www.palasis.gr

Reaction score
3
Στο www.palasis.gr θα βρείτε τον online κατάλογο των προϊόντων που εμπορεύομαι, παρακαλώ δικαιολογήστε μου τα όποια λάθη που έχουν να κάνουν με το site, είμαι σχεδόν άσχετος με html και το όλο project το έχω κάνει με πολύ διάβασμα.Οποιαδήποτε παρατήρηση επι του site είναι ευσπρόδεκτη.

Για τα μέλη του Avsite και τις οποιαδήποτε αγορές τους προσφέρω 15% εκπτωση και δωρεάν μεταφορά εντός νομού Αττικής.
Για πληροφορίες τιμών εδώ με πμ η και με τους τρόπους που αναγράφονται στο site.

Βασίλειος Παλάσης.

Reaction score
27.043
Βάση οροφής JT2505 ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
11.749
Καλησπέρα σας, θα μπορούσα να έχω μια τιμή για το στρώμα Prive για μήκος=195 εκατοστά και πλάτος=94 εκατοστά;

Reaction score
0
Στο www.palasis.gr θα βρείτε τον online κατάλογο των προϊόντων που εμπορεύομαι, παρακαλώ δικαιολογήστε μου τα όποια λάθη που έχουν να κάνουν με το site, είμαι σχεδόν άσχετος με html και το όλο project το έχω κάνει με πολύ διάβασμα.Οποιαδήποτε παρατήρηση επι του site είναι ευσπρόδεκτη.

Για τα μέλη του Avsite και τις οποιαδήποτε αγορές τους προσφέρω 15% εκπτωση και δωρεάν μεταφορά εντός νομού Αττικής.
Για πληροφορίες τιμών εδώ με πμ η και με τους τρόπους που αναγράφονται στο site.

Βασίλειος Παλάσης.
καλημερα,εχεις πραγματικα πολυ ωραια επιπλα,θα βοηθουσε ομως αν εβαζες και τιμες.σε 2 μηνες μετακομιζω και ειμαι σε αναζητηση επιπλων και θα με βοηθουσε αν αναγραφονταν και οι τιμες...:126:

Reaction score
3
καλημερα,εχεις πραγματικα πολυ ωραια επιπλα,θα βοηθουσε ομως αν εβαζες και τιμες.σε 2 μηνες μετακομιζω και ειμαι σε αναζητηση επιπλων και θα με βοηθουσε αν αναγραφονταν και οι τιμες...:126:

Ευχαριστώ φίλε xotiko
έχω πολύ δρόμο ακόμα για αρχίσω να βάζω τιμές γενικά είναι πολύ έυκολο το ίδιο σαλόνι Π.χ. να το αγοράσεις με τρεις ή και παραπάνω διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη ύφασμα θα το ντύσεις.
Σε τέτοιου ίδους προιόντα που είναι πλήρως παραμετροποιήσημα μιας και είναι Ελληνικής κατασκευής δεν είναι εύκολο να τα τιμολογήσω έτσι ξερά.
Το έχω στο νου μου πάντος και κάποια στιγμή θα μπουν και τιμές.
Προς το παρόν μπορείτε να με ρωτάτε για το οτιδήποτε....

Reaction score
0
Ευχαριστώ φίλε xotiko
έχω πολύ δρόμο ακόμα για αρχίσω να βάζω τιμές γενικά είναι πολύ έυκολο το ίδιο σαλόνι Π.χ. να το αγοράσεις με τρεις ή και παραπάνω διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη ύφασμα θα το ντύσεις.
Σε τέτοιου ίδους προιόντα που είναι πλήρως παραμετροποιήσημα μιας και είναι Ελληνικής κατασκευής δεν είναι εύκολο να τα τιμολογήσω έτσι ξερά.
Το έχω στο νου μου πάντος και κάποια στιγμή θα μπουν και τιμές.
Προς το παρόν μπορείτε να με ρωτάτε για το οτιδήποτε....
μαλλον φιλη και οχι φιλος!!!θα τα κοιταξω προσεχτικα και θα σου στειλω μηνυμα για τις τιμες.ευχαριστω παντως:119:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: www.palasis.gr

... Π.χ. να το αγοράσεις με τρεις ή και παραπάνω διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη ύφασμα θα το ντύσεις.
Σε τέτοιου ίδους προιόντα που είναι πλήρως παραμετροποιήσημα μιας και είναι Ελληνικής κατασκευής δεν είναι εύκολο να τα τιμολογήσω έτσι ξερά ...
Ακολούθησε τη μέθοδο-πρακτική των μεγάλων καταστημάτων, παντός είδους.

Σαλόνι Νο.2 Α369 2008 Τιμή: από ΧΧΧ ευρώ​
:126:

Καλά κέρδη! :107:

Reaction score
0
καλησπερα .μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου ελεγες τιμες για τα παρακατω?ευχαριστω πολυ.εχω γραψει τους κωδικους σε καθε προιον .

Σαλόνι γωνία Νο.129
[Σαλόνι γωνία Α255 2008]

Κρεβατοκάμαρα Gusto Z.51
[Gusto Z051 2008]

Τραπεζαρία Νο.Τ50
[Τραπεζαρία Νο.Τ50 Δ051 2008]
Τραπεζαρία Νο.Τ50

Σαλονι Best 2
[Best 2 A75 2008]

σαλονι Αθηνά
[Αθηνά Α199 2008]
:121::121:

Reaction score
164
Απάντηση: www.palasis.gr

Μπορούμε να κάνουμε μια παραγγελία για custom κατασκευές;
Συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για μία θήκη για cd σαν την πιο κάτω:

Αυτή που βλέπεις είναι της IKEA (μπορείς να την δεις και εδώ, σελίδα 81, #21).
Οι διαστάσεις της συγκεκριμένης είναι 20x17x202cm. Εγώ την θέλω με ύψος 160cm. Σε ευχαριστώ.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: www.palasis.gr

Μπορούμε να κάνουμε μια παραγγελία για custom κατασκευές;
Συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για μία θήκη για cd σαν την πιο κάτω:

Αυτή που βλέπεις είναι της IKEA (μπορείς να την δεις και εδώ, σελίδα 81, #21).
Οι διαστάσεις της συγκεκριμένης είναι 20x17x202cm. Εγώ την θέλω με ύψος 160cm. Σε ευχαριστώ.
Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι θα βγει πολύ πιο ακριβό από αυτό της Ικεα αν το κάνουμε παραγγελία.μπορώ να κοιτάξω απο Τρίτη πόσο θα στοιχίσει και βλέπετε...οκ?Για ένα τεμάχιο μιλάμε?

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: www.palasis.gr

Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι θα βγει πολύ πιο ακριβό από αυτό της Ικεα αν το κάνουμε παραγγελία.μπορώ να κοιτάξω απο Τρίτη πόσο θα στοιχίσει και βλέπετε...οκ?Για ένα τεμάχιο μιλάμε?
Για 2 ενδιαφέρομαι. Από ξύλο δεν χρειάζεται τίποτα το φοβερό. Μου αρκεί και η ποιότητα του ΙΚΕΑ.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: www.palasis.gr

Για 2 ενδιαφέρομαι. Από ξύλο δεν χρειάζεται τίποτα το φοβερό. Μου αρκεί και η ποιότητα του ΙΚΕΑ.
Δυστυχώς κανένας δεν μου κάνει την χάρη να αφήσει την γραμμή παραγωγής του και να φτιάξει της θήκες που μου ζητήσατε...ίσως αν πάτε σε μαραγκό που να κάνει ντουλάπια κουζίνας να σας φτιάξει κάτι....Ευχαριστώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss