Winfast PVR2000, τι ρυθμισεις στο MCE2005?

Reaction score
0
Λοιπον, δανειστηκα απο τη δουλεια μια Leadtek Winfast PVR2000 να τη δοκιμασω ελπιζωντας να παιξει καλα σε MCE2005 (ειναι στη λιστα τον πιστοποιημενων). Την εγκατεστησα, εβαλα τελευταιους drivers. Ανοιγω το MCE και παω TV settings, διαλεγω Greece σαν χωρα και Analog PAL, Antenna στις ερωτησεις και παω στο Live TV να δω το αποτελεσμα. Εννοειται εχω συνδεσει την κεραια που ειναι εξωτερικη. Λοιπον μου δειχνει τα καναλια αλλα πιανει τα 3/4 της οθονης στο υψος, το 1/4 κατω ειναι παρασιτα και χιονια. Επισης η ποιοτητα ειναι αθλια....τι φταιει?
Φοβομουνα οτι μπορει να μην παιξει καλα γιατι η μητρικη μου ειναι παλια με VIA chipset και ειχα ακουσει για ασυμβατοτητες (γι'αυτο και τη δανειστηκα για δοκιμη) αλλα απο τη στιγμη που ολα πηγαν καλα με τους drivers και το μηχανημα δεν κολαει ουτε βγαζει errors δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση το μηχανημα με την πολυ κακη ποιοτητα...η κεραια επισης ειναι μια χαρα, απο την ιδια περνει και η τηλεοραση πιο διπλα και δειχνει αψογα. Αρα κατι σε settings ειναι, ή η καρτα ειναι πολυ μαπα. Αλλα δεν γινεται να ειναι μαπα η καρτα γιατι εχει το κλασικο Philips tuner με το connexant chip που φορανε και οι αντιστοιχες Hauppauge/Avermedia και δεν τη θεωρω και κακη εταιρεια τη leadtek, καθε αλλο.....αλλα και κακη να ηταν δε δικαιολογειται τοσο ασχημη αποδοση.....

Πρεπει να κανω τιποτα αλλες ρυθμισεις μηπως?

Εντωμεταξυ δεν εχω και ηχο αλλα αυτο φανταζομαι ειναι εντεώς αλλο θεμα και ισως πρεπει να συνδεσω εξωτερικα με την καρτα ηχου, οποτε προς το παρον μονο το video με απασχολει...
Βοηθειστε γιατι πρεπει μεχρι αυριο να εχω καταληξει αν μου κανει αλλιως να τη γυρισω πισω!

Reaction score
0
Βάλε για χώρα Αγγλία, Ιταλία ή Ολλανδία. Θα παίξει.

Τόσο πολύ την ενδιέφερε την Microsoft η Ελλάδα σαν αγορά, που δεν μπήκε καν στον κόπο να βάλει σωστα το TV system (PAL B)

mrw

Reaction score
0
Μετά τσέκαρε ότι έχεις DVD decoder εγκατεστημένο - η ίδια η Leadtek λέει:

"There are Win DVD6.0, NVIDIA DVD Decoder, and CyberLink Power DVD 5.0.2027C. Choose
either one of them. "

Reaction score
0
Εβαλα σαν χωρα την Ιταλια και ολα μια χαρα απο πλευρας ποιοτητας. Το μονο προβλημα μου τωρα ειναι οτι καν stream live TV στο xbox360 (και η τηλεοραση μου ειναι wide) μου δειχνει με μπαρες δεξια-αριστερα και δεν μπορει να κανει stretch να πιασει ολη την οθονη. Βεβαια αυτο ξεπερνιεται, αλλα δυστυχως αυτες οι μπαρες δεν ειναι και ισιες, αλλα ειδικα απο τη μια μερια εχει εντονη καμπυλη προς τα κατω, αυτο φανταζομαι λογο και κακης γεωμετριας της CRT τηλεορασης. Και βεβαια ολα τα recordings γινονται με τα ιδια προβληματα.Με κανει να το μετανιωνω λιγο που πηρα widescreen TV, αλλα τοτε που να ηξερα οτι σε 3 χρονια θα βρεθω (μαλλον) με προβολεα για τις ταινιες...

mrw

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει...

Q: Is it possible to have my MCE PC screen set for 4:3 TV and my Extender set for 16x9 such that when I'm viewing the GUIDE in the Extender I can get the advantages of the wide screen format I have on my HDTV connected to my TV?

A: Yes, you can put the Extender in 16x9 mode, tho it is a hidden feature. To access:
Reboot the Extender.
Before it Starts to connect, press more info.
On this page, Press the My TV button on your remote.
You should see a choice of 4x3 or 16x9.
Choose 16x9 and press ok.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος