WP8: Αναφορές προβλημάτων με HTC και Nokia συσκευές

Reaction score
26
Δεν έχει περάσει και πολύ καιρός που κυκλοφόρησαν συσκευές που φέρουν το ανανεωμένο λογισμικό της Microsoft που ακούει στο όνομα Windows Phone 8 και αρκετοί χρήστες αναφέρουν μερικά προβλήματα που έχουν εντοπίσει στις συσκευές τους, τόσο σε HTC όσο και σε Nokia. Το ολοκληρωμένο άρθρο περιέχει ακόμη 1.400 bytes...

Πηγή: myphone.gr

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.054
Απάντηση: WP8: Αναφορές προβλημάτων με HTC και Nokia συσκευές

Update: In separate statements to The Verge, both Nokia and HTC confirms they're currently aware of the rebooting issues. "‘We are working with Microsoft to investigate these reports. We will provide an update as soon as more information is available," said a Nokia spokesperson, with HTC revealing it's currently researching the problem at call centers and within its labs.
Πηγή

Πρόβλημα συνδεσιμότητας Bluetooth στο αυτοκίνητο.

Μου αρέσει που ήθελα και υποστήριξη Bluetooth 4.0 (low energy). Εδώ δεν τα καταφέρνουν ούτε στο 3...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας είναι αυτά τα προβλήματα... Όταν βγήκε το iphone ούτε τηλέφνο δεν μπορούσες να πάρεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.054

Δεν το βλέπω ανταγωνιστικά.
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που σκεπτόμουν να περάσω σε άλλη πλατφόρμα (Windows), αλλά μάλλον αναβάλλεται για την επόμενη γενιά. Ό,τι χρειάζομαι ή έχω συνηθίσει δεν γίνεται στα Windows (ακόμα).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

δεν έχουν icloud :205:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.054

Η βασική μου έλλειψη στα Windows Mobile 8, όπως έχω ξαναγράψει, είναι η μη υποστήριξη του Buetooth 4.0. Αρχικά νόμιζα πως έφταιγε το 920. Όμως έχει περάσει την πιστοποίηση. Τελικά το πρόβλημα είναι το λειτουργικό και λένε ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη στην επόμενη αναβάθμιση (Άνοιξη 13;).
Επίσης, δεν υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά. Από τις απαραίτητες για μένα γύρω από το fitness, μέχρι δημοφιλείς όπως instagram, tapatalk κλπ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Το Instagram (μπλιάχ) θα υπάρχει σε version για WP μέχρι τέλος του 2012.
2. Fitness apps υπάρχουν ένα κάρο. Διάλεξε.
3. Το (πολύ καλό) Board Express είναι η Tapatalk version για WP. Χρησιμοποιούν το ίδιο tapatalk server plugin, έχουν αναπτυχθεί από τους ίδιους developers και ανήκουν στην ίδια εταιρεία. (0.79 λίρες η pro έκδοση, τσάμπα αυτή με τα adds). Συνεπώς δεν θα δεις ποτέ νέα εφαρμογή named "Tapatalk" στα WP. Έχουν ήδη δώσει εφαρμογή.

Για δώσε και τίποτα από τα "κλπ". Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Το bluetooth 4.0. τι προσφέρει;

...

Reaction score
777
Όταν σε ένα τηλέφωνο τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που γνωστοποιούνται ομαδικά απο χρήστες αυτό πάει να πεί οτι πλέον το τηλέφωνο είναι μη χρηστικό. Φυσικά σε αυτό εξαιρείται το iphone που ακόμα και ένα "τσικ" να ακουστεί κατα τη διάρκεια της ομιλίας οι επικριτές του πάνε να το ξεχειλώσουν ως "το τηλέφωνο είναι για πέταμα". Ας μήν φανταστώ τί άλλα μή γνωστοποιημένα προβλήματα θα έχουν αντιμετωπίσει οι χρήστες των wm8....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.054
Απάντηση: Re: WP8: Αναφορές προβλημάτων με HTC και Nokia συσκευές

1. Το Instagram (μπλιάχ) θα υπάρχει σε version για WP μέχρι τέλος του 2012.
Έτσι λένε. Αν δεν το δω πρώτα κι αν δεν δουλεύει όπως στο iPhone δεν πείθομαι.

2. Fitness apps υπάρχουν ένα κάρο. Διάλεξε.
Δεν θέλω ένα απ' όλα, δουλεύω με συγκεκριμένα apps που δεν υπάρχουν ακόμα σε Windows.

3. Το (πολύ καλό) Board Express είναι η Tapatalk version για WP. Χρησιμοποιούν το ίδιο tapatalk server plugin, έχουν αναπτυχθεί από τους ίδιους developers και ανήκουν στην ίδια εταιρεία. (0.79 λίρες η pro έκδοση, τσάμπα αυτή με τα adds). Συνεπώς δεν θα δεις ποτέ νέα εφαρμογή named "Tapatalk" στα WP. Έχουν ήδη δώσει εφαρμογή.
To Board Express το ξέρω και το δουλεύω/ψάχνω σε συσκευή φίλου(Lumia 800). Είναι πράγματι η μόνη εναλλακτική προς το παρόν. Μπορεί να το έχουν φτιάξει τα ίδια άτομα, αν όμως δουλέψεις λίγο και τα δύο, θα καταλάβεις ότι το Tapatalk είναι καλύτερο. Πιο smooth χειρισμός, λιγότερα "κολλήματα".

Για δώσε και τίποτα από τα "κλπ". Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Το bluetooth 4.0. τι προσφέρει;
Στα κλπ είναι διάφορα apps όπως το instagram που εσύ λες μπλιάχ. :116:

Το Bluetooth 4 είναι ο νέος παίκτης στα περιφερειακά fitness. Το κυρίαρχο ασύρματο πρωτόκολλο επικοινωνίας μέχρι τώρα είναι το ANT+. Είναι το WiFi των fitness συσκευών. Το low energy Bluetooth 4 έρχεται προσφέροντας μικρότερη κατανάλωση ενέργειας (μεγαλύτερη διάρκεια μπαταριών) και χαμηλότερο latency. Φαντάσου το NFC με εμβέλεια ~50 μέτρα. Επίσης γίνεται σύνδεση με τα smartphones χωρίς να χρειάζονται αντάπτορες που υποστηρίζουν το ANT+. Εγώ έχω αυτό το heart rate sensor που επικοινωνεί άψογα με το iPhone 4S.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλή φάση!
Πάντως, επειδή είχα tapatalk και τώρα έχω board express, μια χαρά μου φαίνονται και τα δύο. Στην αρχή όταν αλλάζεις είναι πάντα κάπως. Μετά συνηθίζεις. Δεν υπάρχει κάτι που να μην γίνεται άλλωστε με το Board Express. Μάλιστα έχει και περισσότερες ρυθμίσεις από το tapatalk.

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members