wireless πληκτρολογιο

Reaction score
0
Ψαχνω wireless πληκτρολογιο για HTPC με ενσωματωμενο mouse(touchpad).
Aν γνωριζει καποιος help..

Reaction score
620
Εγώ είμαι κάτοχος αυτού εδώ και 8 μήνες...

http://www.keysonic.de/pages/keyboards/ACK_540/ack_540_de.html

Πολύ μικρό και βολικό, χωράει στο συρτάρι στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ, έχει εμβέλεια γύρω στα 3μ και το κυριότερο που έχω διαπιστώσει έχει πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας.

Το έχω πάρει από Γερμανία δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα. Στην online shops της Γερμανίας κοστίζει γύρω στα 45 Ευρώ

Reaction score
0
Μέχρι πόσα λεφτά; και γιατί θες και το mouse επάνω;

Σε χαλάει αυτό το υπέροχο πράγμα; Το μπαλαμουτιαζω καιρό. Ακριβούτσικο βέβαια... αλλά τ'αξιζει!
Λάμπρο, επειδή την ψάχνω κι εγώ για καλό πληκτρολόγιο, για το συγκεκριμένο σε φόρουμ του εξωτερικού το θάβουν. Πολύ κακές κριτικές από χρήστες.
Κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά τα παράτησα.

GTX

Reaction score
39
Λάμπρο, επειδή την ψάχνω κι εγώ για καλό πληκτρολόγιο, για το συγκεκριμένο σε φόρουμ του εξωτερικού το θάβουν. Πολύ κακές κριτικές από χρήστες.
Κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά τα παράτησα.
Το Microsoft το έχω εδώ και αρκετό καιρό, το 7000 βέβαια που η διαφορά είναι οτι δεν φωτίζεται. Σαν Keyboard είναι πολύ καλό, δεν κάνει για γραφείο πιστεύω γιατί είναι πολύ λεπτό και δεν έχει δυνατότητα να σηκωθεί προς τα πάνω καθόλου, για σαλόνι όμως είναι κορυφή. Τα ίδια δυστυχώς δεν μπορείς να πείς και για το mouse που έρχεται μαζί, πραγματικά είναι για πέταμα, εγώ χρησιμοποιώ άλλο mouse αφού έχει απίστευτα αργή απόκριση και αίσθηση, χάλι μαύρο, θυμίζει τα πρώτα ασύρματα mouse της microsoft :crazy_1:.

Reaction score
1
Απάντηση: wireless πληκτρολογιο

Αμα δεν ζητάς giga keyboard και το θες συνοδεία για του σαλονιού το PC παίρνεις ένα τέτοιο

diNovo Mini

Reaction score
8
Απάντηση: wireless πληκτρολογιο

Για το 8000 μπορείς να διαβάσεις κι εδώ κάποια πρώτα σχόλια.
Τρεις μήνες μετά την αγορά και χρήση του, δεν έχουν αλλάξει πολλά από τις αρχικές εντυπώσεις.
Η αυτονομία είναι αρκετά καλή (τουλάχιστον 5-6 ημέρες μακριά από το cradle με 3-4 ώρες χρήσης ημερησίως). Η εργονομία άψογη και ο φωτισμός στα πλήκτρα ό,τι πιο χρήσιμο έχω προσθέσει στο HC μού τελευταία.
Για το ποντίκι ισχύει ότι έγραψε και ο GTX, δηλαδή δεν...

Reaction score
0
Ευχαριστώ ρε αστέρια .. και είχα απογοητευτεί εντελώς από τα άσχημα σχόλια!! :cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.669
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale