Welcome back Commander!

Reaction score
5
Εχεις καταστρέψει, κι εγω δεν ξερω πόσα ποντίκια και mouse pads για να μαζέψεις tiberium. Εχεις οδηγησει ολοκληρες στρατιές μέσα απο βουνά. Εχεις διατάξει άπειρα tanks να ισοπεδοσουν πόλεις και βάσεις του εχθρου. Και έρχεται η ΕΑ και σου πετάει ένα C&C:Generals...

Και ξενερώνεις. Το παιχνίδι δεν είχε τις πωλήσεις που ήθελαν γιατί πολύ απλα το παιχνίδι δεν ήταν C&C (Command & Conquer για αυτούς που δεν γνωρίζουν).

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του C&C:The First Decade, το οποίο περιέχει μια συλλογή με όοοοτι έχει βγει κάτω απο την σειρά C&C, η Electronic Arts έρχεται να μας πεθάνει τελείως. Πιάστε τα mouse σας και φροντίστε να έχετε καλά mousepads. Kane is back!

Το παιχνίδι επιστρέφει στην παλιά καλή διαμάχη GDI & NOD Και αφήνει πίσω τα USAvsCHINAvsGLA. Καιρός ήταν!!! Για περισσότερες πληροφορίες και video του παιχνιδιου, εδώ :

http://www.electronicarts.co.uk/games/8520/gameinfo/

Reaction score
0
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
Τα έχω όλα ORIGINAL και ξαναπήρα και την συλλογη (30€ μόνο) για την ευκολία εγκατάστασεις.Εχω λιώσει απίστευτες ώρες με τα πρώτα της σειράς (φοιτητής τότε....) Το Timberian Sun το έπαιζα φαντάρος σε ένα στρατόπεδο στο Ρέντη.....
Τι μου θυμίζεις πρωινιάτικα.

Εννοείται ότι θα το πάρω. Το κακό είναι οτι κυκλοφορεί μαζί με το PS3 οπότε θα πρέπει να βρω πολύ χρήμα....... :-(

Η αρχή πάντως έγινε με το Dune 2. Ηταν το πρώτο RTS της WESTWOOD.

HV

Reaction score
0
Regunus αυτα τα νεα ειναι καπου 18 μηνων παλια οπου και αρχισαν να βγαινουν οι εικονες απο το παιχνιδι...
Παντως ναι βγαινει σε λιγοτερο απο μηνα και φενεται φοβερο :)

Reaction score
5
Λοιπόν. Πάει κι αυτό. Το GDI Campaign τουλάχιστον. Ύστερα απο 17 ώρες gaming τις τελευταίες ημερες (ούτε δουλειά ούτε τίπουτις) ρίξαμε εναν έλεγχο καθως πρέπει.

Τελείωσα λοιπόν το GDI Campaign και καθάρισα καμια 10αριά maps στο Skirmish (και με τους 3 στρατούς) ωστέ να δούμε τι λέει.

Skirmish mode

Κλασσικό free battle. Διαλέγεις ποιον στρατό θα ελεγχεις, διαλέγεις πόσους, ποιους και τι επιπεδο δυσκολίας αντίπαλο θέλεις και ξεκινάμε την σφαγή.

Πέρα απο τους 2 κλασσικούς στρατούς λοιπόν (GDI και Brotherhood of NOD) στο Skirmish το παιχνίδι μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε και με έναν τρίτο στρατό, τους Scrin. Πρόκειτε περί εξωγήινων οι οποίοι έφτασαν στην Γη με σκοπό την εκμετάλευση του πολύτιμου tiberium. Τα map rules ειναι τα κλασσικά που συναντάμε σε όλα τα Command & Conquer. Ολες οι τεχνολογίες ειναι διαθέσιμες και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι 3 στρατοί μεταξύ τους παρουσιάζουν διαφορές μονο στα...textures... Δεν είχε καμία δραμματική διαφορά ο ένας με τον άλλον (όπως στο Starcraft για παράδειγμα). Αυτό ήταν ψιλοαπογοήτευση για να πω την αλήθεια μου. Θα μπορούσαν να είχαν δουλευτεί παραπάνω οι 3 παρατάξεις και να έχουμε κάτι ξεχωριστό.

Campaign mode

That's the intresting part. Κλασσική φάση, αποστολές σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Το GDI Campaign που τερμάτισα ήταν...εχμ...καλούτσικο. Μέτρια cutscenes (όσο εχουν να κανουν με το σενάριο γιατί απο ποιότητα και acting ήταν μια χαρούλα), καμία πλοκή (πέρα απο την τελευταία αποστολή) και γενικά δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο νόημα να πω την αλήθεια. Η σειρά Red Alert είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον στα βιντεάκια της πριν τις αποστολές.
Το καλό ήταν ότι οι αποστολές δεν ήταν το κλασσικό seek and destroy αλλα υπήρζαν φορές που απλά έπρεπε να συνοδέψεις-προστατέψεις ένα φορτηγό με μηχανικούς ή απλά να βάλεις engineers μεσα σε εχθρικά κτίρια ώστε να κλέψεις πληροφορίες κλπ κλπ. Πάλι καλά.
Γενικά πάντως σε medium δυσκολία μου πήρε κατι λιγότερο απο 10 ώρες gameplay να τελειώσω το campaign χωρίς να έχω ούτε ένα failure ούτε να χρησιμοποιήσω το καταραμένο load :bravo::bravo::bravo:

To online μερος δεν το είδα καθολου οπότε δεν μπορώ να ξερω. Μόλις τσακίσω μερικά Maps σε hard mode θα κάνω σιγα σιγά την εμφάνισή μου κι εκεί για να δούμε τι πιανουμε :angel:

Γενικότερα το παιχνίδι απο μένα παίρνει 7/10. Αξίζει να το δει κάποιος αλλα δεν θα εντυπωσιάσει τους παλιούς fans της σειράς. Ελπίζω ότι με ενα καλό expansion αυτά θα διορθωθούν.

Γραφικά : 8/10
Ήχος : 8/10
Gameplay : 8/10
Σενάριο : 6/10
Γενική Βαθμολογία : 7/10

Reaction score
0
Μπραβο Λαμπρο για την παρουσιαση .
(δεν περιμενα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο :mad_2: )
Βαλε και κανενα screenshot!!! :smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney