Wmp library update.

Reaction score
965
Στα media center κάνω monitor τους δίσκους μου με όλο το περιεχόμενο.

Στα vista έκανε απλή απεικόνιση και δεν φόρτονε αρχεία στη βιβλιοθήκη.

Δυστυχώς στα 7 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και έχοντας στούς δίσκους δεκάδες χιλιάδες αρχεία ο media player τα φτύνει.

Ακόμα και αν αδειάσω την βιβλιοθήκη μετά απο λίγο κάνει επαναφόρτοση και μου κολλάει τη cpu στο Θεό.

Υπάρχει δυνατότητα να βλέπω τους δίσκους μου στα media center χωρίς να φορτώνονται στη βιβλιοθήκη?

Απενεργοποιείται με κάποιο τρόπο?

Εστω να σταματήσει να κάνει συνεχώς update.

Reaction score
0
Απάντηση: Wmp library update.

Με μπέρδεψες.
Τι εννοείς να βλέπεις τους δίσκους χωρίς να φορτώνει library ?
Μάλιστα στα 7αρια είναι πολύ καλύτερος ο τρόπος που κάνει monitor καθώς στα vista είχε την απαίσια συνήθεια να σου βάζει ότι αρχείο εικόνας έβρισκε ακόμα και σε movies folder να το κάνει add στο picture library.

Το library το χειρίζεσαι πιο άνετα μέσα από τον WMP, άνοιξε το και πήγαινε εκεί που λέει library και βάλε εσύ ότι folder θες να κάνει monitor.

Αν μπορείς για διευκρίνισε λίγο παραπάνω πιο είναι το πρόβλημα

Reaction score
965

Θέλω να βλέπω τους δίσκους στα media center χωρίς να φορτώνεται η βιβλιοθήκη με τα χιλιάδες αρχεία που έχω.

Στα βίστα στο επέτρεπε απο την αυτόματη εκτέλεση "προβολή αυτού του στοιχείου στα media center" και δεν φόρτωνε την βιβλιοθήκη.

Είχε ακόμα και επιλογή να μην φορτώνει εκ νέου αυτά που διέγραφες απο τη βιβλιοθήκη.

Reaction score
0

Την βιβλιοθήκη την φορτώνει και εντάξει κάνει το πρώτο index και αργεί το μηχάνημα αλλά μετά θα σταματήσει. Δηλαδή αφού την φορτώσει μετά είναι ταχύτατο και δεν στην ξαναφορτώνει, αυτό δεν γίνετε σε σένα ?

Κάθε φορά που μπαίνεις στα 7MC κάνει πάλι index το library ακόμα και αν το έχει ήδη κάνει μια φορά?
Εάν σου κάνει αυτό τότε είναι bug γνωστό και νομίζω έχει βγει patch για το θέμα. Είναι fully updated το μηχάνημα σου ?

Reaction score
965

Είναι SP1.

Το πρόβλημα είναι οτι έχω 8ΤΒ σχεδόν γεμάτα και η βιβλιοθήκη αδυνατεί να τα διαχειριστεί.

Reaction score
0

Έχω διαβάσει άτομα πάντως με 12TB library και δεν είχαν τόσο σοβαρό θέμα. Δηλαδή ναι ok καθυστέρησε στην αρχή αλλά τελικά προχώρησε. Δεν ξέρω γιατί σε σένα κάνει τόσο.

Μια λύση ίσως να είναι να το πας σιγά σιγά. Δηλαδή μην του βάζεις κατευθείαν και τα 8TB library. Βάλε πρώτα ας πούμε Music, μετά Videos κτλ, κομμάτια κομμάτια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid