WD Tv Live Hub ή WD Element;

Reaction score
0
Γειά σας!

Είμαι κάτοχος ενός E-Great M31B και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη... Θα ήθελα, όμως, επειδή βαριέμαι να το μεταφέρω από τηλεόραση σε τηλεοράση μέσα στο σπίτι, να πάρω άλλο ένα media player. Ενδιαφέρομαι, κυρίως, να έχει πάνω του σκληρό ενσωματωμένο διότι δε θέλω να έχω χύμα και άλλα καλώδια, συσκευές κλπ.

Βρήκα, λοιπόν, αυτά τα media player και αναρωτιέμαι αν γνωρίζεται πιο είναι ίσως καλύτερο... Για internet κλπ δεν ξέρω αν με πολυ ενδιαφέρει, καθώς δεν ξέρω αν θα καταφέρω να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες που θα μου παρέχει. Παρόλα αυτά, αν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά, δε θα πω και όχι... Το βασικότερο για μένα, είναι να κάνει τη δουλειά που κάνει το E-Great: να παίζει mkv και avi αρχεία με .STR υποτίτλους και να ήχο DTS.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0
Απάντηση: WD Tv Live Hub ή WD Element;

Hub!! Ουτε να σκεφτεις τιποτα αλλο.Το εχω , ειναι απροβληματιστο παιζει τα παντα δεν κολλαει εχει πολυ καλη εικονα , πολυ καλη συμπεριφορα στο δικτυο ΑΛΛΑ ειναι λιγο αργο (εως πολυ) οταν του περνας ταινιες.Αν δεν σε ενοχλει αυτο ειναι μια ευχαριστη εκπληξη.Και απο τα πιο ωραια (ισως το καλυτερο) interface που υπαρχει + οτι ειναι απιστευτα ευκολοχρηστο.
Αυτα

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όταν λες αργό εννοείς όταν του μεταφέρεις από το pc της ταινίες με usb καλώδιο; Και είναι πάρα πολύ αργό; Γιατί άμα κάνει να περάσει μια ταινία 4.37 Gb 40 λεπτά, θα είναι πρόβλημα... Διότι, η πλειοψηφία των ταινιών μου και των σειρών είναι πάνω από 4 Gb και περνάω σχεδόν καθημερινά πράγματα...

Reaction score
8
Η μεταφορα υλικου απο το pc γινεται μονο μεσω δικτυου δυστυχως,αυτο εννοει ο φιλος πιο πανω,αλλα γινεται και συνδεοντας ενα εξωτερικο δισκο στο hub και τα μεταφερεις απο κει.

Reaction score
0
A, δε γίνεται μέσω καλωδίου; Τότε αυτό είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο... :/ Γιατί θα πρέπει πάλι να μεταφέρω σκληρούς πέρα-δώθε, να τους οργανώνω κλπ το οποίο είναι μεγάλο μανίκι, δεδομένου του τι πρέπει να κάνω για να βγάζω έξω τη συσκευή, να τη συνδέω με τον σκληρό (γιατί λογικά η θύρα θα είναι στο πίσω μέρος) και να την ξανατοποθετώ...

Το WD Element έχει το ίδιο πρόβλημα? Ή έχει παρουσιάσει γενικά προβλήματα, οπότε δε το συζητάμε καν; Γνωρίζετε μήπως κάποιο media player που να κάνει τη δουλειά του Egreat, εύκολα, απλά και γρήγορα;

Επίσης στο ψάξιμο πάνω, βρήκα και το Popcorn Hour A210. Δεν ξέρω αυτό τι κάνει... Το έχει, μήπως, κανείς να μου πει εντυπώσεις;

Reaction score
89
A, δε γίνεται μέσω καλωδίου; Τότε αυτό είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο... :/ Γιατί θα πρέπει πάλι να μεταφέρω σκληρούς πέρα-δώθε, να τους οργανώνω κλπ το οποίο είναι μεγάλο μανίκι, δεδομένου του τι πρέπει να κάνω για να βγάζω έξω τη συσκευή, να τη συνδέω με τον σκληρό (γιατί λογικά η θύρα θα είναι στο πίσω μέρος) και να την ξανατοποθετώ...

Το WD Element έχει το ίδιο πρόβλημα? Ή έχει παρουσιάσει γενικά προβλήματα, οπότε δε το συζητάμε καν; Γνωρίζετε μήπως κάποιο media player που να κάνει τη δουλειά του Egreat, εύκολα, απλά και γρήγορα;

Επίσης στο ψάξιμο πάνω, βρήκα και το Popcorn Hour A210. Δεν ξέρω αυτό τι κάνει... Το έχει, μήπως, κανείς να μου πει εντυπώσεις;
αν βοηθαει καθολου στο συγκριτικο του hitech απεσπασε το Koρυφαια Επιδοση....

δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ελλαδα κανω λαθος?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524