Wolfenstein

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.475
Η 3η επίσημη συνέχεια του Wolfenstein 3D, του παιχνιδιού που ξεκίνησε τη μόδα των 3D shooters, κυκλοφόρησε εδώ και ένα μήνα περίπου.

Οι κριτικές δεν ήταν διθυραμβικές και δεν κρύβω πως με είχαν επηρεάσει αρνητικά. Όταν όμως, πριν ένα μήνα, αποφάσισα να το εγκαταστήσω, δεν πίστευα πως θα κολλούσα τόσο.

Δηλώνω πως παίζω σε single mode. Τα multiplayer modes ποτέ δεν με τράβηξαν. Θέλω να παίζω μόνος μου, όποτε θέλω, με τα διαλείμματα μου και την ησυχία μου. :109:

Και το single mode του Wolfenstein μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενδιαφέρον story, καλά όπλα, πολύ καλά γραφικά, γρήγορο φόρτωμα των levels, ικανοποιητική συνολική διάρκεια.

[YOUTUBE]Ujycthb4B8E[/YOUTUBE]

Reaction score
4
Απάντηση: Wolfenstein

Εχτες επαιξα το demo στο ps3.
Αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλα γραφικα αλλα και σε γενικες γραμες δειχνει πολυ καλο FPS.
Μαλλον θα το χτυπησω.

Reaction score
134
Re: Απάντηση: Wolfenstein

Εχτες επαιξα το demo στο ps3.
Αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλα γραφικα αλλα και σε γενικες γραμες δειχνει πολυ καλο FPS.
Μαλλον θα το χτυπησω.
Και εγώ είχα ακούσει άσχημα σχόλια αλλά μόλις βγήκε στο PS Store είπα να το δοκιμάσω.Το παιχνίδι όντως έχει καλά γραφικά και το διασκέδασα αρκετά.Όχι τόσο για να με κάνει να το αγοράσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo