- Reaction score
- 5
Λίγα χρόνια μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, το Warhammer έφτασε στις 18 Σεπτέμβρη σε όλο τον πλανήτη, έτοιμο να βάλει τους παίχτες του σε ένα κόσμο ώπου "ο θάνατός σου είναι η ζωή μου"!
Μπήκα απότομα; Εντάξει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μετά από 4 (και κάτι ψιλά) εβδομάδες που παίζω το παιχνίδι (είχα headstart πριν τις 18 λόγω pre-order) είπα να γράψω δυο πραγματάκι για το παιχνίδι, έτσι για να ξέρετε τι σας περιμένει :145:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε πολλά Forums γράφει ο κόσμος, ότι το WAR είναι ίδιο με το WoW και διάφορα άλλα τέτοια που προσπαθούν να συγκρίνουν τα δύο παιχνίδια. To World of Warcraft είναι ένα πολύ καλό PvE (Player VS Enviroment και όσους δεν ξέρουν) παιχνίδι. Το Warhammer, ήρθε να αλλάξει τον ορισμό του PvP & RvR (Player VS Player & Realm VS Realm), όπως έκανε το Dark Age of Camelot 8 χρόνια, περίπου, πριν.
Ομοιότητες υπάρχουν, και πως να μην υπήρχαν αφού το WOW είναι μία εξαιρετική αντιγραφή πολλών. Ετσι και το WAR. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η Mythic έκανε το θάυμα της. Και μια μικρή Γαλλική εταιρία (η Goa, θυγατρική της France Telecoms) μας δίνει το καλύτερο PvP παιχνίδι που έχω παίξει στην ζωή μου.
Attachments
-
25,8 KB Προβολές: 40