What Dreams May Come (HD DVD)

Reaction score
59
What Dreams May Come (HD DVD)

Universal Studios Home Entertainment / 1994 / Rated PG-13
Street Date: August 14, 2007

Disc Features:
• Audio commentary with director Bruce Joel Rubin
• Featurettes: "The Making of What Dreams May Come," "The Visual Effects"
• Alternate Ending - Deleted Scenes
• Photo Gallery

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000RF1QDI/panandscathed-20

Δημητροπουλε !!!!! ετοιμαζε την πιστωτικη καρτα !!!! :crazy_3:

Reaction score
6
Απάντηση: What Dreams May Come (HD DVD)

Ασε, μεσα στα νευρα θα ναι ο Δημητροπουλος.
Το περίμενε σε BD ως κατοχος ps3 και του βγηκε σε HDDVD.

Η ταινια είναι γεμάτη από ονειρικές εικόνες.
Προβλέπεται να δουμε απίστευτα πραγματα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658

Η ταινια είναι γεμάτη από ονειρικές εικόνες.
Προβλέπεται να δουμε απίστευτα πραγματα.
Δηλαδή; Για κάντα μας λίγο πιο λιανά. Τι μέρος του λόγου είναι;

Reaction score
59
* HD DVD WHAT DREAMS MAY COME
* HD-30 Dual Layer Disc

Video Resolution/Codec

* 1080p/VC-1

Aspect Ratio(s)

* 2.35:1

Audio Formats

* English Dolby Digital-Plus 5.1 Surround (1.5 Mbps)

Subtitles/Captions

* English SDH

Reaction score
6

Βρε θηριο κατέβασες κιολας το χ264?
Εγω θα αργήσω λιγο περιμένοντας την or version

Η φωτο είναι δικές σου η της βρήκες στο νετ?

Reaction score
59
Ειναι καλη ταινια και δεν γινοταν να μην την εχω !!!!

Tις φωτογραφιες τις ειχε στη σελιδα που ειχε και την ταινια σαν preview !

Reaction score
427
Εγώ κατέβασα από το hdbit την 264 version και έχω ανεβάσει και τους ελληνικούς υπότιτλους σωστά συγχρονισμένους και με τόνους.
Όποιος θέλει ας τους κατεβάσει.

Reaction score
49
Re: Απάντηση: What Dreams May Come (HD DVD)

Δηλαδή; Για κάντα μας λίγο πιο λιανά. Τι μέρος του λόγου είναι;

Mιχάλη είναι απίστευτη ταινία.
Εκπληκτική φωτογραφία (έχει πάρει όσκαρ φωτογραφίας)
Φαντάσου ότι η έκδοση σε DVD δεν είναι καλή και φαίνεται εκπληκτική ακόμα και έτσι.....
Δεν θέλω καν να φαντάζομαι την μορφή της σε HD.

Ταινία ιδανική για να δοκιμάσεις τον προβολέα σε χρώματα αλλά και σε μαύρο (και σκοτεινά πλάνα).

Αγόρασέ την ή πες του ποιητή να στην δώσει!!!

Reaction score
6
What Dreams May Come (2003) HD-DVD

Ταινια
Μετά το θάνατο των παιδιών και του συζύγου της μια ζωγράφος αυτοκτονεί. Η ψυχή της ταξιδεύει στην Κόλαση. Ο νεκρός συζυγός της, που βρίσκεται στον Παράδεισο, θα προσπαθήσει να τη λυτρώσει.
Δυστυχώς οι προσδοκίες μου για κατι εντονα συναισθηματικό και συγκινητικό, λεπτό προς λεπτο χανόντουσαν.
Ο αγαπημένος μου κατά τα αλλα Ρόμπιν Γουίλιαμς αν και αξιοπρεπέστατος στο ρόλο του , δεν κατάφερε στο τελος να μου αφήσει την εικονα που θα περίμενα, από ένα κλονισμένο άντρα που κυνηγά την αιώνια αγαπη μεχρι τον άλλο κοσμο.
Ότι καλύτερο εχει να επιδείξει η ταινία οφείλεται στην virtualαπεικόνιση του πολύχρωμου παραδείσου.
Ενός παραδείσου που βασίζεται στα ονειρα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.
Και μάλλον έτσι πρεπει να είναι ο παράδεισος.
Το μερος οπου τα ονειρα γίνονται πραγματικότητα(όπως λέει ο ποιητής σε μια άλλη αγαπημένη ταινια).
Η απεικόνιση αυτων των εικόνων με την βοηθεια των ψηφιακών εφε απέφερε ένα βραβείο οσκαρ ενώ ηταν υποψήφια για καλλιτεχνική διεύθυνση ( για μενα αδίκως δεν βραβεύτηκε και για αυτό)

Τέλος η μουσική επένδυση που εγραψε ο Ennio Morricone δεν χρησιμοποιήθηκε ποτε και την θέση του πηρε το soundtrackτου Michael Kamen.

Σε HD
Όπως λέει και ο Δημήτρης οι φωτογραφίες αδικούν την μαγεία που προσφέρει η εικόνα του Θα σε βρω στο Παράδεισο η αλλιώς (αν του βάζαμε δεύτερο τιτλο) Σου δείχνω τον παράδεισο μέσα από το HD.

Η ταινία δεν είναι από τις αγαπημένες μου ( τουλάχιστον όχι τοσο οσο στον Δημητρόπουλο) δεν την εχω δει ποτε σε dvd και οι θετικές μου μνημες από την κινούμενες ζωγραφιές προέρχονται από την κινηματογραφική της πορεία πριν από 13 χρονια όταν την ειδα για πρωτη φορα

Σήμερα με την έκδοση της Universal σε HDDVD αυτές οι παραμυθένιες εικόνες ηρθαν και φώλιασαν στο μυαλό μου για τα καλα.
Οι λέξεις είναι φτωχες για να περιγράψουν τα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η πανδαισία χρωμάτων
Παρακάτω σας παραθέτω λιγες φωτο ωστε να πάρετε μια μικρή γεύση.

Τις φωτο τις εκανα downscale σε ανάλυση 1280Χ534 ώστε να καταβαίνουν πιο εύκολα.
Οι διαφορες με το αυθεντικό κάδρο (1920Χ1080) δεν είναι ιδιαίτερα ορατές

Νομίζω πως HDDVD με τοσο έντονο contrast δεν έχουμε ξαναδεί.
Ισως μονο στην διαφήμιση της Sony Bravia

Βέβαια τα ψηφιακά εφε και η έντεχνη απεικόνιση αυτων των κινούμενων ζωγραφιών δινουν ένα πλεονέκτημα ώστε η τελική εντύπωση να είναι 100% θετικη.
Για αυτό τον λογο και συγκρίνοντας την εικόνα με σκηνες πριν το ταξιδι στον άλλο κοσμο ( και που φυσικά δεν αφήνουν την ιδια αισθηση), θα έλεγα πως του αξίζει το 9/10.

Τεχνικά / Περιεχομενα
Το χειρότερο sd bonus που εχω δει οσον αφορα την εικονα.
Κατά τα αλλα σε αυτά θα βρείτε ένα Making of , δυο τρέϊλερς , Director’s Commentary , Alternate Ending , Photo Gallery και ένα μικρο ντοκυματερ που αφορα τα οπτικά εφε.
Tα HDDVD της Universal οσον αφορα τα μενου του , σε ολες της ταινιες ακολουθούν την ιδια φόρμα.
Η αλλαγή που εχει γινει αυτή τη φορα εχει να κανει με την πλοήγηση στην επιλογή των σκηνων.
Προσωπικά μου αρεσε το ιδιο όπως και αυτό που ειχαν ως τωρα ( αυτό το αναφερα πιο πολύ για τους παλαιούς DVDauthorακηδες που ανυπομονούν να βγουν επιτέλους software που να μας επιτρέπουν να κάνουμε graphics motion menu.)

Τελος θα ηθελα να αναφερθώ στην οικονομία του δίσκου για αυτον τον τιτλο.
Η Universal λιγο έλειψε το What Dreams May Come να το περάσει σε δισκο μονής στρώσεις.
Αυτό το λεω καθως τελικα το DL που χρησιμοποιήθηκε, καταλαμβάνει μονο 18gb από τα 30gbπου διαθέτει το hddvd , και εκ των οποίων μονο τα 16,5gb αφορουν την ταινια με τα δυο soundtracks.
Παρόλα αυτά η άριστη διαχείριση του VC1 κατάφερε να εχει αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην εικόνα.

Disc Features:
• Audio commentary with director Bruce Joel Rubin
• Featurettes: "The Making of What Dreams May Come," "The Visual Effects"
• Alternate Ending - Deleted Scenes
• Photo Gallery

Εικόνα 9/10
Ταινία 5,5/10

Attachments

• 75,1 KB Προβολές: 62
  • 60,2 KB Προβολές: 139
  • 119,4 KB Προβολές: 128
  • 100,1 KB Προβολές: 57