VODAFONE TV. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΩΝ

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Πριν λιγο καιρο επελεξα την συγκεκριμενη εταιρια μιας και ημουν και συνδρομητης στο κινητο, πηρα μια καλη προσφορα κι εκανα την κινηση. Προηγουμενως ημουν στην Forthnet η οποια κρατουσε μια πολυ σκληρη σταση (και ακριβη) στο οικονομικο λες και σου ελεγε εγω ειμαι και κανεις αλλος.

Ο τροπος λειτουργιας της τηλεορασης ειναι μεσω ιντερνετ. Δηλαδη με καλωδιο ethernet συνδεεσαι απο το ρουτερ στην εισοδο του αποκωδικοποιητη που σου στελνουν.

Στο ρεζουμε τωρα.
Η ποιοτητα εικονας μαυρο χαλι. Χειροτερο δεν εχω ξαναδει. Οταν διαμαρτυρηθηκα μου ειπαν οτι φταιει μαλλον το ιντερνετ. Τους ειπα οτι ιντερνετ εχω απ αυτους και δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα. Η ταχυτητες ειναι απο 12 εως 14 mgpts. Αρα μια χαρα. Ωστοσο η εικονα ερχεται με καθυστερηση τρεμουλιασμα μικροκοληματα των δευτερολεπτων και αναλυση στα 480p. Δηλαδη παμε 30 χρονια πισω. Στις ταινιες που παιζουν hd λιγο διορθωνεται αλλα δεν εχει καμμια σχεση με πραγματικο hd.

Δυστυχως οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και παζαρευεις την τιμη, καποια πραγματα τα εχεις σαν αυτονοητα. Για την ακριβεια οταν εχεις την ποιοτητα της επιγειας τηλεορασης θεωρεις οτι οτιδηποτε αλλο ειναι ισαξιο στην χειροτερη περιπτωση. Δεν σου παει στο μυαλο οτι θα σε πανε τοσο πισω στην ποιοτητα της εικονας.

Τωρα δεν ξερω τι να κανω, Το συμβολαιο ειναι για δυο χρονια ενω εχω διανυσει ενα μηνα. Ειχα δωρο κι ενα ταμπλετακι. Μαλλον την πατησα.
 

Μηνύματα
411
Reaction score
648
Καλημέρα

Είμαι συνδρομητής 2 χρόνια και τέτοια προβλήματα δεν έχω.Χρησιμοποιείς το modem που σου στηλανε ;
 


Μηνύματα
18
Reaction score
9
Μία από τα ίδια. Την συνδρομή την κράτησα λίγους μήνες και προχώρησα σε διακοπή πληρώνοντας βέβαια το αντίστοιχο τίμημα . Προτίμησα να το κάνω γιατί τελικά δεν πρόσθεσε τίποτα ιδιαίτερο στην ζωή μου. Όσον αφορά και το video club μαύρο χάλι , με δωρεάν ταινίες που δοκιμαζόταν η υπομονή σου για να τις δεις και βέβαια ταινίες σε hd που δεν είχαν σχέση με πραγματικό hd , να μην μιλήσω και για ήχο βεβαίως βεβαίως. Προτιμώ να πάρω blu ray από το video club γιατί στην τελική το ίδιο θα μου κοστίσει αλλά και εικόνα θα έχω και ήχο που τα σπάει.
 


Μηνύματα
1.469
Reaction score
1.407
Ρε παιδια..γιατι δε βαζετε ενα kodi να δειτε την.υγεια σας? Καθεστε και πληρωνετε τη βλακεια της καθε εταιρίας!!!!
 


Μηνύματα
413
Reaction score
66
Καλησπέρα σας.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα..
Έχω Vodafone Tv συνδεμένη πάνω σε Marantz Sr7012.
Έχω ρυθμίσει το box να βγάζει Dolby audio αλλά τίποτα..Περνάει μόνο stereo.

Μήπως δεν το υποστηρίζει πλέον η Vodafone;;
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.091
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top