Vivodi Τelecom: Νέες προσφορές και το 2005

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η Vivodi Telecom, η εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας και Internet που μέσω του ιδιόκτητου DSL δικτύου της παρέχει την υπηρεσία DSLphone, δίνει τη δυνατότητα στους ADSL συνδρομητές της, να πραγματοποιήσουν τηλεφωνικές κλήσεις με τη χρήση 2 τηλεφωνικών γραμμών και με την ταυτόχρονη παροχή γρήγορου Internet. Με την υπηρεσία DSLphone, οι συνδρομητές μπορούν να μιλήσουν όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας, όπου θέλουν και όση ώρα θέλουν χωρίς να χρεώνονται τα αστικά και υπεραστικά τους τηλεφωνήματα, κάνοντας χρήση αυτής της προσφοράς, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2005.

Επιπλέον, η προσφορά της Vivodi Telecom που αφορά στην παροχή δωρεάν Modem/router με κάθε νέα σύνδεση DSL (Access + Internet) παρατείνεται και ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Έτσι, ο συνδρομητής θα μπορεί να έχει απεριόριστη πρόσβαση και γρήγορο ADSL Internet, χωρίς την επιβάρυνση αγοράς εξοπλισμού σε ανταγωνιστικές τιμές, με όλα τα προνόμια που παρέχει η σύνδεση ADSL από τη Vivodi. Ακόμη, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας της Vivodi Telecom, εξακολουθούν να απολαμβάνουν 500 λεπτά δωρεάν σε αστικά και υπεραστικά, τα Σαββατοκύριακα κάθε μήνα, χωρίς πάγιο και με δωρεάν την προεπιλογή φορέα, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2005.

H Vivodi Telecom, δίνοντας συστηματικά μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της, προχωρά στην αναβάθμιση της χωρητικότητας του δικτύου της με το εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνει τη διασύνδεσή της στο ΑΙΧ με το σύνολο των ISPs με σκοπό τη διατήρηση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών για τους συνδρομητές της.

από το myphone.gr

Reaction score
6
Χαχα

Και τωρα ας πουμε τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.
Η vivodi σκεφτόμενη πονηρα μαζεψε οσους μπορουσε περισσότερους καταναλωτές τους έδεσε με 6 μηνα συμφωνητικά ενω ήταν απο την αρχη ανίκανη να προσφέρει ολες αυτες της υπηρεσίες για τις οποίες διαφημιζόταν.
Τωρα λέει οτι κανει αναβαθμίσει. Στην πραγματικότητα τρέχει να προλάβει μπας και σώσει την μπουγάδα (πραγμα αδύνατον πλεον) καθώς εδώ και ενα μηνα εχει αφησει χωρις DSL τους συνδρομητές της σε ολη την χωρα.
Και να ταν μονο αυτο.
Αρχισαμε με κοροϊδίες του τυπου δεν φταίμε εμεις αλλα ο ΟΤΕ, οτι σε 5 - 6 μεράκια θα ειμαστε εντάξει και αλλα κουλά.
Καμια ενημερώσει για το τι συμβαίνει ,το τηλεφωνικό τους κεντρο δεν ξερει τι του γίνετε και η μηχανογραφήσει για τα μπαζα (σου στελνουν τον ιδιο λογαριασμο 2 φορες και θελουν να τους το πληρωσεις κιολας).
Ολα αυτα τα έπαθα μονο μεσα σε τρεις μηνες στη Vivodi. Και φυσικα δεν ειμαι μονο εγω .Καντε ενα κλικ εδω στο adsl.gr να δειτε περιπου 30 σελιδες παραπόνων απο όλη την Ελλαδα.
http://www.adslgr.com/forum/thread11303.html
- VIVODI - Το ανέκδοτο της χρονιας

Reaction score
457
χαχαχα...Vivodi...ούτε με σφαίρες...
κάντε μια βόλτα από το myphone να διαάσετε παράπονα των χρηστών της και δεν θα βάλετε vivodi ακόμα και να σας πληρώναν...
ντροπή τους...

Reaction score
0
Διαφωνώ παντελώς:
δείξτε μου άλλη εταιρία που να προσφέρει ενοποιημένες υπηρεσίες data, fax, voice σε ένα λογαριασμό με 50 ευρώ τελική τιμή/μήνα και το ξανασυζητάμε.

Σε κάθε περίπτωση τη θεωρώ πιο τίμια από τον κρατικό ΟΤΕ!

Reaction score
6
Διαφωνώ παντελώς:
δείξτε μου άλλη εταιρία που να προσφέρει ενοποιημένες υπηρεσίες data, fax, voice σε ένα λογαριασμό με 50 ευρώ τελική τιμή/μήνα και το ξανασυζητάμε.

Αληθεια ποσο τίμιο ειναι να πληρωνεις για κατι που δεν σου δινουν;
Εγω ξερω πως σε οτι εχει σχεση με DSL δεν ειναι καθόλου τίμιοι.
Εκτος και αν εχουν επιλεκτική τιμιότητα

Reaction score
457
Διαφωνώ παντελώς:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=51580

μήπως θες να το ξανασκεφτείς...?? :roll:
και μιλάμε για μια και μόνο περίπτωση...αν θες και άλλα λινκ, let me know... :roll:

Reaction score
0
Ναι, τα ξέρω αυτά. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι το εξής:
Το περίεργο θα ήταν μια εντελώς νέα εταιρία να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα. Η vivodi όχι απλά συμμετέχει σε ένα φάσμα υπηρεσιών για να πάρει μερίδιο από την πίτα που έχει καταβροχθίσει τόσα χρόνια ο ΟΤΕ αλλά θέτει και νέα δεδομένα στο τραπέζι:
Ενοποιημένες υπηρεσίες.
Αυτό που έβλεπα στην Αγγλία όταν ήμουν για μεταπτυχιακό, επιτέλους το βλέπω και στην Ελλάδα από ένα παίχτη που κανείς δε τον φανταζόταν ικανό.
Όλοι λέγαμε ότι ο μόνος ικανός να αντισταθεί στον ΟΤΕ ήταν η TELLAS: ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
Αμ η Forthnet; Πείτε μου τι έκανε η Forthnet; Πρόσφερε κάτι; Αν δεν έμπαινε δυναμικά η Vivo ξέρετε που θα ήταν οι τιμές ακόμα; Όλοι οι άλλοι έπαιζαν εκ του ασφαλούς και προσέφεραν σε λιανική αυτά που έπαιρναν χονδρική από τον ΟΤΕ!

Δε λέω, έκανε και το παιχνίδι της η Vivo, μάζεψε κόσμο τον έδεσε με ένα εξάμηνο κάνοντας προσφορές αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτή περίμενε τέτοια ανταπόκριση!
Γιατί; Γιατί ήταν η μόνη που έδωσε μια ευρωπαική άποψη στις υπηρεσίες της. Αυτό που βίωνα και ζήλευα έξω, το έχω και στο σπίτι μου. Ένας λογαριασμός και τέλος.

Φυσικά έφτασα κι εγώ στο αμήν κάποια στιγμή τον καιρό που είχαν κόψει εντελώς τη σύνδεσή μου για καμιά βδομάδα. Έκανα υπομονή όμως. Γιατί τις χρειαζόμαστε αυτές τις εταιρίες, κύριοι. Εγώ τις βλέπω ως τη μοναδική ελπίδα για εξισορρόπηση των τιμών και το όφελος για τον καταναλωτή. Μιλάμε για εταιρίες που δε θα κολώσουν να σπρώξουν νές υπηρεσίες και να τις προωθήσουν με ανάλογες προσφορές.

Κάνατε τόσο καιρό υπομονή με τον υποχόνδριο, δυσκοίλιο, κρατικοδίαιτο ΟΤΕ και ενοχλείστε τόσο πολύ από τη Vivo; Ή έχετε την εντύπωση ότι οι υπόλοιποι providers είναι κλάσεις ανώτεροι;

Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν υποστηρίζω κανέναν. Κοιτάω το συμφέρον μου. Και το ταπεινό μυαλό μου υπαγορεύει ότι μεσο-μακροπρόθεσμα με συμφέρει να υποστηρίζω εταιρίες σαν τη Vivodi που έχουν κάτι καινοτομικό να προσφέρουν ακόμα κι αν δεν είναι τελειοποιημένες οι υπηρεσίες τους. Έτσι απλά για την ύπαρξη του ανταγωνισμού και για να βλέπω το θηρίο που λέγεται ΟΤΕ ναρχίζει να ιδρώνει έστω και λίγο το αυτάκι του.

Αυτά, εντελώς προσωπικές απόψεις ενός μικρομεσαίου τυπικού Ελλήνα.

Reaction score
457
1) δεν υποστηρίζω επουδενί τον οτε...αντιθέτως θα έλεγα
2) δεν αντιλέγω και δεν ενοχλούμαι από τα ''προβλήματα'' της βίβο αλλά από την συμπεριφορά των καρεκλοκένταυρών της και την ανήκουστη αντιμετώπιση των πελατών και των προβλημάτων τους.
3) ακόμα και 5 σεντς να σου ζητήσουν για κάτι που θα σου προσφέρουν,είναι απάτη και κροιδία να στα πάρουν αν εν τέλει δεν σου προσφέρουν αυτό για το οποίο πλήρωσες.
4) προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ βιβόντι..
αυτά...
φιλικά..:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo