XBOX 360 για... CD PLAYER

Reaction score
98
Καλημέρα σας,

Βρήκα σε ευκαιρία και ανέστησα με τη βοήθεια φίλου έναν ενισχυτή Kenwood KA-405.
Αυτή τη στιγμή είμαι μονάχα με τον ενισχυτή. Χρειάζομαι ηχεία και πηγή.
Επειδή το budget μου είναι πολύ περιορισμένο, έχω συνδέσει για πηγή το... XBOX 360 και ήθελα να ρωτήσω:
Είναι αντίστοιχο ενός budget CD PLAYER ή ακόμα και το πιο φθηνό CD PLAYER της αγοράς θα παίζει καλύτερα;
Για ηχεία τι να πάρω; Θέλω ένα σύστημα κυρίως για μουσική το οποίο μπορεί να το συνδέω και στην τηλεόραση, απλά και μόνο για να αντικαθιστώ τα ηχεία της τηλεόρασης όταν βλέπω κάποια ταινία. Μάξιμουμ διαθέτω 100 ευρώ είτε για καινούργια βάσης είτε για μεταχειρισμένα.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
πηγη με cd ή αυλα αρχεια? εχεις τοσα πολλα cd?

εγω θα αγοραζα ενα usb dac με εκατο ευρω και δυο ηχεια ενεργα με 200 ευρω τα jbl 305

πηγη ο υπολογιστης και χιλιαδες αρχεια flac

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Καλημέρα σας,

Βρήκα σε ευκαιρία και ανέστησα με τη βοήθεια φίλου έναν ενισχυτή Kenwood KA-405.
Αυτή τη στιγμή είμαι μονάχα με τον ενισχυτή. Χρειάζομαι ηχεία και πηγή.
Επειδή το budget μου είναι πολύ περιορισμένο, έχω συνδέσει για πηγή το... XBOX 360 και ήθελα να ρωτήσω:
Είναι αντίστοιχο ενός budget CD PLAYER ή ακόμα και το πιο φθηνό CD PLAYER της αγοράς θα παίζει καλύτερα;
Για ηχεία τι να πάρω; Θέλω ένα σύστημα κυρίως για μουσική το οποίο μπορεί να το συνδέω και στην τηλεόραση, απλά και μόνο για να αντικαθιστώ τα ηχεία της τηλεόρασης όταν βλέπω κάποια ταινία. Μάξιμουμ διαθέτω 100 ευρώ είτε για καινούργια βάσης είτε για μεταχειρισμένα.
Για τον συγκεκριμένο ενισχυτή με ένα πολύ φτηνό ζευγάρι ηχείων, μια χαρά είναι το X-Box για πηγή.

Αλήθεια λέγοντας <<ανέστησα>> τον ενισχυτή, τι ακριβώς εννοείς?
Του έγινε κάποια συντήρηση, καθαρισμός, αντικατάσταση εξαρτημάτων?

Reaction score
98
Για τον συγκεκριμένο ενισχυτή με ένα πολύ φτηνό ζευγάρι ηχείων, μια χαρά είναι το X-Box για πηγή.

Αλήθεια λέγοντας <<ανέστησα>> τον ενισχυτή, τι ακριβώς εννοείς?
Του έγινε κάποια συντήρηση, καθαρισμός, αντικατάσταση εξαρτημάτων?
Τον πήρα εν γνώσει μου με το ένα κανάλι να κόβει τον ήχο, και τελικά το μόνο που ήθελε ήταν ένα καθάρισμα τα ποτενσιόμετρα και οι διακόπτες. Τι ηχεία μου προτείνεις?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Τον πήρα εν γνώσει μου με το ένα κανάλι να κόβει τον ήχο, και τελικά το μόνο που ήθελε ήταν ένα καθάρισμα τα ποτενσιόμετρα και οι διακόπτες. Τι ηχεία μου προτείνεις?
Σίγουρα χρειάζονται πολύ περισσότερα από ένα απλό καθάρισμα, για να πλησιάσει τις αρχικές του επιδόσεις.
Οι πυκνωτές του, μετά από τόσα χρόνια, έχουν παραδώσει το πνεύμα τους και το μηχανάκι υπολειτουργεί.
Τα μειωμένα δυναμικά του και η περιορισμένη απόκριση συχνότητας είναι τα πρώτα δείγματα.

Από ηχεία δεν έχω κάτι να σου προτείνω στα 100 ευρώ.
Στήσε καραούλι στα μεταχειρισμένα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.576
Νεότερο μέλος