Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Εάν έχει γίνει σωστά η μετατροπή...Εχω βρει ενα VW syncro '91 αλλα με μηχανη subaru legacy.θα ηθελα τη γνωμη καποιου που να γνωριζει...Ευχαριστω yan
Νάσαι καλά φίλε μου!Ευχαριστω για το ενδιαφερον.τα site που μου εστειλες βοηθησαν πολυ στο ψαξιμο...φιλικα γιαννης.
1)Το Τ3 είναι μέχρι το 91. Εκτός αν βρεις Νοτιοαφρικάνικο, (δεν νομίζω να εισάγονται), αυτά είναι ως το 2002.Κοιταξα το αφιερωμα αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος για την αγορα του.Το βρηκα 8000 και ειναι του '91.Ειναι και λιγο μακρια για να το δω απο κοντα...Υπαρχουν τοσα πολλα μοντελα vw syncro.Αν εχεις υπ'οψιν σου τι θα πρεπει να προσεξω θα βοηθουσε.Το χρειαζομαι για μεγαλα ταξιδια.Ειναι αρκετα σπαταλο αραγε?1800 κυβισμος,αλλα σκευτομαι να το μετατρεψω σε υγραεριο.Θα αποδιδει το ιδιο?Φιλικα Γιαννης
Αγροτικο ειναι και ετσι το θελω.Το βρηκα εδω http://www.car.gr/classifieds/vans/...τός των προαναφερομένων προβλημάτων! :107:
Nάσαι καλά!Ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου.Το προβλημα μου ειναι οτι το τηελω για τα παντα(ταξιδι-διακοπες-για ελιες). Οπως λεει και η αδερφη μου "χρειαζομαι διαστημοπλοιο".Αν βρω κατι αλλο ισως σε ξαναενοχλησω!?Ευχαριστω Γιαννης