Vista Aero?Last year....

Reaction score
0
εδώ και κανα χρόνο που τρέχω xgl (όχι όταν κάνω σοβαρές δουλειές γιατί σέρνεται λίγο το σύστημα μου (2.0GHz p4)) μπορώ να σου πω πως κ χωρίς touch screen είναι μεγάλος εθισμός...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Vista Aero?Last year....

εδώ και κανα χρόνο που τρέχω xgl (όχι όταν κάνω σοβαρές δουλειές γιατί σέρνεται λίγο το σύστημα μου (2.0GHz p4)) μπορώ να σου πω πως κ χωρίς touch screen είναι μεγάλος εθισμός...
Όντως το xgl υπάρχει καιρό (το είχε βάλει κι ένα φιλαράκι πριν 4-5 μήνες στο PC του για να μου την πει επειδή τον έκραζα που τρέχει μόνο linux) αλλά σε touch screen δεν το είχα ξαναδεί!Απίστευτο..

Αρκεί να μη σε ενοχλούν οι δαχτυλιές στο monitor... :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Vista Aero?Last year....

Το ειχα δει στην φετινη Comdex και ειναι οντως απιστευτο...... :cool_4:

Reaction score
0

Ναι και το ποσους πορους θα χρειαζεται το ξερουμε ?
Αν σου πω σε τι ετρεχε μπορει και να μην με πιστεψεις.... ;-)

HV

Reaction score
0
Μα δεν ειπα πως δεν τρεχει αλλα τι πορους αφηνει μετα για αλλα πραγματα οπως gaming ?
Ακομα και εκει σαν σκετο 3d Desktop βλεπουμε κοληματα οταν γυριζει η οθονη απο Desktop σε Desktop...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Μα δεν ειπα πως δεν τρεχει αλλα τι πορους αφηνει μετα για αλλα πραγματα οπως gaming ?
Είναι καθαρά UI enhancement όπως το Αero (με τη διαφορά ότι το XGL υπήρχε πριν αυτό και είναι καλύτερο και ελαφρύτερο :mrgreen: ). Όταν τρέχεις ένα game δεν υπάρχει λόγος να τρέχει εφόσον δε βλέπεις το desktop. Aπλά απενεργοποιείται (όπως το Aero).

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ωραίο και εντυπωσιακό, αλλά δεν θα πιάνεται το χέρι σου αν το έχεις όλη την ώρα τεντομένο πάνω στην οθόνη; :crazy_1:
Αυτό είναι το πρόβλημα?!Γιατί δε λες την αλήθεια στον κόσμο???
Αφού ξέρω ότι κι εσύ δεν αντέχεις τις δαχτυλιές στο monitor! :mad_1: :mad_3: :pc:

Φαντάζεστε Μελίδη να "τσιμπάει" και να surfarei ταυτόχρονα? Απαπαπα!!Έφυγε για RMA το monitor! :crazy_3:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.677
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts