Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Reaction score
0
VINYL MONTHLY Νοεμβρίου!

Η λέσχη Athens A Go Go διοργανώνει μεγάλο Record Fair στις 26 και 27 Νοεμβρίου αποκλειστικά με δίσκους βινυλίου, στην κεντρική της αίθουσα στην οδό Βουλής 36 στο Σύνταγμα.

Για δύο μέρες, δίσκοι όλων των τύπων, από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και τις μέρες μας, θα εκτίθενται και θα πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από συλλέκτες δίσκων, ανεξάρτητες δισκογραφικές και ειδικευμένους record dealers απ’ όλη την Ελλάδα. Η κυριολεκτικά τεράστια ποικιλία δίσκων 45 στροφών ελληνικής και ξένης μουσικής θα ικανοποιήσει λάτρεις των juke-box, DJs, συλλέκτες και νοσταλγούς των μαγικών 45αριών. Δεκάδες χιλιάδες LP σε όλα τα παρακλάδια της ελληνικής και διεθνούς pop και folk μουσικής θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να βρουν κάτι του γούστου τους.

Ραντεβού λοιπόν στην τεράστια κεντρική αίθουσα της λέσχης, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουλής 36 στο Σύνταγμα, για το διήμερο Vinyl Monthly το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Athens A Go Go
Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρες: 12.00μμ – 10.00μμ
Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ώρες 12.00μμ – 10.00μμ
Βουλής 36, Σύνταγμα
τηλ. 2103239333, κιν. 6975948852
email: [email protected]

Reaction score
296
Κατ'αρχήν, είναι σε λάθος κατηγορία.
Κατά δεύτερον, είχα έρθει σε προηγούμενη εκδήλωση,
http://www.avsite.gr/vb/showthread....ΙΟΥ-22-amp-23-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ&p=1395685#post1395685
αλλά ούτε "αποκλειστικά με δίσκους βινυλίου" ήταν, ούτε "Δεκάδες χιλιάδες LP" βρήκα. Για την ακρίβεια είδα καμιά δεκαριά βινύλια σε ένα κουτί, σε ένα bazaar κυρίως "παλιατζήδων".
Εκνευρίστηκα λιγάκι γιατί έχασα τον χρόνο μου...

Reaction score
8
Απάντηση: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Α μάλιστα, ευχαριστώ φίλε Bower, γιατί είχα σκοπό να πάω...

Reaction score
0

Και γω ενδιαφέρομαι, αλλά άμα είναι να δω μόνο 10 βινύλια για πέταμα σε τιμές "συλλεκτικές", άκυρο.

Reaction score
296
Έπρεπε να βγάλω καμιά φωτό, αλλά από το σοκ έκανα μια γρήγορη βόλτα και έφυγα κακήν κακώς.
Μικρά δωματιάκια σε ένα κλασικό κτίριο, όπου "παιδιά των λουλουδιών" πουλούσαν την πραμάτεια τους που αφορούσε κυρίως ιδιοκατασκευές ρούχων.
Σε ένα από τα δωματιάκια, ένας παλιατζής πουλούσε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, και μια κούτα βινύλια(χύμα αν θυμάμαι καλά).
Αν αυτό είναι παζάρι βινυλίου, η Θώδη είναι ο Θεός.

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: Re: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Έπρεπε να βγάλω καμιά φωτό, αλλά από το σοκ έκανα μια γρήγορη βόλτα και έφυγα κακήν κακώς.
Μικρά δωματιάκια σε ένα κλασικό κτίριο, όπου "παιδιά των λουλουδιών" πουλούσαν την πραμάτεια τους που αφορούσε κυρίως ιδιοκατασκευές ρούχων.
Σε ένα από τα δωματιάκια, ένας παλιατζής πουλούσε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, και μια κούτα βινύλια(χύμα αν θυμάμαι καλά).
Αν αυτό είναι παζάρι βινυλίου, η Θώδη είναι ο Θεός.
Φίλε μου δεν πήγες κάπου αλλού έτσι? (Βουλής 36 στο Σύνταγμα, στο υπόγειο).
Τον Σεπτέμβρη που πήγα εγώ δεν υπήρχαν δωματιάκια και ρούχα. Μόνο βινύλια 33 και 45 στροφών.
Τιμές από 2-3 ευρώ σε μέτρια κατάσταση έως .....όσο θες.
Αν θυμάμαι καλά είχα πάει το Σάββατο 24 και τσίμπησα αρκετά δισκάκια!

Reaction score
0

Απ'ότι βλέπω οι απόψεις διαφέρουν. Μιας και πρέπει να κλείσω ραντεβού κάπου κέντρο για άλλους δίσκους από μέλος του φόρουμ, θα προσπαθήσω να περάσω το σάββατο και θα αναφέρω.

Reaction score
296
Re: Απάντηση: Re: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Φίλε μου δεν πήγες κάπου αλλού έτσι? (Βουλής 36 στο Σύνταγμα, στο υπόγειο).
Τον Σεπτέμβρη που πήγα εγώ δεν υπήρχαν δωματιάκια και ρούχα. Μόνο βινύλια 33 και 45 στροφών.
Τιμές από 2-3 ευρώ σε μέτρια κατάσταση έως .....όσο θες.
Αν θυμάμαι καλά είχα πάει το Σάββατο 24 και τσίμπησα αρκετά δισκάκια!
Κατεβαίνοντας την Ερμού, αριστερά στη Βουλής και ενα τετράγωνο παρακάτω, ήταν το μοναδικό μέρος που ήταν ανοιχτό με κόσμο Κυριακή αλλά δεν ήταν υπόγειο. Τώρα να είχε και υπόγειο και να μην το πήρα χαμπάρι, τι να πω... όποιος πάει ας ενημερώσει να ξέρουμε.

Reaction score
7

Φίλε Bower, όπως τα λέει ο ryk είναι. Σε έναν υπόγειο χώρο όπου υπάρχουν δεκάδες ιδιώτες ή και έμποροι, όπου πουλάνε βινύλια όλων των τύπων. Κι εγώ στο παζάρι του Οκτωβρίου τσίμπησα μερικά 45άρια κι ένα 2πλό LP. Άλλωστε και η διεύθυνση είναι συγκεκριμένη: Βουλής 36 και όχι κάπου αλλού...

Reaction score
2

Απο πανω ειναι το Belle Epoque και γινεται τις ιδιες μερες εκθεση diy κοσμηματων και vintage ρουχων κ μαζευει γκομενακια.

Οι μαλλιαδες και οι hiendαδες πανε στο υπογειο που ειναι το κανονικο record fair!

Reaction score
296
Re: Απάντηση: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Απο πανω ειναι το Belle Epoque και γινεται τις ιδιες μερες εκθεση diy κοσμηματων και vintage ρουχων κ μαζευει γκομενακια.

Οι μαλλιαδες και οι hiendαδες πανε στο υπογειο που ειναι το κανονικο record fair!
ακριβώς εκεί πήγα...
είναι στην ιδια διεύθυνση?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Ναι. Βουλης 36 ειναι το belle epoque βασικα. Το αλλο ειναι η πορτα στο αμεσως επομενο κτιριο, δεν εχει αριθμο ομως.

Εχει κ ταμπελιτσες στις κολωνες με βελακια ρε συ. Μαλιστα επειδη πολλοι ειναι αυτοι που την πατανε σαν εσενα, στο το προηγουμενο vinyl monthly ειχε και μια κολλα Α4 λευκή εκτυπωμενη σε pc που ελεγε "Vinyl Monthly δίπλα ------> " με μεγαλη γραμματοσειρά!

Reaction score
0

Όπως τα λέει ο SOKE. Πήγα σήμερα, και είχε αρκετά πραγματάκια. Προειδοποίηση: Καφέδες πουλάνε μέσα. Δεν το ξέρα και πήρα απο αλλού και δεν με αφήνανε να μπω με το ποτήρι απέξω.

Reaction score
296
είχε δίσκους σε καλή κατάσταση? Αγόρασες τπτ ή ήταν "συλλεκτικά"? Ποικιλία?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Vinyl Monthly - 26 & 27 Νοεμβρίου

Πήγα κι εγώ και ψώνισα πολλά πράγματα.

Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία αφού είναι πολλοί οι πωλητές.

Απο βινύλια πολυ μεταχειρισμένα με 1-2ε μέχρι συλλεκτικά με .. όσο!

Τα περισσότερα καινούρια ή mint είναι στα 15-20ε ενώ κάποια πιο σπάνια στα 40-50.
Υπάρχουν φυσικά και βινυλια με >100ε το καθένα, για συλλεκτες κλπ.

Το επόμενο γίνεται νομίζω 27-28 ή 28-29.. Περάστε καμια βολτα, μετα τις 7 έχει περισσότερη πλάκα μιας και πλακώνουν ολοι τις μπυρες και τα τσίπουρα :)

Reaction score
0

Εγώ ψώνισα το κατιτίς μου. Δυστυχώς οι τιμές ήταν λίγο αλλού γι αλλού, γενικά. Τα συλλεκτικά ήταν πανάκριβα σε σχέση με τις τιμές που βρίσκεις στο discogs\gemm και δίσκοι που κάνουν μόνο για σουβέρ στα 5-10 ευρώ. Με την επιστροφή του βινυλίου στην μόδα τα πιτσιρίκια που τα παίρνουν για διακοσμητικά χαλάνε την αγορά καθότι αγοράζουν σκουπίδια βασικά σε ψηλές τιμές. Πάντως η κυρία που είχε πάγκο στο κέντρο της αίθουσας είχε σωστές τιμές και καλή ποιότητα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef