Vtg ενισχυτής L.T.S - Τον ξέρει κανείς?

Reaction score
0
Χαιρετώ το φόρουμ.
Βρήκα στην αποθήκη έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή από το 70'-80'.
Αναγράφεται πάνω σαν μάρκα και μοντέλο L.T.S GR 145 STEREO AMPLIFIER.
Καμία άλλη πληροφορία από πίσω πλην του 50-60Hz 120watt.max.
Μεθαύριο θα πάει στον τεχνικό να δούμε τι δουλεύει κ πως...

Γνωρίζει κανείς να μου πει κάτι γι αυτή την μάρκα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Attachments

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Παραλαγη μαλλον του ολοκληρωμενου ενισχυτη της GS electronics οπου G S σημαινε Τζιρτζιλακης Σπανος αλλα το LTS ειναι μαλλον μεταγενεστερο αφου ο Σπανος παρατησε την νυφη και την επιχειριση και την εκανε νυχτα με περιεργους σκοπους ( εαν αληθευουν τα κουτσομπολια που ακουστηκαν τοτε )
Υπαρχει και πιθανοτητα να κανω λαθος και να να ειναι αλλουνου η σχεδιαση ενω εαν ανεβαζες φωτογραφιες απο μεσα και πιο σωστες μπορει να σου ελεγα ενα δυο πραγματα παραπανω ...

Οι κατασκευαστες τοτε ηταν ελαχιστοι Ο τζιρτιλακης Σπανος , Ο στεργιος Δεμτσικας , Ο Δουβλιδης ,Η Alva , Harco Χαρχαρος κλπ οπου ολοι αντεγραφαν ο ενας τον αλλο και χρησιμοποιουσαν το ιδιο σχεδον κυκλωμα με 2Ν3055 σε τοπολογια Quasi και ταξη Β το οποιο ηταν αντιγραφη του Quad 405 η του Dynaco PC 14 με παραλλαγες και προβληματα στα υλικα και τις επιλογες τους .

Στην πραξη παντως με ελαχιστες βελτιωσεις και εκτος απο κανα δυο λαθακια ο ενισχυτης που εκανε παραγωγη ο Δουβλιδης αντιγραφη του Quad ηταν ουσιαστικα μακραν καλυτερος απο τον Quad και μαλιστα σε πολλα σημεια με βελτιωμενο βαθμο ασφαλειας σε σχεση με τον Quad .

Θα ηθελα πολυ να τον δω απο μεσα ...Θα σου προσφερα μια αναβαθμιση δωρεαν εαν ειναι τελικα ενας απο αυτους τους ενισχυτες για να τον κρατησεις λειτουργικο για λογους τιμης ( μετα την αναβαθμιση θα εχει γινει πλεον ταξης ΑΒ και οχι Β ) το οποιο ειναι εξαιρετικα σημαντικο στην ποιοτητα του ηχου ....Δεν θα σε χρεωσω ουτε εργασια ουτε υλικα αρκει βεβαια ο ενισχυτης να ειναι αυτου του τυπου και οχι καποια μαιμουδια με ολοκληρωμενα μεσα ....

Επισης εαν τον δω θα εντοπισω και ακριβως ποια εποχη και ποιος τον εχει φιαξει Ξερω με σιγουρια να σου πω οτι η ιδια εταιρια παρηγαγε και καποια δικαναλα φωτορυθμικα εκεινη την εποχη .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Η ερευνα ξεκινησε η HArco και ο Μακης χαρχαρος δεν ειναι ...Θα υποθεσω οτι ο δουβλιδης δεν ειναι κοιταω τους υπολοιπους ...

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
βρεθηκε ...L.T.S ειναι brand name μιας εταιριας που ειχε καποιος θεοδωρος Σιωκας ασχετο ουτε εγω δεν τον ηξερα ...Αναζηταω περισσοτερες πληροφοριες και ξαναμιλαμε

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
0
Αύριο θα τον πάρω απ'τον τεχνικό μου.. Νομίζω έχει κ αυτός κάποιες πληροφορίες. Ενημερώνω αύριο!
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου κ την έρευνα, καθώς κ την πρόθεσή σου να προσφέρεις αναβάθμιση σε περίπτωση που είναι ο τύπος που ανέφερες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos