vw syncro 4wd

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Εχω βρει ενα VW syncro '91 αλλα με μηχανη subaru legacy.θα ηθελα τη γνωμη καποιου που να γνωριζει...Ευχαριστω yan

Reaction score
11
Απάντηση: vw syncro 4wd

Εχω βρει ενα VW syncro '91 αλλα με μηχανη subaru legacy.θα ηθελα τη γνωμη καποιου που να γνωριζει...Ευχαριστω yan
Εάν έχει γίνει σωστά η μετατροπή...

Στην Αμερική συνηθίζεται πολύ, αν μιλάμε για το FLAT SIX (BOXER) μοτέρ. Kαι μάλιστα υπάρχει τουλάχιστον ένας ειδικός οίκος που το κάνει:

http://www.vanaru.com/

Πάντως προσωπικά προτιμώ κινητήρες VAG, που υπάρχουν πολλοί, καλοί και πανίσχυροι, έως 500 hp, που του ταιριάζουν γάντι και με σεβασμό στo έμβλημα:

:107:

Reaction score
11

Πάντως εδώ μπορείς να δεις ένα όμορφο VANARU SYNCRO VANAGON (CAMPER):

[YOUTUBE]k4qT__HCXoo&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]

Reaction score
0

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.τα site που μου εστειλες βοηθησαν πολυ στο ψαξιμο...φιλικα γιαννης.

Reaction score
11

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.τα site που μου εστειλες βοηθησαν πολυ στο ψαξιμο...φιλικα γιαννης.
Νάσαι καλά φίλε μου!

Αν θέλεις κράτα μας ενήμερους.

Είμαι στην διάθεσή σου για κάθε πληροφορία.

Αν είσαι έτοιμος για αγορά, σου προτείνω να μελετήσεις το αφιέρωμα "SYNCRO 25 YEARS".

Reaction score
0

Κοιταξα το αφιερωμα αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος για την αγορα του.Το βρηκα 8000 και ειναι του '91.Ειναι και λιγο μακρια για να το δω απο κοντα...Υπαρχουν τοσα πολλα μοντελα vw syncro.Αν εχεις υπ'οψιν σου τι θα πρεπει να προσεξω θα βοηθουσε.Το χρειαζομαι για μεγαλα ταξιδια.Ειναι αρκετα σπαταλο αραγε?1800 κυβισμος,αλλα σκευτομαι να το μετατρεψω σε υγραεριο.Θα αποδιδει το ιδιο?Φιλικα Γιαννης

Reaction score
11

Κοιταξα το αφιερωμα αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος για την αγορα του.Το βρηκα 8000 και ειναι του '91.Ειναι και λιγο μακρια για να το δω απο κοντα...Υπαρχουν τοσα πολλα μοντελα vw syncro.Αν εχεις υπ'οψιν σου τι θα πρεπει να προσεξω θα βοηθουσε.Το χρειαζομαι για μεγαλα ταξιδια.Ειναι αρκετα σπαταλο αραγε?1800 κυβισμος,αλλα σκευτομαι να το μετατρεψω σε υγραεριο.Θα αποδιδει το ιδιο?Φιλικα Γιαννης
1)Το Τ3 είναι μέχρι το 91. Εκτός αν βρεις Νοτιοαφρικάνικο, (δεν νομίζω να εισάγονται), αυτά είναι ως το 2002.

2)Στα 8.000 € βρίσκεις εξαιρετικό επιβατικό 9 η 8 θέσεων με πλήρη εξοπλισμό. (Κλιματισμό αεροπορικού τύπου, υδραυλικό τιμόνι, ABS και άλλα πολλά).

Αυτό είναι Φ.Ι.Χ. η Ε.Ι.Χ.;

Τα Φ.Ι.Χ., τα καλύτερα, δεν ξεπερνάνε τα 5.000 €, με μέση τιμή τα 3.000 € και τα 1.000 € από Ο.Δ.Δ.Υ., εαν μιλάμε για τον εργοστασιακό κινητήρα των 2.100 κυβικών, που είναι, επιεικώς, απαράδεκτος.

3)Με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,45, και απόβαρο, περίπου, δύο τόνων, είναι οικονομικότερο από ένα JEEP RENEGADE που έχει 0,50, και, χοντρικά, παρόμοιο απόβαρο, αλλά αν συγκρίνεις με κανένα 1300 2 wd με συντελεστή... 0,20, και απόβαρο 1.000 kgr., (δεν ξέρω αν υπάρχει), τότε ξεκινάς λάθος.

4)Το SYNCRO με κινητήρα SUBARU 1800 ξέχασέ το ούτως η άλλως. Είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη έως επικίνδυνο!

Reaction score
11

Σπουδαία πρόσθετη παρατήρηση:

Δεν αγοράζουμε SYNCRO αν δεν διαθέτει απαραίτητα και μπρος και πίσω μπλοκέ, η αν δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε retrofit τοποθέτηση και στα δύο!

Αιτία: oi πολύ περιορισμένες δυνατότητες του συστήματος 4 wd εκτός δρόμου, λόγω μικρής ελευθερίας άρθρωσης!
Χωρίς τα μπλοκέ είναι σχεδόν 2 wd εκτός δρόμου!
Με τα δύο μπλοκέ, πολλά jeep δεν το φθάνουν! (Δες σχετικά video αφιερώματος).

Reaction score
0

Ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου.Το προβλημα μου ειναι οτι το τηελω για τα παντα(ταξιδι-διακοπες-για ελιες). Οπως λεει και η αδερφη μου "χρειαζομαι διαστημοπλοιο".Αν βρω κατι αλλο ισως σε ξαναενοχλησω!?Ευχαριστω Γιαννης

Reaction score
11

Ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου.Το προβλημα μου ειναι οτι το τηελω για τα παντα(ταξιδι-διακοπες-για ελιες). Οπως λεει και η αδερφη μου "χρειαζομαι διαστημοπλοιο".Αν βρω κατι αλλο ισως σε ξαναενοχλησω!?Ευχαριστω Γιαννης
Nάσαι καλά!

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία πες μου.

Πάντως, αφού διαθέτεις αυτά τα χρήματα, και εφ΄ όσον οι δραστηριότητές σου σου επιτρέπουν προσεκτική χρήση, η καλύτερη λύση είναι ένα Ε.Ι.Χ., που σου δίνει, με τις προϋποθέσεις που είπαμε, όσα ζητάς και με το παραπάνω!

Αλλιώς πάρε το σε αγροτικό, αλλά χωρίς καμία παραχώρηση στα προαναφερόμενα γιατί, αργά η γρήγορα, θα έχεις πρόβλημα.

Και φυσικά η τιμή πρέπει να είναι πολύ κάτω.

Reaction score
0
Απάντηση: SYNCRO 25 YEARS

Τα αυτοκίνητα που χρησημοποιηούσε ο ΟΤΕ ήταν με μοτέρ 112 άλογα (DJ) με ψεκασμό (Digijet),
είχαν εμπλοκή εμπρός και πίσω διαφορικού με βήμα 7:34 (4.86) και κωδικό σασμάν AVN...
Τα περισσότερα είναι 1989 μοντέλα 41χχχ και 44χχχ πλαίσιο, κάποια 1990 67χχχ πλαίσιο και κάποια 1991 70χχχ πλαίσιο...Όλα ήρθαν σε σχεδόν πλήρη λειτουργική κατάσταση και όλα πουλήθηκαν για κυκλοφορία σαν φορτηγά εκτός από δύο που θα πάνε ΟΤΚΖ...Κατά την διάρκεια που ήταν στον ΟΔΔΥ έγιναν πολλές κλοπές ανταλλάκτικών από αυτα.Εγκέφαλοι σχεδόν από όλα...
το ίδιο και με τους εργάτες...Επίσης πολλοί πήραν 2 για να έχουν και ένα για ανταλλακτικά...
Τα αυτοκίνητα ήταν περίπου 60 - 70 και τα περισσότερα ήρθαν στην Αθήνα 40+ , Θεσσαλονίκη 10-15 ,Πάτρα 10 και Λάρισα 5....

Reaction score
0

Φιλε Δημηρη η κατασταση με τις κλοπες ειναι πραγματι απερηγραπτη. Σε ολα τα αμαξια που ειχα δει εκτος απο 2-3 ελειπαν οι εγκεφαλοι. Το syncro που πηρα εγω ηταν κλειδωμενο μεχρι την ημερα της δημοπρασιας (καποιος το ειχε βαλει στο ματι). Μετα απο αρκετες προσπαθειες να βρεθουν τα κλειδια και να ελενξουμε το αυτοκινητο, δεν εγινε τιποτα. Αφου εγινε η δημοπρασια και το κερδισαμε, περασε σχεδον ενας μηνας οσπου να το πληρωσουμε. Μολις ετοιμαστηκαν ολα τα χαρτια και πηγαμε να το παραλαβουμε, προς μεγαλη μας εκπληξη το αμαξι ηταν ξεκλειδωμενο και ελειπε και η ταπα της βενζινης, ευτυχως ομως τιποτα αλλο. Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι δεν αξιζει να ασχολησαι με τους απατεωνες εκει μεσα.:122:

Reaction score
0

Φἰλε Γιώργο εσύ είσαι ένας από τους τυχερούς :102:
Εμένα έλειπαν εγκέφαλοι και κεντρικοί ἀξονες από όλα εκτός από ένα...
Κλειδιά είχαν όλα εκτός πάλι από ένα...
Τάπα βενζίνης κανένα :105:
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες ;

Reaction score
0

Το αμαξι ειναι αυτο:
http://img62.imageshack.us/i/25022010010.jpg/
Πραγματι νιωθω τυχερος που ειχε το αμαξι εγκεφαλο γιατι ποιος ξερει ποσο θα κοστιζει:108:
Αν θελεις πες μου σε ποια δημοπρασια το πηρες, ειτε εδω ή σε πμ καλυτερα.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion