W O O D Y A L L E N live

Reaction score
4.336
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Μαζί του η New Orleans Jazz Band
Μουσική Διεύθυνση:
EDDY DAVIS
Τιμές εισιτηρίων:
40€ (φοιτητικό), 60€, 90€, 120€, 140€, 165€
Προπώληση:
• Θέατρο Badminton
• Δισκοπωλεία Virgin Megastores
• Online αγορά: www.ticketnet.gr
• Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8840600

Με τέτοιες τιμές...να τον χαίρονται! :mad_2:​

Reaction score
3
Συγγνώμη αλλά το έχει ακούσει κανείς να παίζει; :cool_11: :cool_11: )(

Ακόμη έχει ακούσει ή διαβάσει κανείς την άποψη που έχει για ο ίδιος για τις ικανότητές του ως μουσικός;
wall_1 wall_1 wall_1 :cool_11: :cool_11: :cool_11: )( )( )(

Reaction score
0
Δεν είναι τόσο κακές οι τιμές, εντάξει. Πριν δύο χρόνια για να τον δω στο ΜΜ είχα δώσει κάτι παραπάνω :lol: Άλλο το ΜΜ βέβαια, αλλά πόσες ευκαιρίες έχουμε να δούμε τον Γούντυ από κοντά έστω και σαν μουσικό;
Σιγά μην έρθει στο Φεστιβάλ Θεσ/νίκης...

Reaction score
0
eleos re paidia ti times einai aytes....60 euro den vgazo oute se 2 meres......stoixima oti se alles xores paizei poio ftina...gamo tous diorganotes kai ta magazia se aytin tin xora.....krima:mad_3:

Reaction score
17.428
Καλως τον!

Μην ξεχναμε πως εχει μεγαλη μπαντα που τον ακολουθει,τα μεταφορικα του -υπερατλαντικο ταξιδι-,το δωρο των χριστουγεννων....μπορει να κανει και καμια πιρουετα ο ιδιος...Αυτες ειναι τιμες ΜΜ η Οπερας!Κι αν θελησει να παει κανεις οικογενειακως?:crazy_3:

Reaction score
0
Κι εγώ είχα πάει μόνο για να τον δω από "κοντά". Τελικά τον είδα από "μακριά" και πάντα με τα μάτια κλειστά!....
Η ακουστική μου εμπειρία; Σαν νάχω πάει στην κυρά-Θήρα, καλοκαιράκι στην Σαντορίνη, και να ακούω μια μπαντούλα του Σαββατοκύριακου, όπου χτυπάω αφηρημένα το πόδι μου στο ρυθμό της μουσικής, πίνοντας το ουισκάκι μου.
Μειονέκτημα: Σ' αυτή τη περίπτωση ποτάκι+τσιγαράκι γιοκ!....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis