Xρονικός περιορισμός ως προς την επισκευή της συσκευής σε εγγύηση από το σέρβις

Reaction score
0
Γεια σας και από μένα θα ήθελα παρακαλώ επωνύμως να ρωτήσω το εξής :
Στις 1/10/2011 και από το ΤΖΑΒΑΤΤΟ αγόρασα μια φορητή schaub lt7-356db (τηλεόραση 7 ιντσών) η οποία μετά από πέντε μήνες μου παρουσίασε βλάβη σοβαρή δηλαδή έπαιζε μόνο αναλογικά κανάλια και δεν έμπαινε ούτε στο μενού των ψηφιακών ,στο κεντρικό μενού κ.τ.λ. Την έστειλα λοιπόν στο σέρβις της Αθήνας γιατί μένω Θεσσαλονίκη στις 6/3/2012 έκτοτε έχουν περάσει μέχρι σήμερα που σας το κοινοποιώ τριάντα εννέα ολόκληρες μέρες χωρίς να έχω καμία ειδοποίηση από το σέρβις του κυρίου Μανωλόπουλου ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ 29-35 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10440. ΤΗΛ 210 8213542 παρά μόνο και κατόπιν δικών μου ενεργειών (αρκετές κλήσεις με υποσχέσεις ότι θα ενημερωθεί ο προϊστάμενος και θα επικοινωνήσει μαζί μου...δεν με πήρε φυσικά....) αφού λοιπόν κάποια στιγμή μίλησα με κάποιον από το σέρβις μου είπε ότι περιμένουν (πλακέτα ?) από την κίνα και ότι έχω δίκιο που παραπονέθηκα και να κάνω υπομονή χωρίς να μπορεί να μου απαντήσει για πόσο καιρό ακόμα. Και ρωτώ το εξής αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει υπεύθυνα:
τι λέει η νομοθεσία σχετικά με την περίπτωση μου και αν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός ως προς την επισκευή της συσκευής από το σέρβις υπ. όψιν ότι η συσκευή είναι στην εγγύηση . Σας ευχαριστώ πολύ . Παναγιώτης Μηνάς

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Xρονικός περιορισμός ως προς την επισκευή της συσκευής σε εγγύηση από το σέ

Δεν γνωρίζω να υπάρχει χρονικός περιορισμός.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas