Woofers 10" Logitech....

Reaction score
222
IMG_20230625_164637.jpg
εχω 2 τέτοια γουφερ 10" από το γνωστό σύστημα 5500. Στοιχεία παράμετροι δεν υπάρχουν αφού είναι custom made woofers για τη Logitech. Τι καμπίνα σε λίτρα χρειάζονται κατά προσέγγιση ελλείψει στοιχείων; bass reflex φυσικά, με σωλήνα ή slot; Οι γνώσεις και γνώμες σας φυσικά, πάντα ευπρόσδεκτες.....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.438
Γιατί "bass reflex φυσικά"; Το subwoofer του Ζ-5500 δεν ήταν sealed;

Επίσης, εάν δεν έχεις το enclosure του μεγαφώνου, μπορώ να σου βρω τις διαστάσεις του ή/και άλλα στοιχεία/παραμέτρους, αν θέλεις.

Reaction score
2.647
Γιατί "bass reflex φυσικά"; Το subwoofer του Ζ-5500 δεν ήταν sealed;

Επίσης, εάν δεν έχεις το enclosure του μεγαφώνου, μπορώ να σου βρω τις διαστάσεις του ή/και άλλα στοιχεία/παραμέτρους, αν θέλεις.
Το z5500 εχει μια οπη τεραστια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
Δες η μαμά καμπίνα τι διαστάσεις και τι τρύπα είχε, και κάνε κάτι τέτοιο.

Η άλλη επιλογή, είναι να κάνεις μια μεγάλη κλειστή καμπίνα. Όσο πιο μεγάλη σε παίρνει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Από τις φωτογραφίες του διαδικτύου φαίνεται μια μικρή καμπίνα, αναλογικά με τις 10 ίντσες του μεγαφώνου.
Λογικά αυτή είναι επιλογή εμπορική.
Θα σου πρότεινα μια καμπίνα γύρω στα 40 λίτρα, με τον σωλήνα συντονισμένο στους 40 Hz.
Για διάμετρο 10 cm, θα πρέπει το μήκος του να είναι 30 cm.

Reaction score
222
Από τις φωτογραφίες του διαδικτύου φαίνεται μια μικρή καμπίνα, αναλογικά με τις 10 ίντσες του μεγαφώνου.
Λογικά αυτή είναι επιλογή εμπορική.
Θα σου πρότεινα μια καμπίνα γύρω στα 40 λίτρα, με τον σωλήνα συντονισμένο στους 40 Hz.
Για διάμετρο 10 cm, θα πρέπει το μήκος του να είναι 30 cm.

χμμμ,....κατι τετοιο ειχα κι εγω στο μυαλο μου, θα προσπαθησω να κανω μια δοκιμαστικη καμπινα με ρεταλια ξυλα που εχω και ιδωμεν.......thanksss.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός