WMA to MP3 ... ?

Reaction score
7
Eχει κανενας καλος συμφορουμιτης καμια ιδεα για το πως και με ποιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω αρχεια WMA (με copyright-licence) σε απλα ΜΡ3-άκια?

Εχω δικιμασει ως τωρα το AudioConvert & AudioConverter που υποτιθεται οτι υποστηριζουν WMA, αλλα δε βλεπω φως....
Μαλιστα το AudioConvert βγαζει μηνυμα (πολυ γρηγορα) οτι ''η μετατροπη εγινε'', αλλα αρχειο στον προορισμο δεν υπαρχει....

Κατι παιζει με την αδεια των τραγουδιων, αλλα......

Reaction score
7
Ένα είναι το πρόγραμμα γι\ αυτό και είναι τόσο ακριβό:

Blaze Media Pro!
Εχω λεφτα... :wink:

(Δε νομιζω να κανει εγγραφη του ηχου και μετα μετατροπη... γιατι θα θελω χρονια...... 80ΜΒ ειναι αυτα...)

Reaction score
5
πάντως θα χάσει πολύ σε ποιότητα...decoding από WMA, μετά encoding σε MP3, πολύ πληροφορία χαμένη στο δρόμο...
http://uk.geocities.com/thetomcatslair/Entertainment/DRM/Remove_DRM/remove_drm.html

είναι και 'πειρατία' βέβαια...οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγεται σε αυτό το site...

Γιατί βρε παιδιά μ', δεν αγοράζετε το CD, που είναι και καλύτερης ηχητικής ποιότητας και το κάνετε και ότι θέτε; Αυτό με τα DRM'd downloads είναι για τα 15χρονα που ψάχνουν το τελευταίο single...

Reaction score
7
Τα WMA ειναι φτιαγμενα απο αυθεντικα δισκακια οποτε δεν ειναι πειρατια! Απλα δεν εχω player που να παιζει wma, αρα θελω να γραψω καποια σε dvd mp3 για να παιζουν χωτις pc. Και δεν μπαινω στη διαδικασια να ξαναβαζω CD για να τα κανω mp3 και να ειμαι online για τα στοιχεια του cd....

Ασε! Εχω δοκιμασει τα παντα (εκτος απο ουλτρεξ). Δε μετατρεπονται με τιποτα.... και εκτος απο αυτο δεν εχω και πολυ χρονο και ορεξη να ξημεροβραδιαζομαι προσπαθωντας ! :( .

Thank you all, anyway

Reaction score
5
Οπότε το σημερινό μάθημα έχει την εξής κεντρική ιδέα:
Μην χρησιμοποιείται proprietary formats, όπως wma, αλλά open source όπως ogg ή ευρέως διαδεδομένα, όπως mp3.

Και αντισταθείτε στο DRM!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@