Wireless video digital transmitter

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα τα φώτα σας, αν έχει πέσει στην αντίληψή σας η ύπαρξη ψηφιακού πομπού και δέκτη για μετάδοση ήχου και video. Oι συνηθισμένοι αναλογικοί στα 2,4 Ghz, δεν μεταφέρουν ήχο και εικόνα καλής ποιότητας, και υπάρχει αρκετός θόρυβος που χαλάει την ποιότητα του ήχου και της εικόνας. Σε μια πρώτη αναζήτηση έχω βρει μόνο ένα Κινέζικο εργοστάσιο που παράγει τέτοιες συσκευές, και χρησιμοποιεί συχνότητες στα 2,4 5,3 και 5,8 Ghz και κωδικοποιεί σε ΜPEG-4.
Έχει δει κανείς κάτι σχετικό; Θα εκτιμούσα πολύ αν μου το λέγατε...

Reaction score
0
Απάντηση: Wireless video digital transmitter

Είναι χρήσιμο να διευκρινίσω ότι το σήμα που θέλω να σταλεί ασύρματα δεν αφορά DVD ή κάτι αντίστοιχο, αλλά τη μετάδοση σήματος audio και video από speed dome camera σε εξωτερικό χώρο και σε απόσταση 100 - 200 μέτρα σε ένα συνεδριακό χώρο.

Reaction score
0
Απάντηση: Wireless video digital transmitter

Φίλε GiannisHD, στην συγκεκριμένη εφαρμογή, στον χώρο που χρειάζεται ο πομπός, υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτρική εγκατάσταση και φοβάμαι ότι δεν μπορεί να δουλέψει το μοντέλο που στέλνει το σήμα μέσα από τα καλώδια της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Έχω μετρήσει διαφορά τάσης στη γείωση μεταξύ των σημείων που θα μπουν πομπός και δέκτης 70V!!!! Άντε να βγάλεις άκρη.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm