www.bluejeanscable.co.uk

Reaction score
8
Απάντηση: www.bluejeanscable.co.uk

Αν η αποστολή γίνεται από Αγγλία δε περνάει από τελωνείο, ανεξαρτήτως ποσότητας/ποσού.
Νομίζω όμως ότι φορτώνουν από Seattle,USA.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τελευταία φορά που έβαλα παραγγελία νομίζω με χρεώσανε κάτι παραπάνω στα μεταφορικά ώστε να έρθουν με VAT+Duties prepaid.
Ρώτα τους καλύτερα να είσαι σίγουρος.

Reaction score
20

Μέχρι $40-50 δεν τα φορολογούν.
Είχα ρωτήσει 2 φορές στο τελωνείο Πειραιά και 2 υπάλληλοί του
μου είπαν αυτά τα 2 διαφορετικά νούμερα.
Στην σελίδα του φαίνεται ότι τα στέλνουν από ΗΠΑ, αλλά
θα τα χρεώσουν σε λίρες Αγγλίας.
Δεν έχω παραγγείλει από αυτούς ποτέ.
Μπορείς να τους ρωτήσεις στην σελίδα τους:
http://bluejeanscable.co.uk/contact.htm

Reaction score
0
Ολες οι παραγγελιες φευγουν απο αμερικη,απλα το αγγλικο site ειναι μαλλον για οσους την πατησουν.

Δωσε βαση στο οτι οταν στελνουν με ταχυδρομιο (USPS) δεν τα περνανε απο τελωνειο,αν στο στειλουν με courier ομως την πατησες... Δοκιμασμενο εεε.

Reaction score
140
είχα πάρει πριν κατι μήνες 2 interconnect , πλήρωσα σε λιρες , ήρθαν μέ usps απο αμερικη ,ηταν κατω απο 80usd οποτε δεν πέρασαν τελωνείο

Reaction score
1
Πήρα τέσσερα ζευγάρια ic, με παραγγελία αρχές Οκτώβρη, αποστολή από αυτούς 5 Οκτώβρη κ τα έλαβα μόλις σήμερα. Τρόπος αποστολής usps με tracking no κ μου ζητήθηκε από το ταχυδρομείο και πλήρωσα άλλα τρία ευρώ για τελωνείο. Πάνω στο δέμα είχε όλα τα τιμολόγια με τα ποσά, κοντά στα 180 ευρώ (παρόλο που τους είχα ζητήσει να το δηλώσουν σαν gift) κ μία σφραγίδα από το τελωνείο που έλεγε κάτι για διαδικασία ταχείας απελευθέρωσης, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Άσχετο, αλλά ένα άλλο δεματάκι με ένα bufferάκι που έχω παραγγείλει από Αμερική μου το δείχνει το site της usps κολλημένο από 13/10 στο τελωνείο στο Βενιζέλος. Λέτε να κόψουν κάνα κουστούμι?

Reaction score
20
Απάντηση: Re: www.bluejeanscable.co.uk

Πήρα τέσσερα ζευγάρια ic, με παραγγελία αρχές Οκτώβρη, αποστολή από αυτούς 5 Οκτώβρη κ τα έλαβα μόλις σήμερα. Τρόπος αποστολής usps με tracking no κ μου ζητήθηκε από το ταχυδρομείο και πλήρωσα άλλα τρία ευρώ για τελωνείο. Πάνω στο δέμα είχε όλα τα τιμολόγια με τα ποσά, κοντά στα 180 ευρώ (παρόλο που τους είχα ζητήσει να το δηλώσουν σαν gift) κ μία σφραγίδα από το τελωνείο που έλεγε κάτι για διαδικασία ταχείας απελευθέρωσης, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Άσχετο, αλλά ένα άλλο δεματάκι με ένα bufferάκι που έχω παραγγείλει από Αμερική μου το δείχνει το site της usps κολλημένο από 13/10 στο τελωνείο στο Βενιζέλος. Λέτε να κόψουν κάνα κουστούμι?
Ετσι ειχε κολλήσει κι εμένα ένα πακέτο με XRCD και μου τηλεφωνούσαν από την εδώ μεταφορική για να το εκτελωνίσουν
και επειδή δεν απαντούσα το τηλέφωνο μου έστειλαν τηλεγράφημα... Και ήταν βαρύτατος ο... πέλεκυς του τελωνείου...

Reaction score
1
Με usps δεν αναλαμβάνει εδώ courrier. Εάν το φέρεις με courrier (fedex πχ) νομίζω αυτόματα σου το περνάνε από τελωνείο κ σου χρεώνουν τους δασμούς κ τα του εκτελωνισμού (κερατιάτικα δηλ.)

Θα περιμένω κάνα τριήμερο ακόμα (έφυγε τρεις μέρες μετά τα bluejeans) κ εάν δεν έχω νέα θα τολμήσω τηλ στο τελωνείο μπας κ βγάλω άκρη.

Reaction score
4
Λοιπόν, να βάλουμε μια τάξη.
Κατ' αρχάς υπάρχουν δύο site της blujeans, το uk. και το com. (www.bluejeans.com) που είναι αμερικάνικο. Θα δείτε ότι οι τιμές στο πρώτο είναι σε λίρες και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.
Εμπιστευόμενος κάποιον φίλο ο οποίος είχε παραγγείλει από το uk με διαβεβαίωσε ότι το αναφέρουν ξεκάθαρα στο site (βαρέθηκα να διαβάζω τα κατεβατά) πως οι τιμές uk περιέχουν και τους σχετικούς δασμούς, οπότε δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Πράγματι, στις 15 Δεκεμβρίου πέρυσι παράγγειλα ένα καλώδιο HDMI στα 12 μέτρα. Δύο μόλις μέρες μετά, στις 17 Δεκεμβρίου το πρωί μου χτύπησε η FEDEX την πόρτα και μου το παρέδωσε. Έπαθα σοκ από την ταχύτητα. Το κόστος ήταν λίγο πάνω από 100 ευρώ και η ποιότητα άριστη.

Συμπέρασμα: προχωρήστε άφοβα σε αγορές από το εγγλέζικο site της blujeans, δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις. Πρόκειται για τρομερούς επαγγελματίες με εξαιρετικά προϊόντα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

για ολα τα πιο πανω δεν θελει κοπο
θελει τροπο

Reaction score
150
Λοιπόν, να βάλουμε μια τάξη.
Κατ' αρχάς υπάρχουν δύο site της blujeans, το uk. και το com. (www.bluejeans.com) που είναι αμερικάνικο. Θα δείτε ότι οι τιμές στο πρώτο είναι σε λίρες και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.
Εμπιστευόμενος κάποιον φίλο ο οποίος είχε παραγγείλει από το uk με διαβεβαίωσε ότι το αναφέρουν ξεκάθαρα στο site (βαρέθηκα να διαβάζω τα κατεβατά) πως οι τιμές uk περιέχουν και τους σχετικούς δασμούς, οπότε δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Πράγματι, στις 15 Δεκεμβρίου πέρυσι παράγγειλα ένα καλώδιο HDMI στα 12 μέτρα. Δύο μόλις μέρες μετά, στις 17 Δεκεμβρίου το πρωί μου χτύπησε η FEDEX την πόρτα και μου το παρέδωσε. Έπαθα σοκ από την ταχύτητα. Το κόστος ήταν λίγο πάνω από 100 ευρώ και η ποιότητα άριστη.

Συμπέρασμα: προχωρήστε άφοβα σε αγορές από το εγγλέζικο site της blujeans, δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις. Πρόκειται για τρομερούς επαγγελματίες με εξαιρετικά προϊόντα.

Έχω αγοράσει κι εγώ από αυτούς ένα 18μετρο (κάπου εκεί) HDMI και δεν υπήρχε καμία έξτρα χρέωση από το site της Αγγλιας.

Reaction score
1
Λοιπόν μιας κ χρωστάω μια ενημέρωση, ήρθε κ το μπαφεράκι που περίμενα από grant fidelity. Από το τελωνείο το πακέτο είχε πάνω μία σφραγίδα που έγραφε "Απλουστευμένη Διαδικασία Ταχυδρομικών Δεμάτων" κ πλήρωσα ξανά 3 ευρώ στο ταχυδρομείο. Άρα μέσος όρος άφιξης από Αμερική περίπου στο μήνα, με τις 15 με 20 ημέρες παραμονή μέχρι να περάσει από το τελωνείο του Βενιζέλος.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus