Wrc 4 Για Ps

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14


Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του WRC 4: The Official Game of the FIA World Rally Championship, αποκλειστικά για το PlayStation2. Δημιουργημένο από την προγραμματιστική ομάδα Evolution Studios, σε στενή συνεργασία με την International Sportsworld Communicators (ISC), τον φορέα που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του αθλήματος, το WRC 4 είναι το νέο μέλος στην οικογένεια του εξαιρετικά επιτυχημένου αυτού franchise αγώνων ταχύτητας σε ανώμαλο δρόμο που όχι μόνο έχει σημειώσει πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων αντιτύπων, αλλά παραμένει το μόνο επίσημο video game της FIA World Rally Championship για τα σημερινά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης.

Το WRC 4 δίνει την ευκαιρία στους φίλους των τεσσάρων τροχών να νοιώσουν την συγκίνηση της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διαδρομών ανωμάλου εδάφους περισσότερο από ποτέ, και στις 16 πίστες του WRC, και στις 5 ηπείρους. Περιλαμβάνοντας περισσότερες από 100 διαφορετικές διαδρομές – των ειδών Point to Point, Super Special, Shakedown και Sprint – το WRC 4 προσφέρει την ολοκληρωτική εμπειρία των αγώνων ραλλί στο PlayStation 2. Παρούσες είναι όλες οι αγωνιστικές ομάδες, τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί της σεζόν 2004, ενώ στο WRC 4 κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά δύο νέα αυτοκίνητα ραλί που δεν έχουν ποτέ «συμμετάσχει» σε video game στο παρελθόν, τα Peugeot 307 WRC και Mitsubishi Lancer WRC 04. Οι παίκτες έχουν βεβαίως την δυνατότητα να αγωνιστούν σε όλες τις τοποθεσίες της φετινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των νέων στο Μεξικό και την Ιαπωνία.

Πολύ σημαντικό νέο στοιχείο στο WRC 4 είναι το Διαδικτυακό, το οποίο δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να τις βελτιώσουν μέσα από την επιλογή Online Time Trial: αυτή τους επιτρέπει να τρέξουν σε οποιαδήποτε διαδρομή όποτε το θελήσουν, με αντίπαλο είτε το ρολόι είτε άλλους συανδέλφους gamers. Οι 100 κορυφαίοι οδηγοί σε κάθε πίστα μπορούν να «δημοσιεύσουν» τα ρεκόρ τους στο Web και με δικαιολογημένη περηφάνεια να γνωστοποιήσουν την υπεροχή τους! Ένας κοινός εικονικός τόπος συνάντησης, τέλος, το Public Lobby, δίνει στους φανατικούς φίλους του WRC τη δυνατότητα να συνθέσουν «παρέες» γύρω από το παιχνίδι και να επικοινωνήσουν με φίλους και αντιπάλους.

Στην «κλασική» επιλογή για έναν παίκτη, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν όλη τη πορεία ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων ραλί, βαθμιαία «κατακτώντας» όλο και υψηλότερες θέσεις μέσα από 11 επίπεδα δοκιμασιών. Μόνο μέσα από την τελειοποίηση των οδηγικών τους ικανοτήτων και την συλλογή της απαραίτητης γνώσης για να επισκευάζουν και να προσαρμόζουν τα αυτοκίνητά τους στις ανάγκες κάθε πίστας, μπορούν ακόμη και οι «βετεράνοι» στο τιμόνι να αγγίξουν την κορυφή.

Για τους παίκτες άλλωστε που έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και αγαπούν τις προκλήσεις, η λειτουργία των Test Tracks του WRC 4 θα τους δώσουν την ευκαιρία να... γνωρίσουν τα όριά τους οδηγώντας αυτοκίνητα πολύ υψηλών επιδόσεων σε αγωνιστικό περιβάλλον πάρα πολύ κοντά στο πραγματικό. Βασισμένες στα πραγματικά Subaru Centres, αυτές οι τρεις ειδικά σχεδιασμένες πίστες δοκιμών βρίσκονται στην Φινλανδία, την Ισπανία και την Βρετανία και προσφέρουν οδηγικές προκλήσεις όλων των ειδών (όπως την οδήγηση ανάμεσα σε κώνους, τις διαδοχικές απότομες στροφές και την παρατεταμένη υποστροφή). Βεβαίως, υπάρχουν και όλων των ειδών τα τεστ όχι μόνο για τους οδηγούς αλλά και τα αυτοκίνητα, ώστε οι gamers να μάθουν τα ακριβή όρια των μηχανικών δυνατοτήτων κάθε οχήματος.

Στον τομέα της οπτικής αναπαράστασης το WRC 4 έχει σημειώσει μεγάλες βελτιώσεις, προσφέροντας αυθεντικότερη απεικόνιση γραφικών από ποτέ άλλοτε: πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στα αυτοκίνητα μέσω πιο περίπλοκου σχεδιασμού, φωτορεαλιστικές υφές υλικών, εφέ με το χώμα, το χιόνι, την ομίχλη και την σκόνη, όλα προσθέτουν στην δημιουργία μίας εμπειρίας πραγματικά μοναδικής, πιστής στο πνεύμα και την αγωνιστικότητα του WRC.
 


Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Βρήκα το δωράκι σου για τα Χριστούγεννα..χιχιχι

[scroll]ΟΧΙ ΑΛΛΟ.........ΚΑΡΒΟΥΝΟ ! ! ! ! ![/scroll]


Το WRC είναι μούφα του κερατά!!!
Το καλυτερότερο θα έρθει σε περίπου 20 μέρες....................

Και δεν είναι άλλο από το: καταπληκτικό, τέλειο, γαμ...., υπέροχο, εξαίσιο, εκθαμβωτικό, ανεπανάληπτο, ασύγκριτο (βάλε τουλάχιστον άλλα 20 αντίστοιχα..... :lol: )..........................

[scroll]GRAN TURISMO 4[/scroll]





Αυτό μάλιστα.............Ειναι τέλειο για τα Χριστούγεννα!!!!!
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.183
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top