Wilson Audio Wamm Chronosonic

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Κοίτα εαν αποφάσισε το Marketing μαζί με τον οικονομικό διευθυντή οτι υπάρχει κοινό που μπορεί να σκάσει 685χιλ, τότε να είσαι σίγουρος οτι θα το στηρίξουν και μέσω της διαφήμισης...βλέπε stereophile...

Reaction score
61
Παιδιά τα λεφτα τα εχω, η εμφάνιση με σκαλωνει λιγο. Και το ότι η γυψοσανιδα εχει κατεβασει λιγο το εσωτερικό υψος στο σαλόνι και δεν ξέρω αν θα το χωρέσει.

Reaction score
2.328
μην ανησυχείς για το ύψος, άκουσα ότι ο εδώ αντιπρόσωπος θα δίνει δώρο και ένα διαμέρισμα 70 τμ διαμορφωμένο κατάλληλα ακουστικά :tongue:

εμένα άλλο με ανησυχεί, έχω κάτι ενεργά monitors που είχα πάρει από το Πλαίσιο παλιά, και δεν ξέρω αν θα δω όντως διαφορά :tongue: :tongue: :tongue:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.303
Καλά ρε γατάκια...τι Wilson και παπαρδέλες είναι αυτές?δεν έχει διαβάσει κανένας σας το νήμα ''ενεργά ηχεία΄΄?
ας το κάνει κάποιος κόπι-πάστε
στον Jason Victor Serinus πωςτονλέν να κατεβάσει περίοδο :p:roflmao::roflmao:

Reaction score
782
Αν ειχαν βαλει αλλο ενα mid στο τελείωμα επανω ώστε να βγαίνει στο πανω διαμερισμα ισως να τα αγοραζα.

Στον χωρο μας τα στέλνουνε για να τα ακουσουμε και εαν παίζουν να τα αγοράσουμε?
Εχω σοβαρο θεμα με τον χωρο μου και φοβάμαι οτι δεν θα παίξουν:D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
εμένα άλλο με ανησυχεί, έχω κάτι ενεργά monitors που είχα πάρει από το Πλαίσιο παλιά, και δεν ξέρω αν θα δω όντως διαφορά :tongue: :tongue: :tongue:
- εάν συζείς ή είσαι παντρεμένος . . . πίστεψέ με , θα δεις διαφορά

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.870
Το High End (ή High Dead για μερικούς) έχει καταντήσει περισσότερο από ποτέ όχημα πλουτισμού.
Το δούλεμα πάει σύννεφο.

Reaction score
782
Απο την ωρα που ειδα αυτα τα ηχεια αναρωτιέμαι μηπως εκανα πατάτα και πηρα τα klipsch αντι αυτων.
Φτου ρε γαμωτο.

Αν τα αγορασω τωρα θα με πιάσει και ενφια?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
Απο την ωρα που ειδα αυτα τα ηχεια αναρωτιέμαι μηπως εκανα πατάτα και πηρα τα klipsch αντι αυτων.
Φτου ρε γαμωτο.

Αν τα αγορασω τωρα θα με πιάσει και ενφια?
- Βάλε για λίγο τα klipsch στο μπάνιο , δώσε ένταση και θα ξεχαρμανιάσεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef