wii αξιζει οσο λενε??

Reaction score
20
καλησπερα σε ολους!
θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την παιχνιδομηχανη wii.ανα καιρους επαιζα κανενα παιχνιδι στον υπολογιστη καθως τον εχω συνδεδεμενο με μεγαλη full hd τηλεοραση.ελεγα λοιπον να παρω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μια παιχνιδομηχανη.σχετικα με το ps2 που εψαχνα ειναι ολιγον παλιο..το ps3 δεν μου γεμιζει το ματι να ειμαι ειλικρινης και ως προς αποψη χρηματων.κοιταζα προς wii μερια λοιπον και βλεπω οτι εχει πολυ ζητηση ως παιχνιδομηχανη.στους κατοχους του:οντως αξιζει τα χρηματα του?ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα του?σας εχει παρουσιασει καποιo προβλημα??ειχα καποτε το n64 της νιντεντο και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.τα παιχνιδια εχουν καλα γραφικα?στο pc εχω την ati 4810 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.οποτε αυτα ειναι τα στανταρ μου με λιγα λογια.περιμενω αποψεις.ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
4
Απάντηση: wii αξιζει οσο λενε??

δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζεις, αλλά το wii θα το ευχαριστηθείς μόνο με συγκεκριμένου τύπου παιχνίδια.
Τα γραφικά είναι απαράδεκτα για κονσόλα του σήμερα, και γενικά δέν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του αν δεν έχεις όρεξη να σηκωθείς απο τον καναπέ και να ιδρώσεις.... Οταν το πρωτοπάρεις θα ενθουσιαστείς, μετά όμως να δούμε πόσες φορές θα παίξεις....

Reaction score
20

εχεις καποια αλλη παιχνιδομηχανη υποψιν?
τα παιχνιδια Που παιζω ειναι κυριως τυπου need for speed και με μπιστολιδια..ζομπι κατα προτιμηση!:)

Reaction score
4

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστηχώς, μιας και δεν είμαι των παιχνιδιών ιδιαίτερα.
Απλά το wii το πήρε η κοπέλα μου το βάλαμε να παίξουμε 2-3 φορές και τέλος. Αυτό ήταν, είναι στην ντουλάπα πάνω απο ένα χρόνο τώρα.

Και με το PS3 κάπως έτσι είναι αλλά αυτό χρειάζετε για κανα Blue-ray και το Buzz φυσικά οπότε δεν έχει αποθηκευτεί.
Αν παίζεις τύπου need for Speed πάντως δεν βλέπω τον λόγο να συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο απο το Ps3....

Reaction score
20

επειδη χρησιμοποιω τον υπολογιστη για ταινιες ειμαι καλυμενος ως προς αυτο το θεμα.
απλα οπως προανεφερα το θελω μονο για παιχνιδι.σε ευχαριστω!περιμενω και αλλες αποψεις!

Reaction score
0

Εγώ πήρα ένα wii για τον 6χρονο υιό μου και φαίνεται οτι το διασκεδάζει. Εγώ το βαριέμαι. Η Nintendo με το wii κατάφερε ένα εξαιρετικό εμπορικό αποτέλεσμα, γιατί κατάφερε να φέρει τα παιχνίδια σε μερίδια αγοράς που ουδέποτε είχαν ασχοληθεί με αυτά. Και αναφέρομαι σε μικρά παιδιά -κάτω των 10 και σε ενήλικες πάνω από τα 40. Και όλα αυτά με χαμηλής ανάλυσης γραφικά, και εύκολα παιχνίδια με την ασύρματη τεχνολογία του χειριστηρίου της, που ήταν εύκολη για τις παραπάνω ηλικιακές ομάδες. Αν παίζεις παιχνίδια πολύπλοκα και θελεις δυνατά γραφικά.....η συμβουλή μου είναι ψάξε κάτι άλλο. Αν θέλεις χειριστήρια ασύρματα στο στυλ του wii, άκουσα οτι η Sony sto PS3 παρουσίασε κάτι εξαιρετικά ανώτερο.

Reaction score
2.001

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια παιχνιδομηχανή.
Έχω κάνει δώρο στο βαφτιστήρι μου το Wii και δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα. Έχει τον χαβαλέ του το πράμα αλλά μεχρι εκεί! Δεν αξίζει αν θες να παίξεις το Modern Warfare ή το Assassin's Creed πχ. (Σου αναφέρω αυτά τα παιχνίδια γιατί αυτά παιδεύω αυτό τον καιρό).

Τώρα για PS3, XBOX κλπ πιστεύω ότι με την τηλεόραση που λές ότι έχεις θα δέσουν πολύ καλύτερα και θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Reaction score
0

Καλησπέρα και από εμένα. Έγω το αγόρασα πριν από 1,5 χρόνο. Έχω αγοράσει τα παιχνίδια που του αρμόζουν. Δηλαδή τα wii sports και wii sport resorts κάτι άλλα τύπου μαριο που ειχα λιώσει. Τώρα αν θες πιο δυνατά παιχνίδια όπως σου είπαν πας σε ps3 x box. Πάντως κανένα πρόβλημα δεν έχει το μηχάνημα.

Reaction score
0

εχεις καποια αλλη παιχνιδομηχανη υποψιν?
τα παιχνιδια Που παιζω ειναι κυριως τυπου need for speed και με μπιστολιδια..ζομπι κατα προτιμηση!:)

ΑΝ παίζεις αυτά τα παιχνίδια μην το σκέφτεσαι το wii. Πήγαινε για
ps3 ή xbox. Παντώς όπου να ναι θα βγει και το gran turismo.(άντε να δούμε:105:)

Reaction score
0

ΧΒΟΧ καλυτερα γιατι wii εχει πολυ λιγους τιτλους αξιολογους

Reaction score
1

για να εκμεταλευτείς την τηλεόραση σου xbox σίγουρα.
αν έχεις και πιτσιρίκια στο σπίτι wii σίγουρα.

έχω και τα 2 και παίζω τα πολύπλοκα παιχνίδια στο xbox άλλα ο χαβαλές γίνεται όταν παίζω με τα παιδιά μου στο wii

Reaction score
4.692

Το wii θέλει χώρο για να το απολαύσεις .
Αν έχεις πολύ μικρό σαλόνι ή και πολύ μικρή tv (<42) ξέχνα το!

Reaction score
20

τελικα το πηρα το wii αλλα καθολου δεν με ενθουσιασε.
απο γραφικα δεν το συζητω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!(τετοια γραφικα θυμαμαι απο μια καρτα γραφικων που ειχα πριν 5 χρονια στο τοτε pc μου)
η ολη εμπειρια ειναι ωραια αλλα πιστευω για ηλικιες 10-14.
μετα ειναι για αλλα πραγματα..να λιωνεις απο την ενταση και να ξεσπας στο
χειριστηριο! :D

Reaction score
1

αν σου πω ότι και εμένα τις πρώτες ημέρες δεν με είχε ενθουσιάσει....
μετά μου άρεσε παρα πολύ, δεν ξεκολούσα....
τώρα παίζω μόνο με τα παιδιά μου, μόνος μου προτιμώ το xbox αν και υπάρχουν παιχνιδάκια που μπορώ να παίξω και μόνος.

Απλά, πιστεύω ότι το πρώτο που ζητάμε απο ένα παιχνίδι είναι τα γραφικά..ίσως αυτό να είναι λάθος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72