X-Men: First Class (2011)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
It all begins in June 3...

Last edited by a moderator:

Reaction score
20
Re: X-Men: First Class

η ταινία που περιμένω περισσότερο το καλοκαίρι να δω.φαινεταί πολύ δυνατή!! :105:

Reaction score
89

αν και μεγας φαν ελπιζω να μη καταντησει δεκαλογια οπως ο χαρρυ ποττερ.... παντως το τραιλερ φαινεται δυναμιτης!! τα ηχεια θα αναστεναξουν ..... παλι.

Reaction score
20

αν και μεγας φαν ελπιζω να μη καταντησει δεκαλογια οπως ο χαρρυ ποττερ.... παντως το τραιλερ φαινεται δυναμιτης!! τα ηχεια θα αναστεναξουν ..... παλι.
φρέσκια είναι η ταινία.μόνο 3 ήρωες είναι από τους παλιούς και με το σκηνοθέτη του kick ass

Reaction score
802
Απάντηση: Re: X-Men: First Class

Για αχταρμά μεγάλο την κόβω την ταινία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: X-Men: First Class

Δυστηχώς αυτή κατά 99% είναι η τελευταία ταινία των συγκεκριμένων υπερηρώων της Marvel.
Και το δυστηχώς πάει στο ότι αν θέλανε να ακουλουθήσουν τα comics θα έπρεπε να υπάρχουν αυτόνομες ταινίες για αρκετούς εξ αυτών και όχι μόνο για τον Wolvering..

Reaction score
2.236

Προτρέχεις Γιώργο!

http://www.imdb.com/title/tt1431045/

Σιγά μην αφήσουν να τους φύγει από τα χέρια τέτοια σειρά. Εδώ τα άλλα στούντιο έχουν ξεθάψει κάθε απίθανο κομικ ήρωα, και αυτοί που έχουν όλους τους X men στα πόδια τους θα το κόψουν; Τσ τσ τσ...

Reaction score
152
Απάντηση: X-Men: First Class

παντως οι μονοι που χαιρονται και πλουτιζουν αφανταστα απο την κομικ-ο-μανια του Χολιγουντ, ειναι ο Σταν Λη και οι κληρονομοι του....

ειδικα αυτοι......

Reaction score
20

Την είδα την ταινία προχτες.Πρέπει να είναι από τις καλύτερες ταινίες με σουπερ ήρωες που έχω δει,μετά τους Batman του Νόλαν βέβαια.

Reaction score
89

Την είδα την ταινία προχτες.Πρέπει να είναι από τις καλύτερες ταινίες με σουπερ ήρωες που έχω δει,μετά τους Batman του Νόλαν βέβαια.
οσοι την ειδαν παντως το ιδιο λενε!!! Ολο λεω με τη γυναικα θα παμε κ ακομα τιποτα γμτ....

Reaction score
20

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει στη γυναίκα σου..είναι εξαιρετική ταινία :109: Η καλύτερη που έχω δει φέτος αν θυμάμαι καλά!

Reaction score
89

παιδες την ειδαμε εχθες!!! απιθανη!! γυρισαμε σπιτι κ βαλαμε στο καπακι το 1 για να τα ξαναθυμηθουμε!!! αντε να ξυπνησεις το πρωι.....

παντως παιζει να μου αρεσε καλυτερα απ ολη τη τετραλογια!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis