Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Έχοντας φτάσει στην έκδοση 2.0.3, είπα να κάνω μια mini παρουσίαση στο Vox διότι όντας fan του, δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός πως πλέον έχει όλα τα "καλούδια" των υπολοίπων.
Τα περί ηχητικής ταυτότητας και τα περί αναπαραγωγής δεν θα τα αναλύσω. Είναι και θέμα γούστου.
Εμένα μου αρέσει ο ήχος του.
Μπορεί να μην είναι ο φλαταδούρας/στουντιακός ή όπως αλλιώς θέτε να το πείτε, αλλά μου αρέσει το προγραμματάκι δαύτο, δεδομένου πως μιλάμε και για κάτι εντελώς τζαμπέ.
Συνεχίζω με screenshots και πολύ μικρές περιγραφές των σημαντικών σημείων...
1.
Όπως βλέπουμε πάνω πάνω στο παράθυρο του player, αναγράφονται πλέον* πλήρως τα στοιχεία του track.
Είδος αρχείου, bitrate, kHz, mono/stereo.
* Οι παλαιότερες εκδόσεις τα είχανε λίγο αχταρμά αυτά τα στοιχεία και δίνανε ότι να' ναι.
Η εταιρία άκουσε τους χρήστες και διόρθωσε. Θετικότατο.
2.
Ρυθμισούλες, χωρίς να υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.
3.
Εδώ έχουμε ζουμάκι... "Load music files fully into memory"
Ωραιότατα...
4.
Πολύ σημαντική καρτελίτσα... το Vox δίνει δυνατότητα Exclusive Access (Hog Mode)
Yγ. Έχετε τσεκαρισμένο το "Synchronize sample rate with player"
5.
Manual ρύθμιση του buffer size... ναϊς!!!
Δεν θα επεκταθώ περσότερο... νομίζω πως μόνο εγώ το δουλεύω το Vox, οπότε μόνος μου τα λέω -> μόνος μου τα χαίρομαι... :flipout:
Πιστεύω πως είναι ένα πέραν του αξιοπρεπούς, ΔΩΡΕΑΝ, software που αν μη τι άλλο, αξίζει δοκιμής.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω σ' εσάς...
Το μειονέκτημά του;
Δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή .iso αρχείων.
Δυστυχώς.
Του έβαλα όμως για δοκιμή, wav αρχείο 24/352.8 (dsd) και το έπαιξε νεράκι.
Τα περί ηχητικής ταυτότητας και τα περί αναπαραγωγής δεν θα τα αναλύσω. Είναι και θέμα γούστου.
Εμένα μου αρέσει ο ήχος του.
Μπορεί να μην είναι ο φλαταδούρας/στουντιακός ή όπως αλλιώς θέτε να το πείτε, αλλά μου αρέσει το προγραμματάκι δαύτο, δεδομένου πως μιλάμε και για κάτι εντελώς τζαμπέ.
Συνεχίζω με screenshots και πολύ μικρές περιγραφές των σημαντικών σημείων...
1.
Όπως βλέπουμε πάνω πάνω στο παράθυρο του player, αναγράφονται πλέον* πλήρως τα στοιχεία του track.
Είδος αρχείου, bitrate, kHz, mono/stereo.
* Οι παλαιότερες εκδόσεις τα είχανε λίγο αχταρμά αυτά τα στοιχεία και δίνανε ότι να' ναι.
Η εταιρία άκουσε τους χρήστες και διόρθωσε. Θετικότατο.
2.
Ρυθμισούλες, χωρίς να υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.
3.
Εδώ έχουμε ζουμάκι... "Load music files fully into memory"
Ωραιότατα...
4.
Πολύ σημαντική καρτελίτσα... το Vox δίνει δυνατότητα Exclusive Access (Hog Mode)
Yγ. Έχετε τσεκαρισμένο το "Synchronize sample rate with player"
5.
Manual ρύθμιση του buffer size... ναϊς!!!

Δεν θα επεκταθώ περσότερο... νομίζω πως μόνο εγώ το δουλεύω το Vox, οπότε μόνος μου τα λέω -> μόνος μου τα χαίρομαι... :flipout:
Πιστεύω πως είναι ένα πέραν του αξιοπρεπούς, ΔΩΡΕΑΝ, software που αν μη τι άλλο, αξίζει δοκιμής.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω σ' εσάς...

Το μειονέκτημά του;
Δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή .iso αρχείων.
Δυστυχώς.

Του έβαλα όμως για δοκιμή, wav αρχείο 24/352.8 (dsd) και το έπαιξε νεράκι.