WD TV & ενισχυτής.

Reaction score
0
Εχω ενα WD TV , μία LCD TV 1080 και ενα HOME dvd sony 5.1
Η εικόνα είναι HD πολύ καλή με mkv αρχεία υπότιτλοι κλπ.
Ο ήχος δεν είναι digital. Θέλω ένα ενισχυτή 200-250 € με optical in
και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 6 ηχεία που ήδη έχω για υποφερτό ήχο.
Στο e.shop δεν βρήκα κάτι .Στο Πλαίσιο βρήκα Yamaha RX-V365
με 200 €
Βοήθεια !!!
Αν συνδέσω το HDMI στον ενισχυτή και μετά στην TV θα έχω καλύτερη εικόνα;
Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: WD TV & ενισχυτής.

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Με τον συγκεκριμένο ενισχυτή θα έχετε τα κλασικά dolby digital και dts,αλλά όχι τα υψηλής ανάλυσης DD-TRUE και DTS-MA.Μικρό το κακό σε αυτή κατηγορία βέβαια.
Όσον αφορά τα ηχεία απ το home cinema δεν ξέρω αν μπορείτε να τα συνδέσετε αν δεν μαε πείτε ποιό μοντέλο είναι.

Reaction score
0

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Με τον συγκεκριμένο ενισχυτή θα έχετε τα κλασικά dolby digital και dts,αλλά όχι τα υψηλής ανάλυσης DD-TRUE και DTS-MA.Μικρό το κακό σε αυτή κατηγορία βέβαια.
Όσον αφορά τα ηχεία απ το home cinema δεν ξέρω αν μπορείτε να τα συνδέσετε αν δεν μαε πείτε ποιό μοντέλο είναι.
Συμφωνο αν και μετα απο χρονια που αλαξα τον rx-v540 που ειχα καταλαβα οτι οι yamaha βγαζουν πολυ μουντο ηχο.

Ο φιλος μαλλον δεν του κλειδωνει σε suround γι'αυτο θελει τον ενισχυτη.Φιλε μου οι ταινεις που παζεις με το media player σου βγαζουν την ενδειξη [Digital Output 1] οταν ξεκινουν και δεν εχουν ηχο?

Reaction score
0

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Εχεις δίκαιο δεν έχει DTS. Βρηκα το εξής σετ :YAMAHA RX-V465 5.1-Channel Digital Home Theater Receiver, YAMAHA NS-P110 Set Home Theatre - 5.1 Channel Speaker Package 430€ να το πάρω;
Υπάρχει φθινότερο;
Thanks!

Reaction score
0

Εχεις δίκαιο δεν έχει DTS. Βρηκα το εξής σετ :YAMAHA RX-V465 5.1-Channel Digital Home Theater Receiver, YAMAHA NS-P110 Set Home Theatre - 5.1 Channel Speaker Package 430€ να το πάρω;
Υπάρχει φθινότερο;
Thanks!
Φιλε μου δεν θα κλειδωνει σε surround για τον εξης απλο λογο,οι ταινειες που αναπαραγεις δεν υποστηριζουν surround και ας λενε μερικες 5,1.Ο ενισχυτης και να τον συνδεσεις θα κανει προσωμοιωση χωρις να κλειδωνει.Το ιδιο εχω και εγω.

Reaction score
0

Φιλε μου δεν θα κλειδωνει σε surround για τον εξης απλο λογο,οι ταινειες που αναπαραγεις δεν υποστηριζουν surround και ας λενε μερικες 5,1.Ο ενισχυτης και να τον συνδεσεις θα κανει προσωμοιωση χωρις να κλειδωνει.Το ιδιο εχω και εγω.
Aki κάντο λιανά να το πιάσω.
Αναπαράγω 1080 mkv αρχεία με DTS.
Στην Τηλεοραση βγάζω με HDMI την εικόνα και τον ηχο αναλογικα στερεο σενα φθηνό home cinema.

DTS digital sound επιλογή δεν μπορώ να βγάλω γιατι το home cinema που έχω δεν 'εχει dts decoder που εχει ο YAMAHA RX-V465 5.1
Μου λες οτι και με τον RX-V465 πάλι δεν θα έχω digital sound;
Thanks and waiting!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Υπάρχει φθινότερο;
Thanks!
Ο ενισχυτής είναι περσινό μοντέλο αλλά αν δεν σε νοιάζει η υποστήριξη 3d τότε δεν υπάρχει λόγος να πας σε φετινό μοντελάκι.Tα ηχεία είναι οικονομικοί δορυφόροι με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα τους και την ικανότητα τους να ανεβάζουν εντάσεις.
Ως σετ δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά γιατί και ξεχωριστά να τα πάρεις πάνω-κάτω τα ίδια θα σου πάνε
http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=yamaha+465
http://www.skroutz.gr/s/258424/Yamaha-NS-P110.html?from=suggest&keyphrase=Yamaha+NS-P110

Αν μπορείς να ανέβεις κατηγορία στα ηχεία και να πάς εδώ τότε θα καλυφθείς πολύ καλύτερα.Σε πολύ καλή τιμή είναι καιαυτό το σετ αλλά υπολόγισε και κανά 200άρι-250άρι για sub.

DTS αναπαράγει και ο 365 και ο 465 εφόσον συνδεθούν ψηφιακά με το wd(είτε με hdmi είτε με optical).
H διαφορά είναι ότι ο 465 αποκωδικοποιεί και τα DTS-MA,DD-TRUE εφόσον συνδεθεί με hdmi.

Reaction score
0

Aki κάντο λιανά να το πιάσω.
Αναπαράγω 1080 mkv αρχεία με DTS.
Στην Τηλεοραση βγάζω με HDMI την εικόνα και τον ηχο αναλογικα στερεο σενα φθηνό home cinema.

DTS digital sound επιλογή δεν μπορώ να βγάλω γιατι το home cinema που έχω δεν 'εχει dts decoder που εχει ο YAMAHA RX-V465 5.1
Μου λες οτι και με τον RX-V465 πάλι δεν θα έχω digital sound;
Thanks and waiting!
Απλα το wd media που το εχω και εγω κλειδωνει τον ενισχυτη μονο οταν εχεις συνδεση με οπτικη ινα και το γραφει οταν ξεκιναει η ταινια πανω στην οθονη [digital input 1].Αν δεν εχεις συνδεση με οπτικη ινα και το εχεις συνδεσει απλα με hdmi h coaxial digital οι ταινιες που ειναι surround δεν εχουν ηχο.Δοκιμασμενο σε παρα πολλες ταινιες.

Reaction score
0
Αν και δεν έχω το WD TV, μάλλον πρέπει να έχει κάποια επιλογή για τι ήχο να περνάει από HDMI. Κουφό να μην περνάει DTS 5.1 από HDMI.

Reaction score
0

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου :
1 .Sony STR-DA2400ESB Ραδιοενισχυτής (7.1) 170 €
2.YAMAHA RX-V465 5.1 287 €.
3.Yamaha RX-V365 με 200 €
Thanks!...

Reaction score
0

?????Σε εχασα.Στο πρωτο ποστ λες οτι εχεις WD TV.Kαι θελεις ενα πολυκαναλο ενισχυτη να βαλεις οπτικη ινα.

Reaction score
0

?????Σε εχασα.Στο πρωτο ποστ λες οτι εχεις WD TV.Kαι θελεις ενα πολυκαναλο ενισχυτη να βαλεις οπτικη ινα.
Για να έχω DTS .Ο φίλος gstriftos προτίνει απο τις διαθέσιμες φθηνές επιλογές τον
YAMAHA RX-V465 5.1-Channel Digital Home Theater Receiver
287 € .
Ελπίζω μόνο να μην είναι μεταχειρισμένος καταστ. ARTSOUND.

Reaction score
0

Για να έχω DTS .Ο φίλος gstriftos προτίνει απο τις διαθέσιμες φθηνές επιλογές τον
YAMAHA RX-V465 5.1-Channel Digital Home Theater Receiver
287 € .
Ελπίζω μόνο να μην είναι μεταχειρισμένος καταστ. ARTSOUND.
Οκ.

Reaction score
0

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

τα ηχεια ειναι DAV-DZ100

Total 720W (RMS) output power 120Wx5+120W Subwoofer
Dolby® Digital, Dolby Prologic II and DTS Decoder
Playback: DVD, CD, CD-R/RW, MP3, Divx, Jpeg
Playback DVD-R/+R/+R DL/+RW/-RW/-RW(VR)
AV SYNC(Lip Sync) Function
S-Master Full Digital Amplifier
Multi Stereo Function
κάνουν ; έστω για λίγο.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Το sub δεν μπορεί να δουλέψει καθότι δεν έχει ενισχυτή ενσωματωμένο(είναι παθητικό).
Τα υπόλοιπα ηχεία μπορούν αλλά δεν ξέρω με τι είδους ακροδέκτες συνδέονται στην κεντρική μονάδα και αν αυτοί θα μπορούν να μπούν στον (εκάστωτε) ενισχυτή.

Timaras

Reaction score
2.153
Re: Απάντηση: WD TV & ενισχυτής.

τα ηχεια ειναι DAV-DZ100

Total 720W (RMS) output power 120Wx5+120W Subwoofer
Dolby® Digital, Dolby Prologic II and DTS Decoder
Playback: DVD, CD, CD-R/RW, MP3, Divx, Jpeg
Playback DVD-R/+R/+R DL/+RW/-RW/-RW(VR)
AV SYNC(Lip Sync) Function
S-Master Full Digital Amplifier
Multi Stereo Function
κάνουν ; έστω για λίγο.....
Η άποψή μου είναι να μην τα βάλεις.
1.Πρέπει να κόψεις τα φισάκια που συνδέονται στον ενισχυτή. (Αυτό γίνεται).
2.Πρέπει να είναι γύρω στα 3 Ohm τα ηχεία (Δύσκολο φορτίο για
τον ενισχυτή).
3.Ο ενισχυτής στον οποίο συνδέονται τα κόβει πολύ ψηλά σε
συχνότητες πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με έναν ενισχυτή
σαν αυτόν που θέλεις να πάρεις.

Είχα και εγώ ένα τέτοιο σύστημα και ανοίγοντας το ένα ηχείο είδα
ότι δεν υπάρχει crossover για τα μεγαφωνάκια των μεσαίων.
Έναν πυκνωτή είχε μόνο για το tweeter

Reaction score
0

Γειά σας ! Τελικά πηρα το YAMAHA RX-V467 5.1-Channel Digital Home Theater Receiver, YAMAHA NS-P285 Set Home Theatre - 5.1 Channel Speaker Package που έχει 1..4 .
Οταν συνδέω το WD TV με HDMI στον ενισχυτή και μετα HDMI
στην TV δεν έχω εικόνα , ετσι πρέπει νάναι;
Δηλαδή
WD TV TV με HDMI
WD TV YAMAHA RX-V467 με optical ;
Μόνο έτσι δουλεύει ; η κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστώ!...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλάκουστα και καλοθέατα!

Οταν συνδέω το WD TV με HDMI στον ενισχυτή και μετα HDMI
στην TV δεν έχω εικόνα , ετσι πρέπει νάναι;
Όχι,πρέπει να έχεις εικόνα.

Reaction score
80

Εχεις συνδεσει τα hdmi στης σωστες θυρες;

ο yamaha εχει πρωτα την θυρα hdmi out (απο αριστερα προς δεξια) μετα την θυρα για bd-dvd και μετα αλλες 3 για οτι θελεις.
Βαλε το hdmi απο το wd στην θυρα 2 και (τριτη απο αριστερα) και απο τον ενισχυτη στην τηλεοραση στην θυρα hdmi out (πρωτη απο αριστερα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa