Warhamer OnLine : Age of Reckoning (PC/mmoRPG)

Reaction score
5

Λίγα χρόνια μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, το Warhammer έφτασε στις 18 Σεπτέμβρη σε όλο τον πλανήτη, έτοιμο να βάλει τους παίχτες του σε ένα κόσμο ώπου "ο θάνατός σου είναι η ζωή μου"!
Μπήκα απότομα; Εντάξει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μετά από 4 (και κάτι ψιλά) εβδομάδες που παίζω το παιχνίδι (είχα headstart πριν τις 18 λόγω pre-order) είπα να γράψω δυο πραγματάκι για το παιχνίδι, έτσι για να ξέρετε τι σας περιμένει :145:

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε πολλά Forums γράφει ο κόσμος, ότι το WAR είναι ίδιο με το WoW και διάφορα άλλα τέτοια που προσπαθούν να συγκρίνουν τα δύο παιχνίδια. To World of Warcraft είναι ένα πολύ καλό PvE (Player VS Enviroment και όσους δεν ξέρουν) παιχνίδι. Το Warhammer, ήρθε να αλλάξει τον ορισμό του PvP & RvR (Player VS Player & Realm VS Realm), όπως έκανε το Dark Age of Camelot 8 χρόνια, περίπου, πριν.

Ομοιότητες υπάρχουν, και πως να μην υπήρχαν αφού το WOW είναι μία εξαιρετική αντιγραφή πολλών. Ετσι και το WAR. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η Mythic έκανε το θάυμα της. Και μια μικρή Γαλλική εταιρία (η Goa, θυγατρική της France Telecoms) μας δίνει το καλύτερο PvP παιχνίδι που έχω παίξει στην ζωή μου.

Attachments

Reaction score
5
To Warhammer, για να κανουμε και λίγα μαθήματα ιστορίας, ξεκίνησε ως επιτραπέζιο παιχνίδι με φανατικούς παίχτες σε όλο τον κόσμο. Αργότερα έγινε single player Και τώρα μετατράπηκε σε mmoRPG.

Αν έχει παίξει κάποιος το επιτραπέζιο, θα καταλάβαινε γιατί άργησε το παιχνίδι. Ξεχάστε το "παίρνω xp-παίρνω level-κανω train τα skills-τελος". Το πράγμα έχει δυσκολέψει λιγάκι (έως πολύ) για τους παίχτες, συνεπώς οι προγραμματιστές είχαν περισσότερη δουλειά. Πιο πολύπλοκο, πιο δύσκολο, πιο διασκεδαστικό.

Για να σας δώσω ένα απλό παράδειγμα, ο Warrior Priest, έχει άλλα spells/combat styles που θέλουν Action Points, άλλα που θέλουν Morale και άλλα που θέλουν Righteous Fury. Και, πάνω κάτω, όλοι οι χαρακτήρες έτσι είναι. :131:

Αν θέλετε, λοιπόν, κάτι εύκολο και χαλαρό, μπορείτε να παίξετε κάτι άλλο. Αλλιώς... Καλωσήρθατε στον κόσμο του Warhammer OnLine : Age of Reckoning.

Reaction score
5
Realms, Races, Classes

Συνήθως, στα παιχνίδια τέτοιου είδους, το σενάριο έχει δευτερεύουσα σημασία. Κακώς, αλλά έτσι είναι. Στο WAR, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το σενάριο έχει τον πρώτο λόγο, όπως και οι μάχες. Έτσι, σύμφωνα με την ιστορία του επιτραπέζιου παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί οι δύο βασικές αντίπαλες στρατιές.

Οι Order και οι Destruction. Δεν νομίζω να χρειάζεται να αναλύσουμε ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός, έτσι;

[style="title"]Order[/style]

Οι Order αποτελούντε από τους :
  • Empire : Οι ανθρωποι. Human Race που συναντάμε σε κάθε παιχνίδι του είδους. Τα διαθέσημα Classes είναι :
  1. Bright Wizard : Ranged DPS. Ο επιθετικός μάγος των Empire.
  2. Warrior Priest : Υβριδικό class μεταξύ healer και dps. Κάτι σαν Paladin με ελαφριά πανοπλία
  3. Witch Hunter : Ranged DPS, όχι με τόξο αλλά με πιστόλι
  • High Elf : Τα "καλά" Elves του παιχνιδιού. Μυτερά αυτιά κλπ κλπ Διαθέσημα Classes :
  1. Swordmaster : Meelee DPS. Όχι ακριβώς tank (πφφφ... Tank με μυτερά αυτιά; ελεος δηλαδή )
  2. Archmage : ο δεύτερος καλύτερος healer. Έχει και κάποια επιθετικά DOTs και ενα channeling αλλά η κύρια δουλειά του είναι το healing.
  3. Shadow Warrior : Stealther DPS. Θέλετε περισσότερες εξηγήσεις;
  4. White Lion : Meelee DPS, με pet ένα... λιοντάρι!
  • Dwarf : Και οι κλασσικοί νάνοι είναι εδώ.
  1. Ironbreaker : Dwarven Tank. Τα λόγια είναι περιττά. Νάνος με τσεκούρι; Βρείτε αντίπαλο!
  2. Rune Priest : O καθαρότερος healer του παιχνιδιού και επιλογή του συγγραφέα του ταπεινού τούτου άρθρου :138:
  3. Engineer : Δεν ξέρω τι κάνει. Ειλικρινα. Δεν το εχω μελετήσει καθόλου. Ένα tank είναι, περίπου, μονο που βαράει με ένα... γαλλικό κλειδί :111:
Για τους Destruction θα επιστρέψω από το μεσημεράκι... :145:

Reaction score
62
Απάντηση: Warhamer OnLine : Age of Reckoning (PC/mmoRPG)

Το αποφεύγω το ρημάδι...αν το ξεκινήσω, φοβάμαι ότι το διαζύγιο δεν θα είναι μακρυά!!!:137::137:

Reaction score
7

Πηγές λένε ότι εύσωμος συντονιστής του site δέχεται ισχυρές πιέσεις από γνωστό συντονιστή γλόμπο να παρατήσει τον Κόσμο που βρίσκεται τώρα και να αρχίσει τον Πόλεμο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εύρωμος συντονιστής κάνει ύπουλες σκέψεις,οι πληροφορίες αυτές ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μεταφέρονται με επιφυλακτικότητα...

Reaction score
4

Να δεις σε λιγο καιρο που ολος τυχαιος θα ειμαστε ολοι μεσα:142:
Εγω προς το παρον κραταω κραταωωω....

Reaction score
5
Συγνώμη που δεν έχω γράψει ακόμα αλλά συνέβησαν απρόοπτα γεγονότα. ζητώ συγνώμη. Θα συνεχίσω την παρουσίαση το συντομότερο δυνατόν!

Όσο για τον εύσωμο συντονιστή... παίζω στον Server Karag Oddur στην Order μεριά :116:

Reaction score
7

Ο εύσωμος συντονιστής έχει τάξει στον εαυτό του να μην ξαναπάει με alliance/order...
Γιο Chaos με βλέπω...^^

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος