- Reaction score
- 6

Ταινια
Η κυβέρνηση δημιουργεί έναν ορό που μετατρέπει τους μεταλλαγμένους σε φυσιολογικούς ανθρώπους. Ο Μαγκνίτο αντιτίθεται στην ιδέα της "θεραπείας" και συσπειρώνει γύρω του κακοποιά στοιχεία, με σκοπό να καταστρέψει τα εργαστήρια. Οι X-Men αποφασίζουν να τον σταματήσουν.
Σε HD
Η πρωτη μου γνωριμία με αυτήν την version του HD έμελλε να είναι με το xmen μια ταινία που βοηθάει το νέο φορματ υψηλής ανάλυσης να δείξει τα δοντια του καθως και τις σκηνές διαθέτει αλλα και τα εφε.
Στους μέχρι τωρα τιτλους HD-DVD που πέρασαν από τα χερια μου αυτος ηταν ο τιτλος που ψείρισα πιο πολύ από κάθε άλλον, και ο λογος ηταν για να καταλάβω , η να δω ,η να δικαιολογήσω ολο αυτόν τον μύθο για τα υπερ-πολλαπλάσια πλεονέκτημα που λέγετε ότι εχει το BD έναντι του HD-DVD.
Να σημειώσω εδώ πως η άποψη μου αφορα μονο το συγκεκριμένο τιτλο και όχι το σύνολο των BD τίτλων.
Την επισήμανση αυτή την κανω γιατι δεν μπορω να πω πως εντυπωσιάστηκα από αυτόν τον τιτλο σε Bluray.
Φυσικά η εικόνα που ειδα είναι πολύ καλη και ευκρινής ειδικά όταν πρόκειται για κοντινά πλανα, αλλα αντιθέτως στα μεγαλα πλανα εκεί που θα περίμενα να δω το βαθος εικόνας , ηταν φαουλ.
Π.χ. σε παρόμοια πλανα στο King Kong ή στο Hulk , όλα αυτα υπήρχαν και μαλιστα χρησιμοποιώντας λιγότερο χωρο στον δισκο (20 gb).
Ο συγκεκριμένος τιτλος είναι περασμένος σε μονής στρώσης δίσκο με κωδικοποίηση Mpeg4 ( AVC) χωρις όμως πλούσιο επιπλέον υλικο εκτος από κάποιες delete scenes και δυο soundtrack σχολιασμού.
Εκτός από τα soundtrack σχολιασμού ο τιτλος συνοδεύετε από μια εξαιρετική μπαντα DTS-HD 6.1 με bitrate που φτανει τα 4 mbps ( παρακαλώ).:shock:
Τέλος σχετικά με την δομη των BD , όπως εχει ηδη αναφερθεί σε αλλα τοπικ του φορουμ , είναι ποιο πολύπλοκη από αυτή των HD-DVD και η λειτουργία των μενού ακολουθεί τo ιδιο μοτίβο με αυτό των γνωστών μας dvd αλλα επίσης λειτουργούν και κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής όπως στα HD-DVD.
Παρόλα αυτά ευελπιστώ σύντομα να δω κάποιον τίτλο BD , αυτην τη φορά σε dual layer και να δω τον μυθο να ζωντανεύει.
Technical Specs
* Blu-ray
* BD-25 Single-Layer Disc
Video Resolution/Codec
* 1080p/AVC MPEG-4
Aspect Ratio(s)
* 2.40:1
Audio Formats
* English 6.1 DTS-HD Master Lossless Audio
* French Dolby Digital 5.1 Surround
* Spanish Dolby Digital 5.1 Surround
Ταινια 6/10