Why does new vinyl sound digital?




hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.914
Έχω την εντύπωση ας με διόρθωσει κάποιος γνωστής αλλά τα τωρινά Master είναι ψηφιακά, οπωτε και οι νέοι δίσκοι γράφονται από τα ίδια. Πολύ φοβάμαι ακόμα και νέες επανεκδόσεις παλιών δισκων να προέρχονται από ψηφιακά remaster και όχι από τα παλιά αναλογικα Master.
 

Μηνύματα
37
Reaction score
51
Συμφωνω και εγω ο αριστερα κοπη πριν 30 χρονια ο δεξια κοπη 2020 ο ενας ξεκουραστος ο καινουργιος απλα τον βγαζεις κ τον πετας οπως ειναι και να βρασω τα 180gr και ιστοριες τα γλεντια αρχισαν οταν εγραψα και τους δυο στο nac ο καινουργιος απλα τσιριζει.
 

Attachments


hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.914
Τελικά το βινύλιο το σύγχρονο το μοντέρνο βγαίνει καθαρά για τους χιπστερς. Εγώ δεν έχω σταματήσει να ακούω δίσκους σύνολο 40 χρόνια μαζί με τα χρόνια που μου έβαζε ο πατέρας μου να ακούω. Να αγοράζετε παλιούς δίσκους αναλογικά γραμμένους για να μην χάσετε την Αίγλη τους. Το πικάπ δεν είναι μόδα είναι διαχρονικό. Το πικάπ που είναι μόδα δυστυχώς είναι καταδικασμένο να πεθάνει οταν τα χιπστερακια θα βρουν κάτι άλλο να παίζουν.
Μου θυμίζει όταν έκανα ποδηλασία αποστάσεων μόνος μου παρακαλώ και με έβλεπαν και με κραζαν ανεγκεφαλοι ελληναραδες πριν 25 χρόνια και τώρα μου έγιναν όλοι ποδηλάτες πρωταθλητισμού και μου έμαθαν και τα brevet η πώς αλλιώς τα λέει η μόδα.
 




hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.914
Και το 1600 και το 1600mk2 εχω δηλαδη ειχα το mk2 το εδωσα σε φιλο.
Το mk2 έπρεπε να κρατήσεις έχει περισσότερες ρυθμίσεις σε σχέση με το προηγούμενο και είναι σύμφωνα με τους ειδικούς το καλύτερο consumer pickup που έχει φτιάξει η Pioneer ever στην ιστορία της.
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Εξαρταται απο πολλα πραγματα αν οι παλιες κοπιες που εχεις ειναι ελληνικες εκδοσεις και παρεις την ιδια εκδοση σε 180 η 220 θα παρεις την ελληνικη εκδοση και θα την κανεις καυσοξυλα για το τζακι . Υπαρχουν καιν επανεκδοσεις που παιζουν αξιοπρεπεστατα. Μην εχεις την εντυπωση οτι πρωτες εκδοσεις μετα του 87/90 που τα pc πηραν φορα ηταν γραμμενες απο μπομπινοφωνα και αναλογικες πρωτες μητρες ειδικα απο το 90 και μετα. Μην ψαχνομαστε τσαμπα ας παρουμε τον δισκο που μας αρεσει αν ψαχνεις για καλο ηχο σκουπιδια και digital καταστασεις στα βινυλια θελεις και τα αναλογα συνοδευτικα που θα ξεμπροστιασουν της εγραφες. Αραζουμε και ακομε τα δισκακια μας . Αλλο μεσο αναπαραγωγης αλλες χροιες!
 




alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.648
Reaction score
27.990
Βασικά καλά τα λέει, αλλά πολύ γενικά.

-Που υπάρχει ο μεγαλύτερος όγκος playback;
-Ακουστικά και αυτοκίνητα.
-Που γίνεται αυτό;
-Έξω.
-Δεν ακούς τα μισά από την ηχογράφηση;
-Ναι
-Κάτι πρέπει να κάνουμε, ναι;
-Ναι.
-Τσίτα όλα.
-Γαμααααααατοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

-Επ τη γίνεται εδώ; Γιατί αυτό ακούγεται έτσι; Είναι χάλια.
-Ε και; Έτσι ακούγεται καλά στην πλειοψηφία.
-Και αυτοί που θέλουν να ακούν σωστά;
-Ποιός του γα.... αυτούς. Ποιός ασχολείται μαζί τους. Αυτό είναι σε όποιον αρέσει.
-Δεν γίνεται πρέπει να φτιάξουμε και ένα σωστό.
-Λεφτά έχεις; Για ένα πλήρωσες. Πλήρωσε δύο να πάρεις δύο.

Η Μουσική για τους μουσικόφιλους είναι απόλαυση. Για τους άλλους μόνο χρήμα.

Και εμείς πριν δώσουμε Master ήχο το τελικό check το κάναμε σε ηχεία των 20€. Αν δεν ακουγόταν καλά στον αέρα θα στέλναμε αυτό που ακουγόταν καλά στα ηχεία του 20αρικου. Και full το finalizer.
Γιατι;
Γιατί το επόμενο πρωί θα με έπαιρνε ο πελάτης και θα με έπαιρνε ο διάολος που δεν ακούει τίποτα στην Flat TV του. Και πάμε πάλι από την αρχή με κόστος δικό μου αυτή τη φορά.

Δώσε finalizer να χορτάσει ο λαός τσιτάρισμα.
 
Last edited:







Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.884
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top