Vinyl Monthly - 28 & 29 Ιανουαρίου

Reaction score
0
Δίσκοι βινυλίου + πικάπ (για όσους δεν έχουν ακόμα) + αξεσουάρ της αναλογικής κουλτούρας.

Το Vinyl Monthly Ιανουαρίου συγκεντρώνει ειδικευμένους dealers, ανεξάρτητες δισκογραφικές, τρελλούς συλλέκτες και εξωτικούς disc jockeys σε μία κούρσα μουσικής απόλαυσης.

Δίσκοι 2012 January Vinyl Monthly Poster.jpg σπάνιοι, δίσκοι από όλο τον κόσμο, δίσκοι παλιοί, δίσκοι καινούργιοι, δίσκοι σε προσφορά.

DJ-set με jazz, beat, soul και r&b 45άρια σε αυθεντικό ηχοσύστημα discotheque του 1967. Παίζουν mod djs, beat συλλέκτες και cool jazzmen.

Στην κεντρική αίθουσα της λέσχης Athens A Go Go, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουλής 36 στο Σύνταγμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Athens A Go Go
Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ώρες: 12.00μμ – 10.00μμ
Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρες 12.00μμ – 10.00μμ
Βουλής 36, Σύνταγμα
τηλ. 2103239333, κιν. 6975948852
email: [email protected]

Reaction score
1.127
Απάντηση: Vinyl Monthly - 28 & 29 Ιανουαρίου

καλημέρα,οι δίσκοι της έκθεσης είναι και μεταχειρισμένοι;οι τιμές από που ξεκινάνε;

Reaction score
0

Οι τιμές ξεκινάνε από 1 ευρώ. Οι δίσκοι που εκθέτονται είναι χιλιάδες, μεταχειρισμένοι & καινούργιοι.

Reaction score
14

Στην Θεσσαλονίκη δεν παίζει τίποτα τέτοιο ε?

Reaction score
61

Ωραία θα'ναι,να βρούμε κανένα Neil Young......

Reaction score
61

Μπορούμε να πάμε και δικούς μας να πουλήσουμε;

Reaction score
61

Παιδια,εντυπώσεις οποίος πήγε σήμερα στο Συνταγα και εάν υπάρχουν καλα κομμάτια βινυλιου.

Reaction score
677

Πήγα σήμερα και αγόρασα μερικούς τίτλους. Το περίμενα πιο πλούσιο το υλικό. Λίγοι τίτλοι αλλά γενικά σε καλή κατάσταση τα μεταχειρισμένα. Μέσος όρος τιμών 10 ευρώ. Μια βόλτα πάντως αξίζει χωρίς να είναι όμως και για ... θάνατο!!

Reaction score
61

Κανε μια πιο "γεμάτη" περιγραφή,εμένα έτσι που το λες μου φαίνεται ότι διοργανώθηκε απο αγιογδητες!!

Reaction score
677

Κανε μια πιο "γεμάτη" περιγραφή,εμένα έτσι που το λες μου φαίνεται ότι διοργανώθηκε απο αγιογδητες!!
Δεν είπα σε καμία περίπτωση αυτό !!!! Απλά περίμενα περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα άλμπουμς. Έχει κάμποσα καλά αλλά όχι όμως κάτι το φοβερό. Από αυτά που υπάρχουν αξίζει ένα 20%. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Ένα απλό παζάρι βινυλίου είναι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas