Virtue Audio

Reaction score
43
Ψάχνοντας στο internet για τις διαφορές του Trends TA 10.1 απο τον ΤΑ 10.2 βρήκα ένα συγκριτικό που βγάζει τον Virtue TWO.2 κατα πολύ καλύτερο του Trends. Γνωρίζει κανείς κάτι για την εταιρεία?

Edit:
Και ένα review απο το Six Moons

Reaction score
9
Απάντηση: Virtue Audio

Στην Αμερική έχει καλό όνομα, αλλά δεν έτυχε να ακούσω ποτέ το συγκεκριμένο μηχάνημα, αν και κάποτε σκέφτηκα να το αγοράσω. Τον τελικό της Trends πάντως που είχα τον εκτίμησα ιδιαίτερα. Με τα κατάλληλα ηχεία είναι εξαιρετικός.

Reaction score
43
Και εγώ Trends έχω, ΤΑ και PA αλλά και δύο απο αυτούς σε monoblock διάταξη και έλεγα να δοκιμάσω κάτι άλλο...
Είδωμεν...

P.S.

Τώρα τι τελικό έχεις?

Reaction score
9

Τώρα έχω λαμπάτους τελικούς Tsakiridis Apollo με TVC παθητικό προενισχυτή. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου για το Virtue αφού ήδη έχεις Trends. Αν αγόραζες τώρα για πρώτη φορά θα σου έλεγα γιατί όχι, αλλά δεν πιστεύω πια να είναι τέτοια η διαφορά, ακόμα και εάν υπάρχει, που να δικαιολογεί το κόστος. Βέβαια εσύ πληρώνεις και εσύ αποφασίζεις. Αν προσωρήσεις στην αγορά ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα της σύγκρισης με τον Trends.

Reaction score
1.187

Ψάχνοντας στο internet για τις διαφορές του Trends TA 10.1 απο τον ΤΑ 10.2 βρήκα ένα συγκριτικό που βγάζει τον Virtue TWO.2 κατα πολύ καλύτερο του Trends. Γνωρίζει κανείς κάτι για την εταιρεία?

Edit:
Και ένα review απο το Six Moons
Οι Sensation είναι πιο όμορφοι! :126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads