Windows 6 Mobile...;ήρθαν..!!

Reaction score
304
Απάντηση: Windows 6 Mobile...;ήρθαν..!!

Τα εγκατέστησα, το μόνο προβληματάκι ήταν πως όταν προχώρησα την εγκατάσταση σε κάποια στιγμή τα windows (xp) έβγαλαν μήνυμα πως βρέθηκε νέα συσκευή και με προέτρεψαν να γίνει εγκατάσταση της, αλλα εγώ δεν το προχώρησα (για να μην επηρεαστεί ίσως η εγκατάσταση που γινόταν στη rom του ppc) τελικά ήταν λάθος μου γιατί η εγκατάσταση διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί :crazy_1: .

Το εγκεφαλικό το γλύτωσα αφού κάνοντας soft reset τα wm5 ξεκίνησαν κανονικά και επανέλαβα το φλασάρισμα.

Όλα λειτουργούν κανονικά και η πρώτη αίσθηση (εκτός από το νέο περιβάλλον) είναι οτι η ταχύτητα απόκρισης στα μενού κ στην εναλλαγή των προγραμμάτων έχει βελτιωθεί. Βέβαια χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσω τα προγράμματά μου , όλα λειτουργούν κανονικά :cool_1:

Υ.Γ. ξέχασα να πω πως έχω το loox n560

Reaction score
164
Και εγώ έκανα τη υπέρβαση. (Thnx Monsoon! :happy_4: )
Κατά το φλασάρισμα μου έβγαλε και σε εμένα "new hardware found", δεν έδωσα σημασία και όλα καλά.
Με την ευκαιρία, ξεφορτώθηκα όλη τη σαβούρα που είχα στο Today και το μηχανάκι πετάει, σε συνδυασμό βέβαια με τα WM6.
Αυτή τη στιγμή έχω εγκαταστήσει μόνο Destinator 6 (απαραίτητο), iGo 2006 (έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο), Wisbar Advance (κάποια beta 6 της καινούριας έκδοσης-το βρίσκω χρήσιμο) και Resco Keyboard. Δεν έβαλα τίποτα για καιρό και άλλα τέτοια μνημοβόρα. Τα Today plugins που έβαζα κατά καιρούς, τα έβαζα για να έχω το Destinator στο Today. Με μία πατέντα το έβαλα χωρίς Today plugin και όλα οκ.
Μόνο που έχω την εντύπωση ότι τα WM6 φήνουν λιγότερη ram ελεύθερη. Κάνω λάθος;

Reaction score
1
Βγήκε και τελική έκδοση, με διορθωμένο το GPRS μέσω bluetooth..

Φοβερό και το Windows remote desktop, μέσω του οποίου (και σε συνδυασμό με τα Vista Ultimate) μπορείτε να έχετε το desktop του Vista PC σας στο PPC, με πλήρη λειτουργικότητα..

Απίστευτο..

Reaction score
14
Απάντηση: Windows 6 Mobile...;ήρθαν..!!

Όχι δεν κάνεις λάθος.

Πάντως εγώ έχω βάλει το SPB Phone Suite και από εκεί διαχειρίζομαι και τα υπόλοιπα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Windows 6 Mobile...;ήρθαν..!!

Και εγώ έκανα τη υπέρβαση. (Thnx Monsoon! :happy_4: )
Κατά το φλασάρισμα μου έβγαλε και σε εμένα "new hardware found", δεν έδωσα σημασία και όλα καλά.
Με την ευκαιρία, ξεφορτώθηκα όλη τη σαβούρα που είχα στο Today και το μηχανάκι πετάει, σε συνδυασμό βέβαια με τα WM6.
Αυτή τη στιγμή έχω εγκαταστήσει μόνο Destinator 6 (απαραίτητο), iGo 2006 (έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο), Wisbar Advance (κάποια beta 6 της καινούριας έκδοσης-το βρίσκω χρήσιμο) και Resco Keyboard. Δεν έβαλα τίποτα για καιρό και άλλα τέτοια μνημοβόρα. Τα Today plugins που έβαζα κατά καιρούς, τα έβαζα για να έχω το Destinator στο Today. Με μία πατέντα το έβαλα χωρίς Today plugin και όλα οκ.
Μόνο που έχω την εντύπωση ότι τα WM6 φήνουν λιγότερη ram ελεύθερη. Κάνω λάθος;

Σε ποια σησκευη;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead