Windows phone τέλος

Reaction score
660
100 αποπειρες της μαικροσοφτ απετυχαν , με τα κινητα απλα δεν ειχε ποτε καμια τυχη

Reaction score
26
Εδώ και ένα χρόνο περίπου το LUMIA 1020 με λογισμικό windows 8.1 σταμάτησε να κάνει backup στο 98% βγαζει πρόβλημα. Από χθες είδα ότι σταμάτησε και να κατεβάζει app από το store και βγάζει κοδωικό σφάλαματος 80070020.
Ξέρω και γω ότι η micorsoft έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα windows phone και ειδικά το λογισμικό 8.1, το τηλέφωνό μου δεν παίρνει αναβάθμιση στα νέα windows δηλαδή μας λένε απλά πετάξτε τα?

Κάποια βοήθεια?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.327
Παλιός χρήστης και εγώ lumia, θεωρώ ότι ήδη άργησε η κατάρρευση! Άραγε λέτε να συμβαίνει το ίδιο και με τα πσ μας?

Δηλαδή windows 10 vs κάτι άλλο, να είναι παρόμοιο με το windows phone vs Android ή apple phone?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.685
Πού είναι κι αυτός ο Κοντολέτας όταν τον χρειάζεσαι...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.584
Εδώ και ένα χρόνο περίπου το LUMIA 1020 με λογισμικό windows 8.1 σταμάτησε να κάνει backup στο 98% βγαζει πρόβλημα. Από χθες είδα ότι σταμάτησε και να κατεβάζει app από το store και βγάζει κοδωικό σφάλαματος 80070020.
Ξέρω και γω ότι η micorsoft έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα windows phone και ειδικά το λογισμικό 8.1, το τηλέφωνό μου δεν παίρνει αναβάθμιση στα νέα windows δηλαδή μας λένε απλά πετάξτε τα?

Κάποια βοήθεια?
Πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα της συσκευής σου και να χρειάζεται αρχικά ένα hard reset μήπως και συνέλθει.
Από την άλλη, μπορεί και να είναι θέμα της Microsoft αφού σταδιακά κόβει την υποστήριξη.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.743
Κρίμα. Κ εγώ το ίδιο έχω και το κρατώ για την εξαιρετική φωτογραφική του.

TGD

Reaction score
10.140
Από τότε που σταμάτησε η υποστήριξη από τη Microsoft σταμάτησε και η δυνατότητα backup και συγχρονισμού. Βέβαια το τηλέφωνο δεν το έμαθε ποτέ και εξακολουθεί να βγάζει μηνύματα.
Για το store δεν το ήξερα. Όμως είχα δει ότι εδώ και έναν χρόνο εφαρμογές που βγάζουν μήνυμα ότι υπάρχει νέα έκδοση με στέλνου νστην έκδοση των Windows 10...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras