Wd hd tv gen2

Reaction score
3

Πωλείτε το τρομερό wd hd tv gen2 media player που παιζει τα πάντα απλά βάζοντας του έναν σκληρό δίσκο μέσω usb θύρα με όλα στο κουτί του.

Τιμή: 60 ευρώ.

Specifications:
Kit Contents
  • WD TV HD Media Player
  • Compact remote with batteries
  • Composite AV cable
  • CD with sample media
  • AC Adapter
  • Quick Install Guide
Compatibility
  • HDMI, Full HD (1080p), AAC, MP3, JPEG, JPG, USB 2.0, H.264, SimplayHD, Energy Star, Dolby Digital, DTS
Note: Compatibility may vary, depending on user's hardware configuration and operating system.
Media File Format Support (Based on Firmware Version 1.01.01)
  • Movie -- AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1) MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
    • MPEG2 MP@HL up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution. MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution and no support for global motion compensation. WMV9/VC-1 MP@HL up to 1280x720p60 or 1920x1080p24 resolution. VC-1 AP@L3 up to 1920x1080i30, 1920x1080p24, or 1280x720p60 resolution. H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution. H.264 [email protected] and [email protected] up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution.
  • Picture -- JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG
    • Compressed RGB JPEG formats only and progressive JPEG up to 2048x2048. Single layer TIFF files only. Uncompressed BMP only.
  • Audio -- MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
    • An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output. For specific details, please refer to the user manual.
  • Playlists -- PLS, M3U, WPL
  • Subtitle -- SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Reaction score
0
Απάντηση: Wd hd tv gen2

Καλησπερα ,αν δεν εχει πουληθει με ενδιαφερει αμεσα ,ευχαριστω.

Reaction score
1

Πωλείτε το τρομερό wd hd tv gen2 media player που παιζει τα πάντα απλά βάζοντας του έναν σκληρό δίσκο μέσω usb θύρα με όλα στο κουτί του.

Τιμή: 60 ευρώ.

Specifications:
Kit Contents
  • WD TV HD Media Player
  • Compact remote with batteries
  • Composite AV cable
  • CD with sample media
  • AC Adapter
  • Quick Install Guide
Compatibility
  • HDMI, Full HD (1080p), AAC, MP3, JPEG, JPG, USB 2.0, H.264, SimplayHD, Energy Star, Dolby Digital, DTS
Note: Compatibility may vary, depending on user's hardware configuration and operating system.
Media File Format Support (Based on Firmware Version 1.01.01)
  • Movie -- AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1) MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
    • MPEG2 MP@HL up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution. MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution and no support for global motion compensation. WMV9/VC-1 MP@HL up to 1280x720p60 or 1920x1080p24 resolution. VC-1 AP@L3 up to 1920x1080i30, 1920x1080p24, or 1280x720p60 resolution. H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution. H.264 [email protected] and [email protected] up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution.
  • Picture -- JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG
    • Compressed RGB JPEG formats only and progressive JPEG up to 2048x2048. Single layer TIFF files only. Uncompressed BMP only.
  • Audio -- MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
    • An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output. For specific details, please refer to the user manual.
  • Playlists -- PLS, M3U, WPL
  • Subtitle -- SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
Υπαρχει ακομη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Αν δε το θελουν οι απο πανω φιλοι , το παιρνω κατ ευθειαν εγω.
Αν θελεις τηλ με πμ.

Ευχαριστω.

Reaction score
5

Εν πάση περιπτώσει αποφασίστε σε ποιον που θα δώσετε τη συσκευή και σε ποιο σαιτ.
Έτσι ώστε να μην τρέφουμε ελπίδες μερικοί από εμάς.

Και όταν αποφασίζεται για επικοινωνία μέσω πμ να είναι μέσω πμ και όχι κατά πως συμφέρει. Και τι εννοώ συγκεκριμένα.

Επανειλημμένα με ΠΜ και συγκεκριμένα 3 φορές αρχής γενομένης εχθές 23.12, 23.41, όπου τελικά στο τελευταίο στις 01.59 έκανα σαφή τη πρόθεσή μου να αγοράσω την εν λόγω συσκευή μαζί με συσκευή που πωλείται σε άλλη κατηγορία.
Και από ότι διαπιστώνω σήμερα από την φανερή επικοινωνία των υπόλοιπων μελών ότι τελικά δε κατέστη δυνατό να συνεννοηθούμε.
Κατόπιν άλλων αυτών υποθέτω το ότι επειδή ζήτησα έκπτωση 10 ευρώ για στρογγυλοποίηση θεωρήθηκε ότι μετάνιωσα αν και δε το υπαινίχθηκα!!!
Παρακαλώ τον άμεσα ενδιαφερόμενο πωλητή να αποσαφηνίσει τα πράγματα και να καταλήξει η αγγελία αισίως όπως πρέπει αφού τηρηθεί η προτεραιότητα για όποιον πραγματικά τη δικαιούται. Είναι πρώτιστα θέμα ηθικής τάξης.

Reaction score
0

Το ιδιο προιον το εχω δει να πωλειται περιπου στην ιδια τιμη σε διαφορα(και φτηνοτερα το ειχα δει οπως και το μινι που το ειχα δει και 35 ευρω) ... ποιος ο λογος της ταραχης...(ηδη υπαρχει το tv live το οποιο ειναι δυσκολοτερο να βρεις).

Reaction score
3

Εν πάση περιπτώσει αποφασίστε σε ποιον που θα δώσετε τη συσκευή και σε ποιο σαιτ.
Έτσι ώστε να μην τρέφουμε ελπίδες μερικοί από εμάς.

Και όταν αποφασίζεται για επικοινωνία μέσω πμ να είναι μέσω πμ και όχι κατά πως συμφέρει. Και τι εννοώ συγκεκριμένα.

Επανειλημμένα με ΠΜ και συγκεκριμένα 3 φορές αρχής γενομένης εχθές 23.12, 23.41, όπου τελικά στο τελευταίο στις 01.59 έκανα σαφή τη πρόθεσή μου να αγοράσω την εν λόγω συσκευή μαζί με συσκευή που πωλείται σε άλλη κατηγορία.
Και από ότι διαπιστώνω σήμερα από την φανερή επικοινωνία των υπόλοιπων μελών ότι τελικά δε κατέστη δυνατό να συνεννοηθούμε.
Κατόπιν άλλων αυτών υποθέτω το ότι επειδή ζήτησα έκπτωση 10 ευρώ για στρογγυλοποίηση θεωρήθηκε ότι μετάνιωσα αν και δε το υπαινίχθηκα!!!
Παρακαλώ τον άμεσα ενδιαφερόμενο πωλητή να αποσαφηνίσει τα πράγματα και να καταλήξει η αγγελία αισίως όπως πρέπει αφού τηρηθεί η προτεραιότητα για όποιον πραγματικά τη δικαιούται. Είναι πρώτιστα θέμα ηθικής τάξης.
Δεν τα λες σωστά ή καλύτερα ΔΕΝ τα λες όλα.

Απ' όταν μου είπες ότι σε ενδιαφέρουν ναι μεν και τα δυο αλλά σε άλλη τιμή σου έστειλα ΑΜΕΣΩΣ μήνυμα που σου έλεγα ότι επειδη το εχω κλείσει σε άλλο παιδί δεν τα πουλάω σε εσενα κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ καν εδώ και απλά αναφέρεις ότι σε συμφέρει να αναφέρεις.
Επίσης ΜΕΤΑ ΤΟ μήνυμα που σου λέω ότι το έχει κλείσει άλλος τότε μου λες ότι σε ενδιαφέρει και για τα 2 στην τιμή που τα εχω κάτι που ΔΕΝ μπορώ να το δώσω γιατί όπως προείπα το έχει κλείσει άλλος πολύ πριν από εσενα καθότι εσύ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ τη θέση σου ότι το ήθελες απλά μου έλεγες αν μου το αφήσεις τόσο με ενδιαφέρει κ.τ.λ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ότι το ήθελες απλά άφηνες έλεγες μπορεί/ίσως κ.τ.λ.
Ε το μπορεί δεν είναι ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Reaction score
0

Αν ξεκαθαρισει το θεμα και χωρις παρεξηγηση και ειναι ευκολο μπορουμε να ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη η συσκευη και ποιος εχει προτεραιοτητα; ευχαριστω πολυ.

Reaction score
3

Λοιπόν παιδιά προς το παρόν τη συσκευή την έχει κλείσει ο "derorist" μέσω pm που έστειλε πρώτος απ' όλους που μου ξεκαθάρισε ότι τον ενδιαφέρει άμεσα όπως είναι και στη τιμή που είναι το προϊόν αν λοιπόν δεν το αγοράσει ο "derorist" τότε θα ενημερώσω το τοπικ ότι το μηχάνημα είναι ακόμα προς πώληση.

Reaction score
5

Δεν τα λες σωστά ή καλύτερα ΔΕΝ τα λες όλα.

Απ' όταν μου είπες ότι σε ενδιαφέρουν ναι μεν και τα δυο αλλά σε άλλη τιμή σου έστειλα ΑΜΕΣΩΣ μήνυμα που σου έλεγα ότι επειδη το εχω κλείσει σε άλλο παιδί δεν τα πουλάω σε εσενα κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ καν εδώ και απλά αναφέρεις ότι σε συμφέρει να αναφέρεις.
Επίσης ΜΕΤΑ ΤΟ μήνυμα που σου λέω ότι το έχει κλείσει άλλος τότε μου λες ότι σε ενδιαφέρει και για τα 2 στην τιμή που τα εχω κάτι που ΔΕΝ μπορώ να το δώσω γιατί όπως προείπα το έχει κλείσει άλλος πολύ πριν από εσενα καθότι εσύ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ τη θέση σου ότι το ήθελες απλά μου έλεγες αν μου το αφήσεις τόσο με ενδιαφέρει κ.τ.λ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ότι το ήθελες απλά άφηνες έλεγες μπορεί/ίσως κ.τ.λ.
Ε το μπορεί δεν είναι ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Επειδή για 60+100 ευρώ δεν έχω καμία διάθεση να μου χαλάσω τη μέρα, να μου σπαταλήσω χρόνο, να σου κάνω μπάχαλο την αγγελία(επειδή μου τη δίνεις τη δυνατότητα) και να γίνει αντικείμενο βαριεμάρας το "τόπικ" για τα υπόλοιπα μέλη, το σταματάω εδώ.

fits79, ως θετικό παράγοντα βρίσκω μόνο το γεγονός ότι υπενθύμισες πόσο ανακατώστρας είσαι, πράγμα που όσο περνά ο χρόνος δεν αλλάζει, και εξ αυτού εφιστώ την προσοχή στους υποψήφιους αγοραστές, καλή σου χρονιά.

Reaction score
3

Ότι πεις... ότι πεις...

Εγω λέω ξεκάθαρα ότι πότε δεν μου είπες ξεκάθαρα ότι σε ενδιαφέρει και απλά μου έλεγες μπορεί και ίσως και αν κάνεις καλύτερη τιμή κ.τ.λ.

Από εκεί και πέρα τέλος από εμένα για τον ίδιο λόγο που λες κι εσύ ποιο πάνω "δεν έχω καμία διάθεση να μου χαλάσω τη μέρα, να μου σπαταλήσω χρόνο"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος