Windows XP vs. Vista: The Benchmark Rundown

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Από Tomshardware.com:
"Overall, applications performed as expected, or executed slightly slower than under Windows XP."

"We are disappointed that CPU-intensive applications such as video transcoding with XviD (DVD to XviD MPEG4) or the MainConcept H.264 Encoder performed 18% to nearly 24% slower in our standard benchmark scenarios. Both benchmarks finished much quicker under Windows XP. There aren't newer versions available, and we don't see immediate solutions to this issue."

Περισσότερα ΕΔΩ.

Εγώ πάντως θα μείνω με τα XP για αρκετό καιρό ακόμα...Έχω πρόσβαση στην MSDN και μπορώ να κατεβάσω τα Vista δωρεάν αρκετό καιρό τώρα αλλά, απλά, δεν υπάρχει λόγος να πάω σε Vista τη δεδομένη στιγμή. Δεν θα μου προσφέρουν κάτι παραπάνω και θα χάσω και σε απόδοση..Γιατι?Απλά για να λέω ότι έβαλα Vista?..Ι think I'll pass.. :mad_1:

Reaction score
13
Κάθε φορά τα ίδια....
Και τα XP όταν είχαν βγει ήταν πιο αργα από τα 98
Αργά ή γρήγορα όμως θα περάσουμε στα Vista

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Windows XP vs. Vista: The Benchmark Rundown

Δεν είπε κανείς ότι δε θα τα βάλει- αργά ή γρήγορα...
Αλλά έχει διαφορά το:
1) Τα βάζω γιατί ειναι καινούργια!omg, if it's new it's good!
2) Tα βάζω γιατί είναι σημαντική η εξέλιξη από το προηγούμενο λειτουργικό μου και θα κάνουν την καθημερινή μου ενασχόληση με το PC καλύτερη/ευκολότερη/πιο αποδοτική
3) Τα βάζω γιατί πλέον τα έχουν βάλει όλοι και, ακόμα πιο σημαντικό, η "μαμά" εταιρεία ρίχνει όλο το βάρος της υποστήριξης στο νέο λειτουργικό κι εμάς μας αφήνει στην απ'έξω.

Reaction score
63
Πάντως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Για ό,τι έβγαλε η microsoft από τα windows 95 και μετά, τα ίδια και τα ίδια λέγανε, ότι δελ η προηγούμενη έκδοση ήταν καλύτερη και μετά το αλλάζανε και ώς δια μαγείας η παρούσα έκδοση γινόταν η ιδανική!! Τα Vista, επειδή τα έχω δουλέψει αρκετά, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο λειτουργικό, που έχει βγάλει η MS μέχρι στιγμής. Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν, (κάτι άσχετα restart, επιφυλάσσομαι για ορισμένους drivers), αλλά΄σκεφτείτε ότι έβγαλε 8(!!!!)GB λειτουργικό, χωρίς σημαντικά προβλήματα!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts