wd media player live....?

Reaction score
11
καλησπερα σε ολους.
αφου σημερα το πηρα και κατεβασα και το νεο φιλμγουερ,και εκανα sare τονξ εξωτερικο δισκο με τις ματροσκες,δεν μου βγαζει με τιποτε υποτιτλους..!!!:122:
τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να βγουνε ρε παιδια......??

Reaction score
1.213
Απάντηση: wd media player live....?

Γεια σου φιλε.

Δεν σου βγαζει καθολου υποτιτλους η δεν σου εμφανιζει Ελληνικα ?

Reaction score
11

οτι και να διαλεξω δεν βγαζει τιποτε.και στα options που παω μου λεει οτι δεν υπαρχουν καθολου.....
ολοι μου οι υποτιτλλοι ειναι srt ξεχωριστοι,και αν συνδεσω τον σκληρο με την τιβι παιζουν κανονικοτατα.
να υπογραμμισω εδω πως ο μονος λογος που αγορασα το εν λογω μηχανακι ειναι για τον ηχο dts καθως η τηλεοραση μου δεν τον υποστηριζει και αναγκαζομουν να μετατρεπω ολες τις ταινιες σε ac3 κωδικα και κατι τετοιο αρχιζε να με κουραζει....

Reaction score
1.213

Tαινιες και υποτιτλοι (τα αρχεια) εχουν το ιδιο ονομα ?

Reaction score
11

Tαινιες και υποτιτλοι (τα αρχεια) εχουν το ιδιο ονομα ?
nai ακριβως.υπαρχει καποιος φιξ υποτιτλος καθως απο οτι βλεπω εχει 2 διαφορετικους ελληνικους υποτιτλους στα options....και κανεις δεν δουλευει σε μενα.:122:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ρυθμισες τη γλωσσα σε ελληνικα W 1253; Εισαι σιγουρος για την ιδια ονομασια +.srt;( δηλ asdf η ταινια και asdf.srt). σβησε τον εναν υποτιτλο (ή μετονομασε τον σε κατι ασχετο για να μην τον χασεις)

Reaction score
11

ναι,αυτες τις ρυθμισεις τις εχω κανει,αλλα πεισματικα αρνειται να μου εμφανισει υποτιτλους.εννοειται ολα τα απντειτ εχουν γινει κανονικοττατα....
υπαρχει ρε παιδια καποιος οδηγος εδω μεσα να με διαφωτησει,τγιατι την εχω ψωνισει μιλαμε....
ευχαριστω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ναι,αυτες τις ρυθμισεις τις εχω κανει,αλλα πεισματικα αρνειται να μου εμφανισει υποτιτλους.εννοειται ολα τα απντειτ εχουν γινει κανονικοττατα....
υπαρχει ρε παιδια καποιος οδηγος εδω μεσα να με διαφωτησει,τγιατι την εχω ψωνισει μιλαμε....
ευχαριστω.
Στειλε την ονομασια (ταινιας και υποτιτλων) οπως ΑΚΡΙΒΩΣ τους εχεις (αντιγραφη+επικολληση) προς θεαση στον σκληρο (εισαι σιγουρος οτι εβαλες ως γλωσσα Ελληνικα 1253;)

Reaction score
8
δεν ήταν ανάγκη να μετατρέψεις τον ήχο DTS σε AC3.Εφόσον ,απ΄ότι κατάλαβα ,έχεις συνδέσει το WD με την τν βάλε τον ήχο σε stereo απο digital και θα ...ακούσεις.Όσο για τους υπότιτλους αφου λές ότι έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ονομασία στα srt κοίτα μήπως δεν έχεις αυτόματη εμφάνισή τους .Πάτα option >subtitle και πρέπει να τον δεις.Ελπίζω να έχεις στον ίδιο φάκελο ταινία και srt!

Reaction score
11

οκ.τελικα ολα δουλεψανε σωστα και σας ευχαριστω για τις πληροφοριες....
προεκυψε ομως νεο προβλημα που αναρωτιεμαι αν φταιει το φιλμγουερ.
τι θελω να πω.
εκει που παιζει μια ταινια(πχ στα 70 λεπτα)ξαφνικα σταματαει η αναπαραγωγη και παγωνει.απο εκει και μετα δεν ξαναξεκιναει η ταινια.μενει εκει πουκολλησε.εαν την αρχισω απο την αρχη παιζει κανονικα μεχρι εκει που μου κολλησε αρχικα.τοι δοκιμασα με πολλες ταινιες,καιο η αληθεια ειναι πως σε μερικες μου το εκανε....
λετε να ειναι καποιο μπαγκ του φιλμγουερ....????

Reaction score
0
Αν συμβαίνει στο ίδιο σημείο κάθε φορά, τότε ή πρόβλημα με το συγκεκριμένο αρχείο ή πρόβλημα συμβατότητας με αυτό...

Reaction score
11

μου συμβαινει σε πανω απο 6-7 ταινιες μεχρι τωρα σε ασχετα σημεια μεταξυ τους.:141:
θεωρω πως μαλλον ειναι καποιο μπαγκ απο το φιλμγουερ καθως κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε συζητηση στο αμερικανικο φορουμ του εν λογω πλειερ.......
αναμενοντας λοιπον το νεο.....:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988