xαιρετώ

Reaction score
5
Χαιρετώ την μεγάααλη παρέα...
Σας διαβάζω σιωπηρά καιρό και είπα να κάνω την αρχή...
Σας γνώρισα απ΄τον φίλο Giovanni... που έχουμε κοινές αγάπες, τις μηχανές, τις Alfa Romeo (και την καλοπέραση να πω?:114:)...
Aγαπώ τη μουσική (κιθαρίστας γαρ) και ασχολούμε ελαφρώς με ηχογραφήσεις/μίξεις (πέραν της μελέτης που δεν τελειώνει ποτέ)...
Τελευταία έχω και ένα φλερτάκι με τα ICE...
Σε γενικές γραμμές θα΄λεγε κάποιος πως είμαι ''τσακωμένος με την τεχνολογία'' (αν ήθελε να με χαρακτηρίσει), αλλά και μόνο το γεγονός οτι βρίσκομαι (και ποστάρω) στο avsite, δείχνει τουλάχιστον οτι το παλέυω...:105:
Είμαι γύρω στα δεύτερα -άντα και με λένε ...TheMav...
:138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.949
Απάντηση: xαιρετώ

Γεια χαρά!

Reaction score
49

Χαιρετώ την μεγάααλη παρέα...
Σας διαβάζω σιωπηρά καιρό και είπα να κάνω την αρχή...
Σας γνώρισα απ΄τον φίλο Giovanni... που έχουμε κοινές αγάπες, τις μηχανές, τις Alfa Romeo (και την καλοπέραση να πω?)...
Aγαπώ τη μουσική (κιθαρίστας γαρ) και ασχολούμε ελαφρώς με ηχογραφήσεις/μίξεις (πέραν της μελέτης που δεν τελειώνει ποτέ)...
Τελευταία έχω και ένα φλερτάκι με τα ICE...
Σε γενικές γραμμές θα΄λεγε κάποιος πως είμαι ''τσακωμένος με την τεχνολογία'' (αν ήθελε να με χαρακτηρίσει), αλλά και μόνο το γεγονός οτι βρίσκομαι (και ποστάρω) στο avsite, δείχνει τουλάχιστον οτι το παλέυω...
Είμαι γύρω στα δεύτερα -άντα και με λένε ...TheMav...
Καλώς τον!
Επιτέλους μίλησες :107:
Μόνο που δεν σε πλήρωσα για να το επιχειρήσεις.

Ένα μόνο θα σου πω....
Μην αρχίσεις να στέλνεις σπίτι σου αρνιά γιατί δεν πείθεις πως με λένε Λευτεράκη :116: :136:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλώς ήρθες!
Που τον θυμήθηκες τον Δήμο Σταρένιο;;;ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Reaction score
5

Καλώς σας βρήκα...:403:

Στο φίλο μου το Λευτεράκη:

Προς το παρόν το αντιπαρέρχομαι ως νεοφερμένος (λαϊκιστί, ψάρακας) και ως ευγενής...και γιατί είχα ένα απειλητικό sms οτι θα ban-ιαριστώ απο το πρώτο post (και είναι και καλοκαιράκι) ...αλλά επιφυλάσσομαι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas