Xbox και σύνδεση δικτύου Help!!

Reaction score
0
Έχω 2 Xbox. Ένα του 2003 δικό μου άσπαστο και ένα παλαιότερο κάποιου φίλου που έφυγε Αμερική και το άφησε σε έναν άλλο το οποίο πρέπει να είναι chipαρισμένο. Το δεύτερο, με ενδιαφέρει να του περάσω XBMC αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν το συνδέω στο Router μου, ενώ ανάβει λαμπάκι 100Mb link, στο dashboard δεν βλέπω Network Settings. Ο δε router, δεν το εφανίζει στο ip table. πράγμα που σημαίνει πως είτε δεν επικοινωνεί με το Xbox, ή το Xbox έχει static ip σε διαφορετικό subnet Mask.

Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει;

Ενδέχεται παλαιότερα version Xbox να θέλουν κάποια αναβάθμιση για να δούνε δίκτυο;

Μπορεί αν είναι όντως chipαρισμένο, να έχει καταργηθεί η δυνατότητα δικτύωσης;

Υπάρχει κανένα shortcut key για πρόσβαση σε moded Dashboard?

Reaction score
620
Όταν το ανοίγεις βλέπεις το κανονικό MS dashboard? Αν ναι προσπάθησε να συνδεθείς στο Xbox Live.

Αν είναι τσιπαρισμένο και έχει static ip θα πρέπει να την αλλάξεις στο evox.ini.

[Network]

SetupNetwork = Yes

Setting to Yes enables the network to be setup in evox.

StaticIP = No

Setting this to Yes uses the values given below for the network. Setting to No uses dhcp to obtain this info. If using a router, dhcp is your best option.

Ip = 192.168.0.2
Subnetmask = 255.255.255.0
Defaultgateway = 192.168.0.1
DNS1 = 0.0.0.0
DNS2 = 0.0.0.0
SkipIfNoLink = No
SetupDelay = 10

Reaction score
620
Μάλλον θα είναι από τις πρώτες παρτίδες των Xbox και ο φίλος σου δεν θα έχει παίξει ποτέ παιχνίδι που να υποστηρίζει Xbox Live.

Μπορείς να κάνεις update το dashboard bootάροντας με κάποιο Xbox Live παιχνίδι (π.χ Splinter Cell).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis