VPL-HW50ES

Reaction score
19
Καλημέρα σε όλους,
Δίνω τον άνω προτζεκτορα ένα 500άρικο αλλά μέχρι τις 14:00 σήμερα, μετά ακυρώνεται η αγγελία. περιοχή νότια προάστια όποιος έρθει να τον πάρει πρώτος δικός του. Αγορασμένος πριν ένα μήνα με εγγυήσεις αποδείξεις κτλ.

Reaction score
19
Απάντηση: VPL-HW50ES

Είσαι μακριά, δίνω προτεραιότητα αν υπάρξει κάποιος εδώ κοντά να γίνει σήμερα η συναλλαγή

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
Re: Απάντηση: VPL-HW50ES

Είσαι μακριά, δίνω προτεραιότητα αν υπάρξει κάποιος εδώ κοντά να γίνει σήμερα η συναλλαγή
αν θελεις σου στελνω σε λογαριασμο τα χρηματα, η πεταγομαι με τ αυτοκινητο μπαμ μπαμ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
δεν ξερω, αν ενδιαφερεται παντως και καποιος αλλος, μονο οι βενζινες ειναι 250 ευρω...

Reaction score
249

μουσι δηλαδή η δουλειά;
αν όχι και δεν τον θέλει ο Γιάννης στείλε με πμ ένα τηλεφωνο

Reaction score
638

καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα εαν εχεις αναγκη τα λεφτα και γι αυτο τον ξεπουλας μπορεις να κατεβεις Καλλιθεα να στα δανεισω και οταν τον δωσεις σε νορμαλ τιμη μου τα επιστρεφεις ατοκα
Λεφτα υπαρχουν και ειναι σε καλες τσεπες

Reaction score
19

Πρώτα απόλα να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα, καλή πρωταπριλιά. Είχα σκοπό να συνεχίσω την πλάκα αλλά έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ανταπόκριση του συμφορουμίτη svellinis. Αντί να καρπωθεί της "ευκαιρίας" προθυμοποιείται να με βοηθήσει απολύτως ανιδιοτελώς χωρίς καν να τον ξέρω. Πραγματικά σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι, απλά συγχαρητήρια και εύχομαι το καλό που δίνεις να το παίρνεις πίσω πολλαπλάσιο.
Καλό μήνα και πάλι

Reaction score
638

Πρωταπριλιατικο ηταν βρε την πατησες .

:roflmao:

Τα καλα σου λογια παντως τα κραταω και σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε αναγκη οικονομικη εαν παλι βρεθεις ευχομαι να εχω να σου δανεισω

Reaction score
638
Ειχαμε ολοι αναγκη να πιστεψουμε σε κατι καλο .
Εσυ ειχες αναγκη να πιστεψεις οτι υπαρχει ανθρωπια μεσα στην κολαση που βιωνουμε.
Ανθρωπια υπαρχει τα λεφτα δεν υπαρχουν η ειναι σε λαθος τσεπες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef