x35 vs TW8100

Reaction score
0
το e-shift μπορει οπτικα να δειχνει κατι διαφορετικο αλλα ειναι ψευτικο.
...βλεπεις το ιδιο πραγμα σε διπλασιασμο...

το 4k ειναι αλλο πραμα....
οπτικά κατι διαφορετικο λοιπον ε;δηλαδη βλεπουμε κατι διαφορετικό αλλα στην ουσια δεν το βλεπουμε;βρε μπραβο τεχνολογία η jvc..κοροιδευει κ το ματι κ το μυαλο μας..:Ρ

Reaction score
15.548
απο την στιγμη που μπορεις να το εχεις off η on ειναι οτι καλυτερο....

ειναι σαν το f.i. που σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι

οποτε σε τετοιου ειδους μπιχλιμπιδια το on/off επιβαλετε..

Reaction score
239
αμα ειναι να περιμενεις αστα να πανε...συνεχεια 8α βγαινουν καινουργια πραματα!
το 8εμα ειναι οτι αν ολες οι εταιριες βγαζανε μαζι τα μοντελα τουσ π.χ. οκτωβριο-νοέμβριο, τοτε εχει νοημα να περιμενεις...αλλα αν ειναι να βγαλει πρωτα η οπτομα, μετα η επσον μετα πανασόνικ-μπενκιου και μετα απο μερικούς μήνες η σονυ και μετα η τζει βι σι...μετα ανακοινωνονται επομενα μοντελα κ ολο το χρονο κατι βγαινει κ λες να περιμενω να δω μηπως ειναι καλο το οπτομα με το λεντ ή ξερω γω ποιο :/
δεν είναι ηχεία εξελίσσονται τα της εικόνας...να δωσω λεφτά εστω κ 750 σε βεν κιου τωρα (απο τη στιγμη που εχω κατι 'ηδη) τα θεωρώ πεταμένα...η ποιοτητα ειναι απλα κακή - σε μετριας φωτεινότητας πλάνα παλεύεται ( καλή είναι μονο για τα λεφτά της ή για τον πατέρα μου που δε θα το καταλάβαινε/ενοιαζε έτσι κι αλλιώς...) ο καθένας ειχε το κριτήριο του αν ήταν θέμα οικονομικό τοτε οκ, εγω μόνο αν εβλεπα τηλεόραση-μπάλα ίσως να μην ήταν περιττός

Reaction score
239
Καλησπέρα, στον καινουργιο προβολεα βλεπω κατι πιξελ να αναβοσβηνουν (σε διαφορα χρωματα) κυριως οταν ειναι σκοτεινο το πλανα ( και περιεργως δε συμβαινει παντα :/) μπορει να φταιει το καλωδιο ή η αποσταση?
η σύνδεση ειναι 2μ ΗΔΜΙ μεχρι το ενισχυτη κ 10 μετρα απο τον ενισχυτη στον προβολεα.
το εχω παρατηρησει και οταν συνδεω το bluray κατευθείαν στον προβολέα. εχω διαβάσει κατι για απενεργοποιηση του deep color αλλα δε ξέρω αν και θέλω να δοκιμασω και το 4Κ μαστερ με το "καλυτερο" χρωμα και βιτ ρατε!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Καλησπέρα, στον καινουργιο προβολεα βλεπω κατι πιξελ να αναβοσβηνουν (σε διαφορα χρωματα) κυριως οταν ειναι σκοτεινο το πλανα ( και περιεργως δε συμβαινει παντα :/) μπορει να φταιει το καλωδιο ή η αποσταση?
η σύνδεση ειναι 2μ ΗΔΜΙ μεχρι το ενισχυτη κ 10 μετρα απο τον ενισχυτη στον προβολεα.
το εχω παρατηρησει και οταν συνδεω το bluray κατευθείαν στον προβολέα. εχω διαβάσει κατι για απενεργοποιηση του deep color αλλα δε ξέρω αν και θέλω να δοκιμασω και το 4Κ μαστερ με το "καλυτερο" χρωμα και βιτ ρατε!
Δοκίμασε ν' αλλάξεις καλώδιο και ξαναπροσπάθησε. Πιθανόν να φταίει αυτό.

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.213
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79