Xbox ή ps3???

Reaction score
12
σύνηθες η ερώτηση και μετά απο τόσα χρόνια μπορεί να απαντηθεί αρκετά εύκολα!

επιπλέον πότε αναμένεται αλλαγή της κονσόλας του xbox και πότε του ps3 που αυτό είναι πιο σημαντικό απο όλα απο ότι νομίζω!:)

μην πάω για αγορά ps3 και σε ένα χρόνο να βγεί το Ps4!!!

μου αρέσει να παίζω action games, racing και........pro evolution soccer!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox ή ps3???

Για παιχνιδομηχανή XBOX σίγουρα. Το PS3 μου το έβαλα για πούλημα τη βδομάδα που το πήρα, ιδίως λόγω χειριστηρίου (πολύ μικρό και άβολο). Το μόνο κακό και στις 2 συσκευές ο θόρυβος, με το XBOX μια σκάλα πιο δυνατά.

Αν έπαιρνα τώρα θα πήγαινα για το νέο XBOX slim που απ' ότι λένε είναι αθόρυβο σχετικά. Βέβαια γούστα είναι αυτά...

Reaction score
80

Αφου πλεον ανακοινωθηκε το GT5 πηγαινε για το ps3

Reaction score
12

ανακοινώθηκε?για ποιο play station?το 3 ή το 4?γιατί τόσο καιρό όλοι αυτό περιμένουν να δούν!αλλά άν όντως έχεις δίκιο είναι ένα Plus στην επιλογή μου!απλά δεν θέλω του χρόνου να βγεί το ps4 και να ξεχειλώσω τα βυζιά μου απο το τράβηγμα!χχαχαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
51

02/11/10 στην Αμερικη - Ιαπωνια και 24/11/10 θα κυκλοφορησει στην ευρωπη

Μεχρι και στο ημερολογιο του site το εχουμε βαλει :137:

Και όχι μόνο!! :137: :138:

Άλλη μια ψήφος για το PS3.
Που εκτός των άλλων είναι και ένα ωραιότατο BDp για να χαζεύει κανείς ταινίες FullHD :126:

Reaction score
0

Για παιχνιδομηχανή XBOX σίγουρα. Το PS3 μου το έβαλα για πούλημα τη βδομάδα που το πήρα, ιδίως λόγω χειριστηρίου (πολύ μικρό και άβολο). Το μόνο κακό και στις 2 συσκευές ο θόρυβος, με το XBOX μια σκάλα πιο δυνατά.

Αν έπαιρνα τώρα θα πήγαινα για το νέο XBOX slim που απ' ότι λένε είναι αθόρυβο σχετικά. Βέβαια γούστα είναι αυτά...
02/11/10 στην Αμερικη - Ιαπωνια και 24/11/10 θα κυκλοφορησει στην ευρωπη

Μεχρι και στο ημερολογιο του site το εχουμε βαλει :137:
Ώπα, αν μπήκε στο ημερολόγιο του avsite, πάσο... PS3 δαγκωτό:622:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

λοιπον για να απαντήσουμε σε αυτο το ερώτημα θελει πολλή σκέψη....
Κραταει χρόνια αυτη η κολώνια...

Να κάνουμε ενα θέμα με μια δημοσκόπηση για τις κονσόλες για να δούμε τι παίζει...

Ας κάνει ο mod της κατηγορίας ενα καινούργιο θεμα που να περιέχει και τη δημοσκόπηση, αλλά και για τις 3 κονσόλες + PC...:126:

Reaction score
0

PS3 και ξερο ψωμι! Το μοναδικο προβλημα του; Ο επεξεργαστης του (CELL), εχει τεραστιες δυνατοτητες και δεν υπαρχουν παιχνιδια, τουλαχιστον αυτη την στιγμη, για να δειξει τι μπορει να κανει! Ειναι κατι που οι εταιριες εχουν λαβει σοβαρα υπ οψην τους και τωρα με την ελευση και του 3D, θα προσπαθησουν , απ' οτι λενε να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του. Ο CELL με λιγα λογια, κανει την διαφορα!!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Xbox ή ps3???

PS3 και ξερο ψωμι! Το μοναδικο προβλημα του; Ο επεξεργαστης του (CELL), εχει τεραστιες δυνατοτητες και δεν υπαρχουν παιχνιδια, τουλαχιστον αυτη την στιγμη, για να δειξει τι μπορει να κανει! Ειναι κατι που οι εταιριες εχουν λαβει σοβαρα υπ οψην τους και τωρα με την ελευση και του 3D, θα προσπαθησουν , απ' οτι λενε να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του. Ο CELL με λιγα λογια, κανει την διαφορα!!!

Θα έλεγα τώρα τι μπορεί να κάνει ο Cell αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος....:137:

Την τρίφλα του και τη μούτζα του θα κάνει ο Cell και οι εξυπνάδες της Sony με την Toshiba που είναι και συνέταιροι (Cell) και εχθροί( HDDVD)....

Να δω πόσο καιρό ακόμα θα πιστεύουν μερικοί ότι ο Cell έχει μαγικές ικανότητες.

Υ.Γ. Έχω και PS3 και XBOX360

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox ή ps3???

Θα έλεγα τώρα τι μπορεί να κάνει ο Cell αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος....:137:

Την τρίφλα του και τη μούτζα του θα κάνει ο Cell και οι εξυπνάδες της Sony με την Toshiba που είναι και συνέταιροι (Cell) και εχθροί( HDDVD)....

Να δω πόσο καιρό ακόμα θα πιστεύουν μερικοί ότι ο Cell έχει μαγικές ικανότητες.

Υ.Γ. Έχω και PS3 και XBOX360
Καποιος χανει, καποιος κερδιζει. Αυτο ομως δεν εμποδιζει και την συνεργασια. Μαζι με την IBM, εφτιαξαν τον CELL και η καθε εταιρια τον χρησιμοποιει διαφορετικα, η αναλογα με την συμφωνια που εγινε. Η SONY στο PS3, η TOSHIBA σε TV με μεγαλη μαλιστα επιτυχια -Cell Regza- και η IBM στον χωρο της φυσικα. Εχει πολλες δυνατοτητες για εφαρμογες σε πολλα ειδη. Ο χρονος νομιζω θα δειξει. Παντως μετοχες των ανω εταιριων δεν εχω!

Reaction score
134
Έχω βαρεθεί αυτή την κόντρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια.Οι 2 κονσόλες είναι σχεδόν ίδιες με το PS3 ίσως να είναι μισό σκαλί πιο πάνω.Και αυτό λόγω του blu ray καθώς και των καλύτερων παραγωγών παιχνιδιών που διαθέτει (το Uncharted 2 δεν το φτάνει κανείς).Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα χειριστηρίων (προσωπικά πιστεύω ότι το dual shock είναι το καλύτερο χειριστήριο που βγήκε ποτέ) και exlusive παιχνιδιών.Προσωπικά προτιμώ τα uncharted,god of war,resistance,ratchet and clank,infamous,gran turismo,metal gear solid,killzone από τα halo,gears of war,fable,forza,alan wake.Το mass effect δεν το αναφέρω καν γιατί τα έχω τερματήσει και τα 2 στο pc και δεν τα θεωρώ αποκλειστικότητες.Τώρα ότι αρκετά παιχνίδια είναι καλύτερα στο xbox αυτό δείχνει την δυσκολία προγραμματισμού του PS3 και σε αυτό η Sony τα έκανε μαντάρα.Ας πρόσεχε.Αλλά άσχετα με αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβιτήσει ότι ο επεξεργαστής CELL είναι πανίσχυρος και δεν θέλω να ακούω βλακείες.Μπορεί για παιχνίδια να μην ήταν ο πιο κατάλληλος αλλά δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την στιγμή τροφοδοτεί τον ν.3 σε όλο τον κόσμο υπερυπολογιστή της IBM με όνομα "Roadrunner".

Reaction score
0

O cell είναι 3 φορές δυνατότερος, αλλά το υποσύστημα γραφικών του XBOX είναι 2 φορές πιο ισχυρό (σε fillrate). Και επειδή δε μιλάμε για εφαρμογές supercomputing που θέλουν CPU, αλλά παιχνίδια που χρειάζονται γραφικά, υπάρχει διαφορά υπέρ του XBOX στην ποιότητα των γραφικών στα παιχνίδια.

Reaction score
134
Η διαφορά στην ποιότητα υπάρχει μόνο στα παιχνίδια που βγαίνουν και στις 2 κονσόλες και αυτό για τον λόγο ότι το PS3 χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να προγραμματιστεί σωστά κάτι που σχεδόν καμία εταιρία δεν το κάνει.

Όταν βγαίνουν παιχνίδια σαν το killzone 2 και uncharted 2 κανένας δεν μπορεί να πει ότι το xbox είναι καλύτερο.Η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής όταν προγραμματιστεί το PS3 στο έπακρο.Δυστηχώς αυτή την στιγμή μόνο οι developers της Sony φέρνουν την κονσόλα στα όρια της.Όλοι οι άλλοι απλά δεν ασχολούνται.

Reaction score
0

O cell είναι 3 φορές δυνατότερος, αλλά το υποσύστημα γραφικών του XBOX είναι 2 φορές πιο ισχυρό (σε fillrate). Και επειδή δε μιλάμε για εφαρμογές supercomputing που θέλουν CPU, αλλά παιχνίδια που χρειάζονται γραφικά, υπάρχει διαφορά υπέρ του XBOX στην ποιότητα των γραφικών στα παιχνίδια.
Πως γινεται το xbox να εχει καλυτερα γραφικα απο το ps3 απο τη στιγμη που τα παιχνιδια του ps3 ειναι BD?Μονο και μονο αυτο τα λεει ολα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.602
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75