XBOX 360 και HD αρχεία.

Reaction score
0
Τελικά όσα αρχεία είναι WMV HD τα παίζει μια χαρά.!!!!!

Έχω λιώσει από χθες στο κατέβασμα!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

και μια ερώτηση ρε αστέρια:

Στο pc μου (που είναι συνδεδεμένο με ethernet με το xbox) έχω ένα εξωτερικό σκληρό (wd-mybook).
Aν και το έχω κάνει shared το xbox δεν τον βλέπει. Έχει κανείς καμιά ιδέα για να δούμε το φως το αληθινό???????? :crazy_3:

Reaction score
0
όπως και τα απλά avi, ή τα xvid.

κατά λάθος το ανακάλυψα.. αφού ανοίγουν με τον PLAYER των WINDOWS, τα διαβάζει και το xbox.

τα αρχεία είναι στο pc και τα διαβάζει μέσω "δικτύου".

Reaction score
0
βρε....γιατί δεν βάζεις απευθείας τον wd επάνω στη usb του 360?
Τον βλέπει απευθείας...

διαφορετικά...εάν και εφόσον έχεις σετάρει σωστά το δίκτυο..μπορείς μέσω του windows media player να ρυθμίσεις ώστε ο υπολογιστής να λειτουργεί ως media server και μετά να τον δεις από το 360...και φυσικά να κάνεις shared τους φακέλους που θέλεις ...

Reaction score
0
παιδια, να κανω και γω καποιες ερωτησεις επειδη προκειται να παρω μια 32 hd τηλεοραση και ενδιαφερομαι και για ενα 360. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τροπος να συνδεσει κανεις το 360 με τον υπολογιστη ( και πως) ωστε να γινεται μεταφορα αρχειων (κυριως πολυμεσων). αυτο που θελω ειναι να βλεπω αρχεια avi (σε hd ποιοτητα) μεσω του 360 (ο υπολογιστης μου ειναι τοσο παλιος που δεν παιζει αρχεια hd - κολλαει κατα την αναπαραγωγη)

Reaction score
0
υπολογιστής - κονσόλα γίνονται εύκολα δίκτυο, αρκεί να έχεις modem router.

Ταινίες avi να τις δεις σε HD απ όσο ξέρω δεν παίζει.
Υπάρχουν όμως ταινίες wmv υψηλής ανάλυσης τις οποίες μπορείς να τις απολαύσεις από το 360.

Reaction score
0
Για να δει το XBOX 360 τα αρχεία μέσω δικτύου, πρέπει ο υπολογιστής να υποστηρίζει το Windows Media Center. Αυτό είναι διαθέσιμο στα Windows Media Center Edition, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Premium.
Λεπτομέρειες για τη σύνδεση και τα format εδώ:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/extender/mcefaq.mspx

Υπάρχει και μια άλλη λύση, το http://www.tversity.com/home το οποίο κάνει transcoding on the fly σε wmv, αλλά προφανώς έχει μειωμένη ποιότητα εικόνας λόγω της επανασυμπίεσης.

Reaction score
0
Από όσο ξέρω το 360 παίζει από usb και avi hd.
Πρέπει όμως το stick η ο εξ. σκληρός ωα είναι fat 32, η οποία διαμόρφωση δεν υποστηρίζει αρχεία > από 4 gb.
Άρα ένα αρχείο avi >των4 gb πρέπει να το σπάσουμε σε 2 η 3 αρχεία.
Επίσης θέλουμε να ενσωματώσουμε και τυχόν υπότιτλους.Ξέρει κανείς πως?
Ολα αυτά για την περίπτωση που δεν μπορούμε να έχουμε καλώδια για δίκτυο η τυχόν σύνδεση με το pc.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas