World War Z (2013)

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Release Date: June 21, 2013

Based on Max Brooks' best-selling novel "World War Z: An Oral History of the Zombie War," the story revolves around United Nations employee Gerry Lane (Pitt), who traverses the world in a race against time to stop the Zombie pandemic that is toppling armies and governments and threatening to decimate humanity itself. Enos plays Gerry's wife Karen Lane; Kertesz is his comrade in arms, Segen.

Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox, David Morse

Studio: Paramount Pictures
Director: Marc Forster
Screenwriter: Matthew Michael Carnahan, Damon Lindelof
Genre: Action, Drama, Thriller

Official Website: http://www.worldwarzmovie.com / https://www.facebook.com/WorldWarZMovie














Το official trailer preview:

 
Last edited:

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: World War Z (2013)

Το official trailer 1 που μόλις κυκλοφόρησε:

 
Last edited:







loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: World War Z (2013)






Και το official trailer 3:

 
Last edited:

Μηνύματα
202
Reaction score
19
Ταινιάρα μιλάμε. Σασπένς και πολύ δράση. Ξεκινάει και τελειώνει κάπως απότομα αλλά έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλές σκηνάρες. Ειδικά αυτή στην Ιερουσαλήμ με τις ορδές από ζόμπι που είδαμε στα τρειλερ είναι τρομερή και το τελευταίο μέρος για το οποίο ακούσαμε τόσα πολλά είναι πολύ έντονο. Έξυπνο, διασκεδαστικό και σίγουρα το καλύτερο blockbuster του καλοκαιριού μέχρι τώρα. Ο Brad δεν απογοητεύει σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.739
Reaction score
83.513
Απάντηση: World War Z (2013)

Τις ταινίες με τον Brad Pitt τις αποφεύγω γενικώς, γιατί, ενώ μου είναι συμπαθής, επιλέγει σενάρια βαρετά και κουλτουρέ για το γούστο μου. Η σύζυγος μού είπε ότι θα μου αρέσει το World War Z για το οποίο δεν είχα πληροφορηθεί τίποτα (λόγω Brad Pitt).
Τα επιχείρημά της ήταν αφοπλιστικό: "Τόσα παιδιά έχει ο Brad, θέλει να γυρίσει κι ένα blockbuster για να μαζέψει χρήματα! Άσε που η ταινία είναι με ζόμπι..." . Μία ώρα μετά την απάντηση αυτή, κι αφού πληροφορήθηκα για το budget της ταινίας, ήμουν στο Mall και έβγαζα εισιτήρια! :biggrin:

Η καλύτερη ταινία του 2013 για μένα! Εντάξει, έχει λίγο τις κλισέ συναισθηματικές παπαριές με παιδάκια και διλήμματα, αλλά η δράση είναι απρόσμενα εντυπωσιακή και καλοστημένη. Ατέλειωτα εξελιγμένα zombies που τρέχουν και "αλλάζουν" τα θύματα σε δευτερόλεπτα. Ο ήχος είναι καθηλωτικός και το δίωρο περνάει απροβλημάτιστα αφού οι διάλογοι είναι τυπικοί και σύντομοι. Μακάρι να είχαμε πιο συχνά ανάλογες παραγωγές...
 

Μηνύματα
229
Reaction score
80
Πολύ καλή ταινία για τους φίλους του είδους. Δεν φτάνει σε ποιότητα σεναρίου το walking dead ούτε κάποιες ταινίες του Romερο αλλά περιέχει και δράση και σασπένς και γενικά ότι περιμένουν οι φίλοι των ταινιών του είδους. Δείτε την. 7.8/10
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.597
Μηνύματα
2.867.286
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top