wii & internet

Reaction score
0
θελω να συνδεσω το wii σε dsl γραμμη,
ξερει κανεις αν χρειαζομαι computer ή μπορω να το συνδεσω απ'ευθειας με την γραμμη?

Reaction score
5
Χρειάζεσαι ασύρματο router ή ενα WiFi Access Point. υπάρχει και ενα USB πραγματάκι αλλα δεν νομιζω οτι το εχω δει πουθενα στην ελλαδα. οχι οτι έψαξα κι ολας...

Reaction score
5
Με το WiFi ειναι πολύ απλό. Εφοσον υπάρχει απλά πας στις ρυθμίσεις internet και του λες "Search For Access Point". αυτο ηταν

Reaction score
62
υπάρχει και ενα USB πραγματάκι αλλα δεν νομιζω οτι το εχω δει πουθενα στην ελλαδα. οχι οτι έψαξα κι ολας...
Το είδα σήμερα στα MediaMarkt για το DS. Λογικά θα κάνει και για Wii, αφού είναι ένα απλό Access point, που χρησιμοποιεί το PC για να συνδεθεί.

Reaction score
14
με ασύρματο Wifi πάει πανεύκολα, και χωρίς να βάλεις τίποτε, απλά θέλει να είναι το ρουτερ σου σεταρισμένο με gateway 192.168.0.1, αν το έχεις σε άλλο ίσως να μην παίζει αμέσως. Το λέω γιατί εχω δυο ασυρματα δίκτυα ενα με 192.168.0.1 & αλλο με 192.168.0.101 (το δέυτερο δεν το είδε στα Available access points)

Reaction score
0
δηλαδη για να καταλαβω,χρειαζεται μονο το router που μπαινει στην γραμμη dsl χωρις την παρεμβολη καποιου computer?
και login πως κανεις στον παροχεα σου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv