War Rock

Reaction score
7
Τον Μοσχάρι πρέπει να το φάγανε κοκκινιστό με πατατάκια γιατί δεν τον βλέπω...Ίσως έπρεπε να τον αφήνω να με σκοτώνει πιο πολλές φορές από 2-3...

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Τον Μοσχάρι πρέπει να το φάγανε κοκκινιστό με πατατάκια γιατί δεν τον βλέπω...Ίσως έπρεπε να τον αφήνω να με σκοτώνει πιο πολλές φορές από 2-3...
Αχχχ....... Ο,τι δεν φτανει η αλεπου........

Αγαπητε μου δυο μερες τωρα διαβαζω guides του warcraf :) (σκεφτομαι να το ξεκινησω)

Αυριο θα παω να παρω εναν σκληρο για να μπορεσω να κανω format, και λογικα το βραδυ θα παιξουμε χωρις προβληματα

Ελπιζω να επαιξες και λιγο μονος σου για να βελτιωθεις γιατι αμα εισαι ακομα στο επιπεδο που σε αφησα.... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Πάνω που κατέβασα το trial του Warcraft να το δοκιμάσω και εγώ...
Δεν έπαιξα πολύ γιατί ήδη δεν μπορείς ούτε να με αγγίξεις φαντάσου να ανέβαινα κιόλας...Κυάλια θα χρειαζόσουν...:p

Reaction score
7
Είμαι πολύ κοντά να το κάνω και εγώ...Κυρίως λόγω των bugs που έχει...Δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά κωλοφαρδίας...Εγώ λέω να κάνουμε την αλλαγή σε FEAR...

Reaction score
0
Αγορασα το warcraft σημερα.... (εχω original game!!! :lol:)

Μάριος Λαζάρου said:
Πάνω που κατέβασα το trial του Warcraft να το δοκιμάσω και εγώ...
θα το κανω setup το απογευμα. Ελα να βρεθουμε
(εχει πολυ διαβασμα το manual)

Τωρα καθομαι για backup + format

Σε κανα 2-3 ωρο θα ειμαι ετοιμοπολεμος. :D

Reaction score
0
Μετά από ένα μήνα αδράνειας το WoW νομίζω ότι σου σβήνει το account...
Από την άλλη με 2 ευρώ για δοκιμή αξίζει το κόπο... Αν και φοβάμαι ότι δεν θα μείνουμε εκεί :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.300
Νίκο, μια και έχω δοκιμάσει το Lineage II, η γνώμη μου είναι ότι "παλιώνει" γρήγορα...
Ελπίζω ότι γυρνώντας Αθήνα θα σας κάνω λίγη παρέα στο WoW :wink:

Reaction score
5
Μπήκα στο Warrock 1-2 φορές τελευταία για 10-20 λεπτά, και έχει ένα νέο update. Πέταγα με κάτι Rafale!
Για μπες-σκότωσε-πέθανε-βγες είναι αρκετά καλό.

Reaction score
7
Βασικά πρέπει να βρούμε ένα νεο μπιχλιμπίδι να παίζουμε όλοι μαζί...Εφόσον όλοι έχουμε DSL μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε παιχνίδι (αυθεντικό ή μη) και να στήσουμε Hamachi.
To Hamachi είναι ένα προγραμματάκι το οποίο εξομοιώνει LAN μέσω Internet.Με αυτόν τον τρόπο θα παίζουμε μεταξύ μας ότι παιχνίδι θέλουμε...(πχ Medal Of Honor,Counterstrike 1.6,Unreal Tournament 2006 κλπ)

What say you?

Reaction score
0
Αμα ειναι να σκοτωνω εσενα...

και Quake 1 παιζω!!! :D :D

=========

Παντως τωρα με το WoW..... μονο με ραντεβου θα βρεθουμε καπου αλλου

Reaction score
7
Εγώ στήνω πάλι το Warrock...Αφού δεν βρισκόμαστε στο WoW...
Οι ενδιαφερόμενοι είναι ακόμα ενδιαφερόμενοι???
Ακούω ποιοί θέλετε και ποιοί όχι...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539