Vista Cracked....

Reaction score
0

Σύμφωνα με την είδηση που εξέδωσε η Ιρανική Ιστοσελίδα Taliya News, Ιρανοί Hackers οι οποίοι εχουν και σύσταση Εταιρίας, κατάφεραν να σπάσουν το νέο λειτουργικό της Microsoft, δίνοντας την δυνατότητα ακόμα και για Activation! Η πειρατική έκδοση πωλείται στην Τεχεράνη αντί του ποσού των 80,000 Rials δηλαδή περίπου στα 8$. Η Πειρατική έκδοση επιτρέπει στους κατόχους της να εχουν full πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της κατασκευάστριας Εταιρίας αλλά και στα Services που παρέχει η Microsoft για την γνήσια έκδοση.

Πηγή: http://www.taliyanews.com/en/archive/2007/02/iranian_hackers_possess_window.php

Eiπαμε οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει.....:happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Vista Cracked....

Το Ιρακ αν και δεν το γνωριζουν πολλοι ειναι πολλα χρονια μπροστα στα θεματα τεχνολογιας και αναπτυξης ακομα και απο τους Αμερικανους... και δεν μιλαω για τα windows αλλα για πολυ πιο σοβαρα πραγματα.:cool_3:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.260

Πάντως εγώ έχω βάλει τα Windows Ultimate χωρίς serial number και μπορώ να τα χρησιμοποιώ σε full mode για 30 μέρες νόμιμα. Μετά θέλει activation για να συνεχίσουν να είναι πλήρως λειτουργικά.
Με το "παραθυράκι" που ανακάλυψαν πρόσφατα, μπορείς να να κάνεις reset στην αντίστροφη μέτρηση των ημερών που απομένουν για 3 φορές. Άρα αν κάνεις το reset την τριακοστή μέρα κάθε φορά έχεις σύνολο 120 μέρες νόμιμης χρήσης των Vista. Πρόκειται για λειτουργία των Windows που δεν ξέρουμε γιατί υπάρχει, αλλά βοηθάει αρκετά... Ξέρω πολλούς που κάνουν format αρκετές φορές το χρόνο και δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να το κάνουν ανά 120 μέρες, άρα να έχουν νόμιμα Vista χωρίς να έχουν πληρώσει. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η Microsoft θα θελήσει να κλείσει αυτήν την τρύπα με ένα μελλοντικό update...

Εγώ θέλω να περιμένω λίγο για να δω τι γίνεται στην πράξη, με τη δυνατότητα μεταφοράς των Vista Ultimate OEM (ή DSP) που μπορείς να βρεις σήμερα με 180€, σε άλλο υπολογιστή από αυτόν που έκανες την πρώτη εγκατάσταση. Αν πχ αλλάξω μητρική και τα Vista βγουν άχρηστα να τη βράσω την καλή τιμή. Από την άλλη 550€ που έχουν τα Ultimate στη retail έκδοση τα θεωρώ πολλά.
Υπάρχει βέβαια και η λύση να βάλει κανείς τα Vista Home Premium, στην OEM έκδοση ( 100€) κι όταν αλλάξει υπολογιστή τα ξαναγοράζει, μιας και το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους.

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Vista Cracked....

Το Ιρακ αν και δεν το γνωριζουν πολλοι ειναι πολλα χρονια μπροστα στα θεματα τεχνολογιας και αναπτυξης ακομα και απο τους Αμερικανους... και δεν μιλαω για τα windows αλλα για πολυ πιο σοβαρα πραγματα.:cool_3:

Μαλλον μιλας για το Ιραν.

Παντως αυτα που λες δεν ισχυουν, ειναι πισω απο τις ΗΠΑ σε οποιονδηποτε τομεα εκτος απο τον θρησκευτικο φανατισμό, απλως ανεβαινουν ταχυτατα.

Η Νότια Κορεα ομως εχει ξεφυγει προ πολλου απο τις ΗΠΑ...

HV

Reaction score
0
το ακουσα πριν κατι μερες αυτο και πως τα πουλανε εναντι 5 $ την κοπια αλλα εφοσον υπαρχει το Unlimited Time Crack δεν εδωσα βαση.

bou

Reaction score
0

Ποιές ακριβώς είναι οι αλλαγές μεταξύ retail και dsp?
Υπάρχει καμία?
Υπάρχει λόγος να πάρει κανείς την Retail αντι της ΔΣΠ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.260

Ποιές ακριβώς είναι οι αλλαγές μεταξύ retail και dsp?
Υπάρχει καμία?
Υπάρχει λόγος να πάρει κανείς την Retail αντι της ΔΣΠ?
Οι OEM ( ή DSP) εκδόσεις πωλούνται θεωρητικά μόνο με την αγορά ενός νέου PC. Βέβαια αυτό στην πράξη όπως βλέπουμε δεν ισχύει και σχεδόν όλα τα καταστήματα τις πουλάνε και σκέτες.
Όσον αφορά τις λειτουργίες τους τώρα, είναι ακριβώς οι ίδιες με τις Retail εκδόσεις. Το μόνο που προς το παρόν δεν ξέρουμε με σιγουριά, είναι το πόσο αυστηρή θα είναι η Microsoft σε όσους θα θελήσουν να βάλουν τα Vista ΟΕΜ σε άλλο PC, μετά από πιθανή αναβάθμιση του PC που έκαναν την αρχική εγκατάσταση. Γιατί η άδεια τονίζει ότι η έκδοση OEM είναι μόνο για το PC που είναι (θεωρητικά) προεγκατεστημένα.

bou

Reaction score
0

Δέν έχω δεί μέχρι στιγμής να αναφέρονται ώς 32 ή 64 βιτ βέρσιονς. Μήπως και έχεις με την ίδια αγορά δυνατότητα να εγκαταστήσης την μία ή την άλλη με ερώτηση κατά το σετάπ?

Reaction score
0

Οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα μπλοκαρει τα ΟΕΜ?
Ακομα και η αλλαγη επεξεργαστη ή η προσθηκη μνημης ή δισκου (εσωτερικου)?

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Vista Cracked....

Οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα μπλοκαρει τα ΟΕΜ?
Ακομα και η αλλαγη επεξεργαστη ή η προσθηκη μνημης ή δισκου (εσωτερικου)?
Βασικά ναι, αλλά σε αφήνει να κάνεις μια φορά μεταφορά σε άλλο σύστημα κτλ. Από αυτά που είπες για το δίσκο δεν είμαι σίγουρος.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πλέον εξαντλήσεις τη δυνατότητα και αυτής της μιας φοράς αν σου δίνει κάποια επιλογή όπως παλιά, να πάρεις τηλέφωνο. Γιατί αν σε φήνει πολύ απλά θα πείς, μου κάηκε το mobo και δε βρήκα το ίδιο τί θα κάνουν τότε? Δε θα σου δώσουν κωδικό να το ξεκλειδώσεις?

Reaction score
7.350
Οι φιλοι μας οι Ιρανοι μαλλον δεν γνωριζουν τη θεωρια του "Δουρειου Ιππου".

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts