Xbox 360 elite στις 24 Αυγούστου!

GTX

Reaction score
39

Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα :happy_8:

Το Πλαίσιο δέχεται προπαραγγελίες, 499 Ευρώ με 120GB σκληρό και φυσικά HDMI.

Πέρα από την κονσόλα βγαίνουν και μαύρα έξτρα gamepads και battery packs, ενώ κυκλοφορεί και ο 120GB δίσκος μόνος του (150 Ευρώ).

Όσοι βιάζονται να το χτυπήσουν ίσως θα τους ενδιέφερε ότι ανακοινώθηκε και κυκλοφορία της premium έκδοσης (Μιλάω για την άσπρη) με HDMI, σύμφωνα με το myxbox.gr

Attachments

Reaction score
0
Επιτελους βλεπουμε και ενα καινουργιο θεμα,αντε γιατι κοντευε να γινει νεκροταφειο η κατηγορια..

Reaction score
62
Έλα ντέ!! Μετά την Ε3 νέκρα!! Τα χριστούγεννα θ' αρχίσςει να κυλάει πάλι το πράγμα!!!

Reaction score
0
Αν δεν κανω λαθος ομως, η Elite εκδοση του Xbox 360 θα ειναι καλυτερη από την premium, γιατί εκτός του HDMI θα περιέχει και τον καινούργιο επεξεργαστή στα 65nm που θα ζεσταίνεται λιγότερο σωστά ??? :prof:

GTX

Reaction score
39
Αν δεν κανω λαθος ομως, η Elite εκδοση του Xbox 360 θα ειναι καλυτερη από την premium, γιατί εκτός του HDMI θα περιέχει και τον καινούργιο επεξεργαστή στα 65nm που θα ζεσταίνεται λιγότερο σωστά ??? :prof:
Νομίζω πως έχουν ακόμα τον ίδιο επεξεργαστή, δεν έχουν πει τίποτα για τα 65nm ακόμα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή την εντύπωση έχω.

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 elite στις 24 Αυγούστου!

Τον ίδιο επεξεργαστή έχουν.........η παραγωγή του καινούργιου των 65nm θα ξεκινήσει μαζικά μετά τα Χριστούγεννα......

Reaction score
1
Μάλλον θα το πάρω κι εγώ, θέλω να δω και την απέναντι πλευρά...

Αλλά για εξηγήστε μου κάτι που δεν καταλαβαίνω..

Από που κι ως που ακριβό το PS3, όταν για το Elite η Microsoft ζητά 500 ευρώ?

Αν προσθέσουμε ότι λείπει από το Elite (π.χ. WiFi=75 ευρώ, High Def drive=175 ευρώ) το κόστος είναι σημαντικά μεγαλύτερο του PS3 (γύρω στα 600 ευρώ).

GTX

Reaction score
39
Βάλε κι άλλα 20 ευρώ την επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

και η μόνη διαφορά είναι τα 60GB παραπάνω που έχει το elite.

Reaction score
1
Τελικά κυκλοφόρησε όντως στις 24/8, πρέπει να ήταν το πιό αθόρυβο launch της δεκαετίας.

Το πήρα από το Πλαίσιο, 450 ευρώ. Ίδια τιμή και στο Media Markt. Αγόρασα και το Wifi adaptor (79 ευρώ), οπότε το συνολικό κόστος σχεδόν ίδιο με του PS3, χωρίς HiDef drive!!!

Οι πρώτες εντυπώσεις?

Το dashboard δεν πιάνει μία όσο αφορά στην κομψότητα και τη λειτουργικότητα σε σχέση με το XMB του PS3. Σα να συγκρίνεις σε ομορφιά τα Vista με τα Windows 95 ένα πράμα..

Γενικά η ποιότητα της κονσόλας είναι σαφώς κατώτερη σε σχέση με το PS3. Φθηνιάρικη αίσθηση πλαστικών και του DVD tray. Πολύς θόρυβος και ζέστη σε σχέση με το PS3. Το drive είναι το νεότερο και πιό ήσυχο BenQ..

Συμπαθητικό το χειριστήριο και πιό στιβαρό από το Sixaxis που "τρίζει" αρκετά. Τελικά είναι σημαντική η έλλειψη δόνησης από το Sixaxis..

Κάτι πρέπει να κάνει η MS με το XBOX live, δεν είναι δυνατό να χρεώνεται όταν το PSN είναι απολύτως δωρεάν..

Εντυπωσιάστηκα με τα Forza Motorsport 2, Medal of Honour Airborne..

Συνειδητοποίησα τέλος, ότι το (σαφώς ανώτερο και ποιοτικότερο κατά τη γνώμη μου) PS3 ακόμα δεν έχει αξιόλογα παιχνίδια.

Reaction score
188
το xbox live απο οσους χρηστες διαβαζω σε ολα τα forum ειναι κλασης ανωτερο απο αυτο του ps3.μπορει να μην ειναι free αλλα ειναι ανωτερο σε υπηρεσιες

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas