wadia 12 με laptop macpro fireware, USB !!!

Reaction score
1
Παιδια μην με βαρεσετε ,
Ξερει κανεις φιλος να μου πει εαν υπαρχει δυνατοτητα (κατι ενδιαμεσο) να συνδεσω το wadia 12 (το WADIA 12 δεν εχει USB ουτε fireware) με laptop macpro, itunes !!!
Το WADIA 12 το βρισκω πολυ μουσικο απο κατι αλλα, ονοματα δεν λεμε που κοστιζουν ενα καρρο λεφτα και εχουν και εισοδο fireware .

Reaction score
684
Απάντηση: wadia 12 με laptop macpro fireware, USB !!!

Η καλυτερη λυση ειναι o USB/Coaxial converter της M2Tech

Reaction score
384
Απάντηση: wadia 12 με laptop macpro fireware, USB !!!

Παιδια μην με βαρεσετε ,
Ξερει κανεις φιλος να μου πει εαν υπαρχει δυνατοτητα (κατι ενδιαμεσο) να συνδεσω το wadia 12 (το WADIA 12 δεν εχει USB ουτε fireware) με laptop macpro, itunes !!!
Το WADIA 12 το βρισκω πολυ μουσικο απο κατι αλλα, ονοματα δεν λεμε που κοστιζουν ενα καρρο λεφτα και εχουν και εισοδο fireware .
Μια εξωτερική κάρτα ήχου και ομοαξονικό καλώδιο.Έτσι παίζω το μακπρο μου με το ντακ και συγκριτικά με το τοσλινκ μου φαίνεται καλύτερη λύση.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Στην κρίση σου αυτή λάβε υπ'όψη σου οτι πολλές φορές - το έχω βιώσει με παλιά καλά KRELL DAC - την λιγώτερη ανάλυση και πληροφορία την θεωρούμε μουσικότητα. Η προτίμηση φυσικά μετράει πάντα.

Reaction score
384
Απάντηση: Re: wadia 12 με laptop macpro fireware, USB !!!

Στην κρίση σου αυτή λάβε υπ'όψη σου οτι πολλές φορές - το έχω βιώσει με παλιά καλά KRELL DAC - την λιγώτερη ανάλυση και πληροφορία την θεωρούμε μουσικότητα. Η προτίμηση φυσικά μετράει πάντα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου themiloc.Και ο όρος μουσικότητα επίσης νομίζω πως χρησιμοποιείται από πολλούς αυθαίρετα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.251
Απάντηση: Re: wadia 12 με laptop macpro fireware, USB !!!

... και την επαρκή ανάλυση δε τη θέλουμε -ίσως γιατί δεν την αντέχουμε- και της πετάμε τη ρετσινιά της "κλινικότητας". Προχτές συζητούσα με μια βιολίστρια, απόφοιτο του Ιονίου Πανεπιστημίου. Πέραν των μουσικών σπουδών, στη σχολή διδάσκονται βεβαίως και τεχνολογικά μαθήματα, ηχοληψία, στοιχεία ακουστικής κλπ. Το πρώτο πράγμα που απαιτεί από ένα ηχείο είναι η ορθή τονικότητα (δηλαδή η ευθεία απόκριση) και η καθαρότητα. Μετά ακολουθούν όλα τ' άλλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.485
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails